takaros31 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ενδιαφέρομαι παρα πολυ!!! Ρώτησα με σκοπό αμα μπορει ή μπορεις εσύ να μου πείτε κανά σάιτ να τα κοιτάω κ να ενημερωνομαι.ξερεις κάποιο; Ξεκίνα από myphone.gr και gsmarena.com Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Αυριο μεσημεράκι θα σας πω την άποψη μου απο το γ3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια το g3 τα σπάει. Πολυ κομψό και ωραια κατασκευή.Του πήρα και θήκη.Μου την εκανε δώρο ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.Ωραιο λογισμικό κ δεν κολλά.Το σημα μια χαρα.ΑΛΛΑ μου κανει επανεκκινήσεις τυχαία.Θα το παω για service την Δευτέρα.ΕΛΕΟΣ LG ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια το g3 τα σπάει. Πολυ κομψό και ωραια κατασκευή.Του πήρα και θήκη.Μου την εκανε δώρο ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.Ωραιο λογισμικό κ δεν κολλά.Το σημα μια χαρα.ΑΛΛΑ μου κανει επανεκκινήσεις τυχαία.Θα το παω για service την Δευτέρα.ΕΛΕΟΣ LG ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ;;; Bγάλε μια ένα screenshot την έκδοση του κινητού και τον kernel. Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο πας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδια το g3 τα σπάει. Πολυ κομψό και ωραια κατασκευή.Του πήρα και θήκη.Μου την εκανε δώρο ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.Ωραιο λογισμικό κ δεν κολλά.Το σημα μια χαρα.ΑΛΛΑ μου κανει επανεκκινήσεις τυχαία.Θα το παω για service την Δευτέρα.ΕΛΕΟΣ LG ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ;;; Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι ένα screenshot θα βοηθούσε... Τι παρτίδα είναι...? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι ένα screenshot θα βοηθούσε... Τι παρτίδα είναι...? Καταλαβαίνεις έτσι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 409 η παρτίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 409 η παρτίδα Σεπτεμβρίου η παρτίδα και ακόμα δεν διόρθωσε τα κακός κείμενα των αρχικών παρτίδων. Ζήτα αντικατασταση με ποιο καινούργια παρτίδα πχ 410 και έπειτα η refund. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Σεπτεμβρίου η παρτίδα και ακόμα δεν διόρθωσε τα κακός κείμενα των αρχικών παρτίδων. Ζήτα αντικατασταση με ποιο καινούργια παρτίδα πχ 410 και έπειτα η refund. ΟΚ την Δευτέρα θα παω στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 409 η παρτίδα Bγάλε μια ένα screenshot την έκδοση του κινητού και τον kernel. Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο πας.... Για screenshot πατάς power+volume down.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Καταλαβαίνεις έτσι? Εννοείται καταλαβαίνω... ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 409 η παρτίδα Το screenshot του κινητού σου θα μας το στείλεις??? Edited January 11, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Εννοείται καταλαβαίνω... ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το screenshot του κινητού σου θα μας το στείλεις??? Εχει απενεργοποιηθεί κ δεν παίρνει μπρος παρότι ειναι φουλ η μπαταρία με την πρώτη ευκαιρία θα το στειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Εχει απενεργοποιηθεί κ δεν παίρνει μπρος παρότι ειναι φουλ η μπαταρία με την πρώτη ευκαιρία θα το στειλω Ωραία θες να μας πεις το sn του κινητού? Έχω την αίσθηση ότι κοροιδευομαστε... Κρίμα γιατί ασχολήθηκαν τόσοι άνθρωποι στο να σε βοηθήσουν να διαλέξεις Edited January 11, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ωραία θες να μας πεις το sn του κινητού? Έχω την αίσθηση ότι κοροιδευομαστε... Κρίμα γιατί ασχολήθηκαν τόσοι άνθρωποι στο να σε βοηθήσουν να διαλέξεις 1) ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ 2) τί είναι το sn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 1) ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ 2) τί είναι το sn? Την παρτίδα που την βρήκες αφού δεν ξέρεις τι είναι το sn? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Την παρτίδα που την βρήκες αφού δεν ξέρεις τι είναι το sn? Ειπα πιο πανω η 409 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ειπα πιο πανω η 409 Ναι το είδα σε ρωτάω που είδες ότι είναι 409 παρτίδα? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ναι το είδα σε ρωτάω που είδες ότι είναι 409 παρτίδα? Απ έξω απο το κουτί φαντάζομαι θα το γράφει όπως στα nexus 5/g2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Απ έξω απο το κουτί φαντάζομαι θα το γράφει όπως στα nexus 5/g2. Το ξέρω ότι το γράφει το κουτί για αυτό θέλω να μου πει τι sn λέει το δικό του κουτί Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Πιστεύω πως δεν έχει νόημα να είναι ανοιχτό το θέμα άλλο... Τσάμπα το ζαλισαμε..... Από κει που έκανε restart τώρα δεν ανάβει καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Πιστεύω πως δεν έχει νόημα να είναι ανοιχτό το θέμα άλλο... Τσάμπα το ζαλισαμε..... Από κει που έκανε restart τώρα δεν ανάβει καν... Συμφωνώ +1 από εμένα γιατί δουλεομαστε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ηδη από τα πρώτα μηνύματα καταλαβα ότι πρόκειται για trolling και τίποτα περισσότερο.τώρα γιατί απαντούσαμε,άγνωστο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ηδη από τα πρώτα μηνύματα καταλαβα ότι πρόκειται για trolling και τίποτα περισσότερο.τώρα γιατί απαντούσαμε,άγνωστο. Έλεγα μπας και κάνω λάθος και όντως υπάρχει ενδιαφέρον αλλά.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Βρε από την αρχή ήθελε ξήλωμα το άτομό γιατί φαινόταν πως το πάει το θέμα αλλα..... Αύριο μπορεί να μας ανεβάσει και καμία φώτο κανενός g3....:-P Εγώ βεβαία σε μία φάση πήγα να του προτείνω κανένα nokia 503,και πολύ του ήτανε... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Βρε από την αρχή ήθελε ξήλωμα το άτομό γιατί φαινόταν πως το πάει το θέμα αλλα..... Αύριο μπορεί να μας ανεβάσει και καμία φώτο κανενός g3....:-P Εγώ βεβαία σε μία φάση πήγα να του προτείνω κανένα nokia 503,και πολύ του ήτανε... Το φαντάστηκα! Εσενα Λυπάμαι που αφιερωσες τον περισσότερο χρόνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts