Jump to content

επιλογή 2 συσκευών

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.

Αναζητώ 2 συσκευές, οι οποίες προορίζονται για την αδερφή μου και για έναν φίλο αντίστοιχα. Έχω προσανατολιστεί προς την κινέζικη αγορά μιας και οι 2 έδειξαν ενδιαφέρον γι αυτή την κίνηση και επειδή δεύτερον το budget μας οδήγησε εκεί.

Λοιπόν για την αδερφή θέλω μια συσκευή μέχρι 100€αυστηρά (+-10€) με την μόνη προϋπόθεση να είναι dual sim. Κοιτάω δλδ την πιο value αλλά συνάμα αξιόπιστη συσκευή. Η επιλογή μου δεν θα γίνει με γνώμονα μόνο τα specs αλλά από την ποιότητα και την αξιοπιστία, όπου εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μέχρι στιγμής κλίνω προς το ZTE V5 Red Bull 3G όπου το βρίσκω γύρω στα ~90-95€. Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία?

Για τον φίλο θέλω τα ίδια με την αδερφή απλά εδώ έχουμε το διπλάσιο budget, δηλαδή μέχρι 200€. Τι κοιτάμε εδώ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά!

edit δίνω μια συμπάθεια στις ακόλουθες μάρκες: xiaomi, lenovo, zte, HuaWei και asus.

edit 2, έχω νέα δεδομένα. Ο φίλος μου πήρε συσκευή άρα θέλω απλά μια πρόταση μέχρι 100€ (-+10).

Edited by p_under

δεν εγραψες προτιμηση για μεγεθος οθονης

αν αναφερεσαι στην εκδοση του zte red bull με 1gb ram και 4gb rom (€92), τοτε οχι.

ολα οσα γραφω παρακατω ειναι δικαρτα, εχουν μινιμουμ 1gb ram, 8gb rom + card slot

με ικανοποιητικη και ανω αυτονομια-μπαταρια. οθονη 5 εως 5.5"

1gb ram, 8gb rom

cubot s200 €89 (νεο) 5"

thl 4000 €79 (νεο) 5"

doogee dg580 €89 5.5"

elephone g5 €95 5.5"

2gb ram, 8gb rom + card slot

zte red bull (εκδοση 2ram/8rom) €110 5"

2gb ram, 16gb rom + card slot

elephone p6000 €129 (νεο, αναμενε reviews) 5"

elephone p3000s €154 (νεο, δες reviews) 5"

coolpad f2 €149 (νεο) 5.5"

zte v5 max €158 (νεο) 5.5"

3gb ram, 16gb rom + card slot

elephone

€170-200 (επερχομενο) 5.5"

jiayu s3 €200 (επερχομενο) 5.5"

καποια που δεν εγραψα λογω μπαταριας-αυτονομιας αν και γενικα ειναι

τιμιες συσκευες: zenfone 5, honor 3c, redmi/hongmi 1s, lenovo a850i, s960, ...

μερικα αξιοπιστα καταστηματα: to2c.com, vickmall.com, minideal.net

πληρωμη paypal, αποστολη με ταχ/μειο σιγκαπουρης (singpost), παραλαβη 15-25 μερες

Edited by telefoneri

δεν εγραψες προτιμηση για μεγεθος οθονης

αν αναφερεσαι στην εκδοση του zte red bull με 1gb ram και 4gb rom (€92), τοτε οχι.

ολα οσα γραφω παρακατω ειναι δικαρτα, εχουν μινιμουμ 1gb ram, 8gb rom + card slot

με ικανοποιητικη και ανω αυτονομια-μπαταρια. οθονη 5 εως 5.5"

1gb ram, 8gb rom

cubot s200 €89 (νεο) 5"

thl 4000 €79 (νεο) 5"

doogee dg580 €89 5.5"

elephone g5 €95 5.5"

2gb ram, 8gb rom + card slot

zte red bull (εκδοση 2ram/8rom) €110 5"

2gb ram, 16gb rom + card slot

elephone p6000 €129 (νεο, αναμενε reviews) 5"

elephone p3000s €154 (νεο, δες reviews) 5"

coolpad f2 €149 (νεο) 5.5"

zte v5 max €158 (νεο) 5.5"

3gb ram, 16gb rom + card slot

elephone

€170-200 (επερχομενο) 5.5"

jiayu s3 €200 (επερχομενο) 5.5"

καποια που δεν εγραψα λογω μπαταριας-αυτονομιας αν και γενικα ειναι

τιμιες συσκευες: zenfone 5, honor 3c, redmi/hongmi 1s, lenovo a850i, s960, ...

μερικα αξιοπιστα καταστηματα: to2c.com, vickmall.com, minideal.net

πληρωμη paypal, αποστολη με ταχ/μειο σιγκαπουρης (singpost), παραλαβη 15-25 μερες

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Μπορώ να πω ότι με μπέρδεψες λίγο με τις προτάσεις σου.

Επίσης έχω νέα δεδομένα όπως λέω πιο πάνω "edit 2, έχω νέα δεδομένα. Ο φίλος μου πήρε συσκευή άρα θέλω απλά μια πρόταση μέχρι 100€ (-+10)." άρα αν μπορείς επαναπροσδιόρισε την απάντηση σου. Ευχαριστώ.

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Μπορώ να πω ότι με μπέρδεψες λίγο με τις προτάσεις σου.

Επίσης έχω νέα δεδομένα όπως λέω πιο πάνω "edit 2, έχω νέα δεδομένα. Ο φίλος μου πήρε συσκευή άρα θέλω απλά μια πρόταση μέχρι 100€ (-+10)." άρα αν μπορείς επαναπροσδιόρισε την απάντηση σου. Ευχαριστώ.

δεν υπαρχει κατι να επαναπροσδιορισω. εγω θα πηγαινα στο p6000.

οπως γραφω ειναι νεα συσκευη, οποτε περιμενε να βεβαιωθουμε μηπως εχει κουσουρια. κλικ

Edited by telefoneri

δεν θα προτιμούσα να πάω σε συσκευή που δεν είναι δοκιμασμένη μόνο και μόνο επειδή έχει καλά specs.

δεν θα προτιμούσα να πάω σε συσκευή που δεν είναι δοκιμασμένη μόνο και μόνο επειδή έχει καλά specs.

lenovo s660. 112 ευρω απο to2c.com. δοκιμασμενο, απροβληματιστο.

Edited by telefoneri

έπειτα από μια μικρή έρευνα ξεχώρισα μερικές συσκευές. κατά σειρά προσωπικής προτίμησης

1. xiaomi hongmi 1s

2. zte v5 2gb 8gb

3. asus zenfone 5

4. lenovo s660

5. cubot s200

τι θα επιλέγατε εσείς?

υπενθυμίζω ότι θέλω μια συσκευή μέχρι 100-120€ (ανέβηκα ελαφρά στο budget)

έπειτα από μια μικρή έρευνα ξεχώρισα μερικές συσκευές. κατά σειρά προσωπικής προτίμησης

1. xiaomi hongmi 1s

2. zte v5 2gb 8gb

3. asus zenfone 5

4. lenovo s660

5. cubot s200

τι θα επιλέγατε εσείς? υπενθυμίζω ότι θέλω μια συσκευή μέχρι 100-120€ (ανέβηκα ελαφρά στο budget)

leagoo lead 7 €95 (αναμενεται σε 10 μερες, ξεχασα να το γραψω πριν) ή το zte λογω 2gb ram

Edited by telefoneri

1. xiaomi hongmi 1s

2. zte v5 2gb 8gb

3. asus zenfone 5

4. lenovo s660

5. cubot s200

τι θα επιλέγατε εσείς?

υπενθυμίζω ότι θέλω μια συσκευή μέχρι 100-120€ (ανέβηκα ελαφρά στο budget)

Με μεγαλη διαφορα το ΖTE.Koρυφαιο VFM,δειχνει πολυ πιο ακριβο απο 115 που κανει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

αν ήταν για μένα θα έπαιρνα το zte απλά θεωρώ πως το xiaomi ίσως είναι πιο αξιόπιστο. Μάλλον για zte θα πάω όμως.

αν ήταν για μένα θα έπαιρνα το zte απλά θεωρώ πως το xiaomi ίσως είναι πιο αξιόπιστο. Μάλλον για zte θα πάω όμως.

Xiaomi είναι εγγύηση φίλε μου. Έχω φέρει δύο 1s ένα του αδελφού μου και ένα για πολύ καλό μου φίλο. Και τα δυο δουλεύουν απροβλημάτιστα χωρίς το παραμικρό. Για μένα είναι μια σκάλα πάνω από τις άλλες.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Με μεγαλη διαφορα το ΖTE.Koρυφαιο VFM,δειχνει πολυ πιο ακριβο απο 115 που κανει.

έχεις προσωπική εμπειρία ή οι φωτογραφίες σου έσωσαν αυτή την άποψη?

Καλη χρονιά σε όλους, τελικά έχω αποφασίσει για το ZTE V5 2/8GB. Τελικά από ποιο κατάστημα λέτε να το πάρω? Επίσης έχω δει ότι πολλά άτομα τους γράφουν στα σχόλια,

να το δηλώσουν low price, να τσεκάρουν το τηλέφωνο, να αφαιρέσουν τις κινέζικες εφαρμογές και άλλα τέτοια σχετικά.

Θεωρείται ότι είναι απαραίτητο αυτό?

Θέλω να το παραγγείλω σήμερα, άρα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Edited by p_under

Καλη χρονιά σε όλους, τελικά έχω αποφασίσει για το ZTE V5 2/8GB. Τελικά από ποιο κατάστημα λέτε να το πάρω? Επίσης έχω δει ότι πολλά άτομα τους γράφουν στα σχόλια,

να το δηλώσουν low price, να τσεκάρουν το τηλέφωνο, να αφαιρέσουν τις κινέζικες εφαρμογές και άλλα τέτοια σχετικά.

Θεωρείται ότι είναι απαραίτητο αυτό?

Θέλω να το παραγγείλω σήμερα, άρα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

ενα αξιοπιστο καταστημα που το εχει σε καλη τιμη ειναι αυτο €110.

ξερουν πολυ καλα τι να κανουν. αν θες γραψε τους root κατα την παραγγελια ή το κανεις εσυ μετα.

προτεινω να παρεις (επιλογη δεξια) και tempered €3.20 για καλυτερη προστασια απο το απλο screen protector-ζελατινα.

πληρωμη με paypal, επιλογη αποστολης με ταχ/μειο σιγκαπουρης (singpost), παραλαβη 15-25 μερες.

Edited by telefoneri

να ζητήσω να μου περάσουν τα ελληνικά ή να αφήσουν την αγγλική ρομ.

Είναι η πρώτη παραγγελία μου από κίνα και νιώθω κάπως άβολα.

υπάρχει κανένα κουπόνι?

Edited by p_under

έχεις προσωπική εμπειρία ή οι φωτογραφίες σου έσωσαν αυτή την άποψη?

Το εχω πιασει και επαθα πλακα με την κατασκευη-εικονα-ποιοτητα του.Αν η εκδοση με το 1GB ειχε 8GB rom στα 99-109$ που παιζει,θα ταν το κορυφαιο vfm.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

για την ρομ τελικά τι λέτε? να τους πω να βάλουν ελληνικά ή την στοκ/αγγλική που βάζουν? έχει διαφορά?

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χρειάζομαι λίγη βοήθεια στο στάδιο που βρίσκομαι.

Έχω επιλέξει το euro σαν προεπιλεγμένο νόμισμα στο site. Αφού βάλω στο καλάθι την συσκευή μαζί με ένα tempered glass με χρεώνει 112.98€. όταν πάω να πληρώσω με paypal όμως μου τα εμφανίζει σε USD τα οποία είναι 140.98$ αλλά, επίσης εμφανίζει το ποσό χρέωσης και σε ευρώ, όπου είναι €122.36 δλδ 146.86 USD. Πως εξηγείται αυτό? Για ποιο λόγο να πληρώσω ουσιαστικά ένα δεκάρικο παραπάνω?

για την ρομ τελικά τι λέτε? να τους πω να βάλουν ελληνικά ή την στοκ/αγγλική που βάζουν? έχει διαφορά?

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χρειάζομαι λίγη βοήθεια στο στάδιο που βρίσκομαι.

Έχω επιλέξει το euro σαν προεπιλεγμένο νόμισμα στο site. Αφού βάλω στο καλάθι την συσκευή μαζί με ένα tempered glass με χρεώνει 112.98€. όταν πάω να πληρώσω με paypal όμως μου τα εμφανίζει σε USD τα οποία είναι 140.98$ αλλά, επίσης εμφανίζει το ποσό χρέωσης και σε ευρώ, όπου είναι €122.36 δλδ 146.86 USD. Πως εξηγείται αυτό? Για ποιο λόγο να πληρώσω ουσιαστικά ένα δεκάρικο παραπάνω?

Mηπως το paypal σε χρεωνει για την μετατροπη?

Mηπως το paypal σε χρεωνει για την μετατροπη?

Θα συμφωνήσω.Το πιο πιθανο είναι να έχεις απο προ-επιλογή το paypal να κάνει exchange και σε χρεώνει το μεγαλύτερο δυνατό.Βέβαια θέλω να προσθέσω ότι κάποια site δεν αλλάζουν πολύ γρήγορα τις ισοτιμίες τους και εμφανίζουν τα ευρώ απλά για να γνωρίζει ο αγοραστής πόσο κοστίζει κατα προσέγγιση.Στα λέω αυτά γιατί μπορεί και το συγκεκριμένο να δέχεται πληρωμή μόνο με δολάρια,το δολάριο έχει ισχυροποιηθεί το τελευταίο διάστημα πααααρα πολύ (oft αλλά είναι στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταλιων 9 ετώ για να καταλάβεις αν δεν έχεις σχετική ενημέρωση)

Οποτε;Το πιο το site να δέχεται ούτως ή άλλως πληρωμή μόνο σε δολάρια.

-ΛογιΚά- αν επιλέξεις να κάνει η τράπεζα την ισοτιμία αντί του paypal θα πληρώσεις λιγότεραίσως κάπου στη μέση (αυτό το επιλέγεις αφου εισάγεις τα στοιχεία σου,λίγο πριν κάνεις επιβεβαίωση στο check out,αν θυμάμαι καλά πάνω απο εκει που σου εμφανίζει το ποσό σε ευρώ)

• 3 weeks later...

Καλησπέρα ξανά. Τελικά προχώρησα στην παραγγελία του ZTE V5 2GB/8GB από to2c.

Στο tracking βλέπω " 2015-01-09 07:24:38 GRATH Despatched to ATC" εδώ και μέρες. Σε τι στάδιο βρίσκομαι? Το grath είναι ονομασία πόλης μου έκανε στάση?

Καλησπέρα ξανά. Τελικά προχώρησα στην παραγγελία του ZTE V5 2GB/8GB από to2c.

Στο tracking βλέπω " 2015-01-09 07:24:38 GRATH Despatched to ATC" εδώ και μέρες. Σε τι στάδιο βρίσκομαι? Το grath είναι ονομασία πόλης μου έκανε στάση?

Λογικά σημαίνει, Greece Athens.

Λογικά σημαίνει, Greece Athens.

και εμένα googlάροντας αυτό μου έδειξε αλλά παραήταν νωρίς για να μου το λέει αυτό. Επίσης αν ήταν αθήνα γιατί δεν έχει έρθει ακόμα.

Ρώτα καλύτερα εδώ.

Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις στο site των ΕΛΤΑ (αν επέλεξες ως τρόπο αποστολής το απλό ταχυδρομείο).

Ή μπορείς να τσεκάρεις στο πιο πλήρες 17track.

Πάντως το πακέτο σου, με βάσει αυτό που πόσταρες παραπάνω, δεν έχει φτάσει ακόμη Ελλάδα. Απλά σου λέει πως έφυγε για Ελλάδα.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro