Jump to content

xiaomi red rice 1s Ή ΤΙ????

kflabouris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλη χρόνια,

Ετοιμαζομαι για αγορά κινητού για δικο μου άτομο,σαν κάτοχος του redmi note..Με τρελές εντυπώσεις

Λέω να κινηθω προς το red rice 1s στα λευτα που διαθετουμε....Η χρηση θα είναι για φωτογραφιες fb chat κλπ..Έχουμε κάποια καλύτερη λύση στα 130 ευρώ!?

(Δεν με ενδιαφέρουν κινητά που δεν περνούν μνήμη και γενικά δεν βγαίνει η μπαταρία τους!)

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

μην παρεις 1s. αν θες xiaomi, δες το redmi note 4G. εχει €130.

εχει 8gb rom αντι 16 που εχουν τα παρακατω, αλλα πολυ καλες ενημερωσεις.

επισης δες lenovo a806 €132 και elephone p6000 €129

Edited by telefoneri

Συμφωνω με telefoneri.Προσωπικα αποριπτω το πολυ καλο Lenovo A8 λογω εμφανισης και προτιμω Coolpad F1 και ZTE V5 2GB στα 150 και 140$ αντιστοιχα.

Ειναι αμαρτια να μην παρεις 2GB ram ωστε να το κρατησει καιρο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Συμφωνω με telefoneri.Προσωπικα αποριπτω το πολυ καλο Lenovo A8 λογω εμφανισης και προτιμω Coolpad F1 και ZTE V5 2GB στα 150 και 140$ αντιστοιχα.

Ειναι αμαρτια να μην παρεις 2GB ram ωστε να το κρατησει καιρο.

αν εξαιρεσουμε τη δικαρτη λειτουργια, το a806 ειναι ξεκαθαρα καλυτερο τηλεφωνο

(κυριως για 16rom, 4G, android 4.4.2 out-of-the-box). επισης το θεωρω πιο ομορφο απο το f1 (σχετικο).

Να πάω προς to redmi 4ĝ αφού έχω και το κανονικό εγώ καλυτερα!?

Επίσης είδα zte v5 και ενα lenovo η α8 η α806 δεν είμαι σίγουρος..

Γενικά θέλω να πάω σε κάτι αξιόπιστο..όπως το redmi note που έχω!

Το 4g του είναι το ίδιο με αυτό που έχω ακριβός?απλα μονο που είναι δικαρτο?απλα μην τύχη κ βγει ελαττωματικό αν έχουν αλλάξει πολλά πραγματα.

Ευχαριστώ κ περιμένω γρηγορη βοήθεια για να ερθει ο αι Βασίλης επιτέλους! ;)

Ναι είδα πως έχει τον επεξεργαστή του 1s ..πραγματικα σε δίλημα ενω μπορείς να χτυπισεις κ τo zte v5 με την 1gb μνήμη στα 95ευρω...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει...είμαι αναμεσα σε αυτά τα 2 τώρα ειτε να γλειτωσω χρήματα ειτε να δώσω 45ευρω κ να πάρω το note 4g

Ναι είδα πως έχει τον επεξεργαστή του 1s ..πραγματικα σε δίλημα ενω μπορείς να χτυπισεις κ τo zte v5 με την 1gb μνήμη στα 95ευρω...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει...είμαι αναμεσα σε αυτά τα 2 τώρα ειτε να γλειτωσω χρήματα ειτε να δώσω 45ευρω κ να πάρω το note 4g

νομιζω εχεις μπερδεψει λιγο τα ονοματα-μοντελα των κινητων (1s, redmi note κτλ).

το 1s υστερει σε μπαταρια. η φτηνη εκδοση του v5 υστερει σε rom (εχει μονο 4gb).

μερικα τηλεφωνα που εχουν ισοζυγισμενα χαρακτηριστικα που δεν ειναι ακριβα,

με αυξουσα σειρα τιμης, ειναι: thl 4000, cubot s200, leagoo lead 7 (και τα 3 νεα,

οχι πολυ δοκιμασμενα), lenovo s660, zte v5 max (εκδοση 2gb ram, 8gb rom) και

coolpad f1 και μετα elephone p6000 (επισης νεο) και στο a806 που ειπαμε πιο πανω.

απο αυτα, θα προτιμουσα για φτηνο το επερχομενο lead 7 και για πιο ακριβο το p6000.

Edited by telefoneri

Δεν καταλαβες μάλλον το σκεπτικό μου..

Πήγαιναν για redmi rice 1s..πλεον όμως καλυτερα να δώσω 10ευρω πανω κ παίρνω το redmi note 4g με καλύτερη μπαταρία κ 2gb..

Απλα περνάει κ σαν σκέψη το το zte v5 με το 1gb διότι παιζει στα 95ευρω vfm!

Δεν θέλω να μπλεξω με το zte v5 2gb

γιατί παιζει στην τιμή του redminote του οποίου ξέρω πανω κάτω τι θα αγοράσω!

Να πάω προς redminote 4g καλυτερα?η να δώσω λιγα κ να λαώ στο v5 1gb?...Το έχει δοκιμάσει κανεις?Σαν επεξεργαστη τι λέει?

Τέλος καλύτερη επιλογή απο αυτά είναι το α806?

Επίσης να φανταστώ η μπαταρία του δεν βγαίνει ε?

Edited by kflabouris

Το ΖΤΕ παιζει η εκδοση 1-4 στα 110$ και η εκδοση 2-8 στα 140$.Για 30$ ειναι κριμα να μην παρεις τη δευτερη ωστε να αντεξει περισσοτερο σε χρονο αλλα και φορτωμα.Αν χρειαζεσαι 2καρτη συσκευη,το V5 μαζι με το Coolpad F1 (στα 150$ σε vickmall και b2cbuying) ειναι οι κορυφαιες VFM προτασεις με 2GB ram.

Αλλιως,στα 160$ το Redmi 4G ειναι αλλη μια εξαιρετικη επιλογη.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δεν καταλαβες μάλλον το σκεπτικό μου..

Πήγαιναν για redmi rice 1s..πλεον όμως καλυτερα να δώσω 10ευρω πανω κ παίρνω το redmi note 4g με καλύτερη μπαταρία κ 2gb..

Απλα περνάει κ σαν σκέψη το το zte v5 με το 1gb διότι παιζει στα 95ευρω vfm!

Δεν θέλω να μπλεξω με το zte v5 2gb

γιατί παιζει στην τιμή του redminote του οποίου ξέρω πανω κάτω τι θα αγοράσω!

Να πάω προς redminote 4g καλυτερα?η να δώσω λιγα κ να λαώ στο v5 1gb?...Το έχει δοκιμάσει κανεις?Σαν επεξεργαστη τι λέει?

Τέλος καλύτερη επιλογή απο αυτά είναι το α806?

Επίσης να φανταστώ η μπαταρία του δεν βγαίνει ε?

- η φθηνη εκδοση του zte v5 red bull εχει μονο 4gb rom οποτε καλυτερα μην το παρεις.

- το hongmi 1s εχει θεματα με την μπαταρια-αυτονομια οποτε καλυτερα μην το παρεις

- το παλαιοτερο redmi note ειναι δικαρτο και δεν ειναι 4G.

το νεοτερο redmi note ειναι 4G αλλα δεν ειναι δικαρτο. αν σου αρεσει παρε το.

- αν θες φθηνο κινητο (~100€) περιμενε reviews για το leagoo lead 7 (€95-104) αν δε βιαζεσαι.

- αν θες γυρω στα 130€ δες lenovo a806 (μονοκαρτο) και elephone p6000 (δικαρτο)

(και τα 2 εχουν αφαιρουμενη μπαταρια)

- τα zte v5 red bull (2ram/8rom) και coolpad f1 (2ram/8rom) θεωρω πως ειναι πλεον

καπως γερασμενες επιλογες και σαφως υποδεεστερες των a806 και p6000.

για τα 10-15€ που θα γλιτωσει καποιος νομιζω δεν υπαρχει λογος να τα επιλεξει.

ουτε θεωρω οτι υπερεχουν "ποιοτικα" κτλ.

Edited by telefoneri

Έχετε δίκαιο για τα 2γιγα...και εγώ αυτό λέω αν κ η χρηση θα είναι πολύ λάιτ γιαυτό έλεγα μπας κ πήγαινα προς zte v5 1gb

Οποτε ας δώσω κάνα 40αρι πανω και παω αναμεσα σε redminote 4g και α806..Αν και κλείνω προς το xiaomi γιατί έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος απο το κλασσικό redminote και θέλω να παίξω σε safe αγορά!

Τι προτεινετε αναμεσα σε αυτά τα 2 και ποιες οι διάφορες..κυρίως σε κάμερα και ταχύτητα επεξεργαστη κ θέμα βλαβών αν έχει πάρει κάτι το μάτι σας

Έχετε δίκαιο για τα 2γιγα...και εγώ αυτό λέω αν κ η χρηση θα είναι πολύ λάιτ γιαυτό έλεγα μπας κ πήγαινα προς zte v5 1gb

Οποτε ας δώσω κάνα 40αρι πανω και παω αναμεσα σε redminote 4g και α806..Αν και κλείνω προς το xiaomi γιατί έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος απο το κλασσικό redminote και θέλω να παίξω σε safe αγορά!

Τι προτεινετε αναμεσα σε αυτά τα 2 και ποιες οι διάφορες..κυρίως σε κάμερα και ταχύτητα επεξεργαστη κ θέμα βλαβών αν έχει πάρει κάτι το μάτι σας

και τα 2 ειναι καλα. εγω προτιμω το a806 αλλα εφοσον σου εκανε κλικ το redmi

και εχεις το προηγουμενο μοντελο τοτε παρε το redmi note. ειναι πολυ καλη συσκευη.

Άσε το 1s και πάρε το νέο Hongmi 2 στα ίδια χρήματα. Το μόνο εισαγόμενο κινέζικο με πλήρη υποστήριξη από ελληνικό φόρουμ της xiaomi στην Ελλάδα και χωρίς προβλήματα.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Άσε το 1s και πάρε το νέο Hongmi 2 στα ίδια χρήματα. Το μόνο εισαγόμενο κινέζικο με πλήρη υποστήριξη από ελληνικό φόρουμ της xiaomi στην Ελλάδα και χωρίς προβλήματα.

Πλακα κανεις?Το 2 παιζει στα 170-180$ και απεχει υπερβολικα πολυ απο αυτο που λεμε vfm.Με εξαιρετικα ΖΤE V5 2GB και Coolpad F1 στα 140$,για ποιο λογο να δωσει 30-40$ παραπανω να για παρει 1GB ram?

Δεν ξέρω. Θα μας πεις όταν θα επιλέξεις ένα από αυτά που είπες.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.