Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7600

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε όλους....

Πρόσφατα αγόρασα ενα ΝΟΚΙΑ 7600 και για 1 εβδομαδα δουλευε αψογα. Καποια στιγμη απο την Πεμπτη αρχισε να χανεται το σημα και να εμφανίζεται ενα σηματακι "3G". Οταν δοκίμαζα να παρω τηλ ή να στειλω μυνημα, ελεγε οτι δεν εχω σημα. Σημωστε οτι ειμαι συνδρομητης Vodafone (οχι καρτα).

Εχει αλλος χρηστης παρόμοιο πρόβλημα? Καμια λύση?

CPU: AMD Ryzen 9 5950x | MOBO: Gigabyte Aorus X570 Elite | RAM: 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ 4600Mhz CL18
GPU: Gigabyte RTX 3090 Waterforce WB 24GB | nVME: Firecuda 2TB Gen4 | Monitor: Samsung G9 49 & Mi 34
Peripherals: Razer Basilisk Ultimate | Razer Blackwidow V3 Pro  | Razer Gigantus XXL & Firefly V2 | 
Multimedia: Turtle Beach Elite 800 | Panasonic 5.1 Home Theatre  | Case: Phanteks 719 | PSU: Phanteks RevoltX 1200W Plus Platinum
Cooling : Custom Hard Tube Watercooling with dual loop
145438705016.png

• Απαντήσεις 520
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος YDinopoulos (12 Ιούλ. 2004 , 12:14)

Καλημερα σε όλους....

Πρόσφατα αγόρασα ενα ΝΟΚΙΑ 7600 και για 1 εβδομαδα δουλευε αψογα. Καποια στιγμη απο την Πεμπτη αρχισε να χανεται το σημα και να εμφανίζεται ενα σηματακι "3G". Οταν δοκίμαζα να παρω τηλ ή να στειλω μυνημα, ελεγε οτι δεν εχω σημα. Σημωστε οτι ειμαι συνδρομητης Vodafone (οχι καρτα).

Εχει αλλος χρηστης παρόμοιο πρόβλημα? Καμια λύση?

Λογικα σε επιασε σταθμος UMTS-3G.

Δεν εχει καποια επιλογη για μονο GSM?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πως δεν έχει.

Πρέπει να το ρυθμίσεις. Απλώς κάποιος το πείραξε. Αν το βάλεις σε UMTS θα δουλέψει κανονικά.

Όσο για το πρόβλημά σου φίλε YDinopoulos μάλλον είσαι σε περιοχή με έντονο σήμα 3G και το κινητό επιλέγει το πιο ισχυρό σήμα!Εσύ να το ρυθμίσεις να λειτουργεί μόνο gsm!Δεν είμαι ο ειδικός όμως,δεν ξέρω αν ισχύει η άποψη μου γι αυτό καλύτερα να ρωτήσεις στο σχετικό thread!

Νεο Nokia 7600

Μάλλον ο φίλος μας εννοεί πως μπορείς να τις βλέπεις στο pc.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι φίλε μου..Είτε μεσω Bluetooth,είτε μέσω του καλωδίου που υπάρχει στη συσκευασία,είτε να τις περνάς μέσω υπέρυθρων..Το πιο εύκολο όμως είναι το καλώδιο γιατί υπάρχει στη συσκευασία!Δεν ξέρω,η μάλλον δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζετε το pc suite της Nokia για να μεταφέρεις φωτογραφίες!

τις τελευταίες μέρες είμαι στο δίλλημα να αλλάξω το Τ630 με το 7600. Σχεδιαστικά μου αρέσει πολύ γιατί ξεχωριζεί και γιατί μπορείς να αλλάξεις προσόψεις. Μεγάλη οθόνη, με υψηλή ποιότητα και ευκρίνεια. Δεν μου αρέσει που δεν έχει ψηφιακό ζουμ και που δεν δίνει τη δυνατότητα 3G. Ομως για όλα τα άλλα με ικανοποιεί αισθητικά. Συμφωνώ πως η Νοκια ψάχνετε και δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο της. Ίσως και να μην τον βρει. Γιατί ακριβώς το να είσαι Νο1 σου δίνει το περιθώριο να ελιχθείς εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν, και συνάμα να μην αμφισβητείσαι επειδή είσαι Νο1. Προσωπικά, αν και χρήστης του GX20, το οποίο έσπασα για προσωπικούς λόγους, και στη συνέχεια χρήστης Τ630, δεν ξέρω αλλά κάτι με ελκύει σε αυτό το κινητό. Εξάλλου πόσο θα το κρατήσει κανείς, όταν από Φθινόπωρο βγει το 3G της Vodafone? Επομένως, μιας και δεν έχει πουλήσει και ιδιαίτερα αυτό το κινητό, θα διεκδικήσει μια αξία ως πρωτότυπη συσκευή για το μέλλον...Θυμηθείτε πόσες συσκευές έχουν θαφτεί στα εξόν συνετέθη ενώ κάποτε διεκδικούσαν δάφνες.
Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων - Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Καλησπερα.

Εχω ενα 7600 και μου παρουσιαζει ενα περιεργο προβληματακι. Εχω Cosmote. Εκει που με το παλιο μου κινητο (6310i) επιανα πολυ καλα, στο νεο (7600), αλλοτε πιανει και αλλοτε δεν βγαζει σημα και δειχνει ενα σηματακι 3G. Τοτε ομως δεν μπορω ουτε να παρω τηλ, ουτε να στειλω μην. Σαν να μην υπαρχει δικτυο.

Υπαρχει κανενας αλλος παθων? Καμια λυση? Σημειωστε πως το firmaware της συσκευης ειναι το 03.05 (30-01-04)

CPU: AMD Ryzen 9 5950x | MOBO: Gigabyte Aorus X570 Elite | RAM: 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ 4600Mhz CL18
GPU: Gigabyte RTX 3090 Waterforce WB 24GB | nVME: Firecuda 2TB Gen4 | Monitor: Samsung G9 49 & Mi 34
Peripherals: Razer Basilisk Ultimate | Razer Blackwidow V3 Pro  | Razer Gigantus XXL & Firefly V2 | 
Multimedia: Turtle Beach Elite 800 | Panasonic 5.1 Home Theatre  | Case: Phanteks 719 | PSU: Phanteks RevoltX 1200W Plus Platinum
145438705016.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cameron (15 Ιούλ. 2004 , 16:57)

τις τελευταίες μέρες είμαι στο δίλλημα να αλλάξω το Τ630 με το 7600. Σχεδιαστικά μου αρέσει πολύ γιατί ξεχωριζεί και γιατί μπορείς να αλλάξεις προσόψεις. Μεγάλη οθόνη, με υψηλή ποιότητα και ευκρίνεια. Δεν μου αρέσει που δεν έχει ψηφιακό ζουμ και που δεν δίνει τη δυνατότητα 3G. Ομως για όλα τα άλλα με ικανοποιεί αισθητικά. Συμφωνώ πως η Νοκια ψάχνετε και δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο της. Ίσως και να μην τον βρει. Γιατί ακριβώς το να είσαι Νο1 σου δίνει το περιθώριο να ελιχθείς εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν, και συνάμα να μην αμφισβητείσαι επειδή είσαι Νο1. Προσωπικά, αν και χρήστης του GX20, το οποίο έσπασα για προσωπικούς λόγους, και στη συνέχεια χρήστης Τ630, δεν ξέρω αλλά κάτι με ελκύει σε αυτό το κινητό. Εξάλλου πόσο θα το κρατήσει κανείς, όταν από Φθινόπωρο βγει το 3G της Vodafone? Επομένως, μιας και δεν έχει πουλήσει και ιδιαίτερα αυτό το κινητό, θα διεκδικήσει μια αξία ως πρωτότυπη συσκευή για το μέλλον...Θυμηθείτε πόσες συσκευές έχουν θαφτεί στα εξόν συνετέθη ενώ κάποτε διεκδικούσαν δάφνες.

Κοιτά, πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει , από τι βλέπω ξέρεις αρκετά από την συσκευή. Και από τι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρει η τιμή του και ούτε σε ενοχλεί το σχέδιο του, από τι στιγμή που ισχύουν τα παραπάνω πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει σαν τηλέφωνο . σκέψου λίγο ότι ειναι ένα τ630 με καλύτερη οθόνη , 3G , 30mb , mp3player ,video recorder καλύτερη οθόνη και κάμερα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος YDinopoulos (16 Ιούλ. 2004 , 01:08)

Καλησπερα.

Εχω ενα 7600 και μου παρουσιαζει ενα περιεργο προβληματακι. Εχω Cosmote. Εκει που με το παλιο μου κινητο (6310i) επιανα πολυ καλα, στο νεο (7600), αλλοτε πιανει και αλλοτε δεν βγαζει σημα και δειχνει ενα σηματακι 3G. Τοτε ομως δεν μπορω ουτε να παρω τηλ, ουτε να στειλω μην. Σαν να μην υπαρχει δικτυο.

Υπαρχει κανενας αλλος παθων? Καμια λυση? Σημειωστε πως το firmaware της συσκευης ειναι το 03.05 (30-01-04)

Δοκίμασε το έξεις :

Ρυθμίσεις ->Ρυθμίσεις τηλεφώνου -> Λειτουργία Δικτύου -> GSM

Επιλογη Network Mode δεν υπαρχει πουθενα. Μηπως ειναι τπτ κρυφο μενου βρε ?
145438705016.png

Δεν εχω επιλογη "Λειτουργία Δικτύου" καθόλου.....
145438705016.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος YDinopoulos (16 Ιούλ. 2004 , 16:14)

Δεν εχω επιλογη "Λειτουργία Δικτύου" καθόλου.....

Μπες στο μενού και πατά 5-4-7

Πατησα 5-4-7. "Shortcut not found" Υποψιν πως στα μενου μεσα, αν το 7 ειναι το λεγομενο Network mode, μου βγαζει το 5, 6 κ 7 κενο, και μετα το 8 "Confirm Sim κατι..." ! Υποψιν οτι εκανα την τελευταια αναβαθμιση στην ΝΟΚΙΑ πριν μια εβδομαδα...
145438705016.png

• 1 month later...

Γειά χαρά παιδιά !

Μου αρέσει το 7600 και σκέφτομαι να το αγοράσω.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν θα μπορέσω να περάσω κυρίως τα contacts από το 3650 που έχω σε ένα Series 40 κινητό όπως αυτό.

Κατέχω θέματα synchronization, απλά ήθελα να ρωτήσω αν το 7600 έχει το ίδιο βάθος πεδίων στα contacts.

Δηλαδή να μην μου κόψει "ονόματα" και τέτοια.

Ξέρει κανείς ;

Ευχαριστώ !

:)

ΥΓ το topic για αυτό το κινητό το έψαξα αρκετή ώρα μέχρι να το βρώ ... αφού δεν το βρήκα στην κατηγορία Series 40, ούτε sticky ... μετά με έσωσε η αναζήτηση και πάλι αυτή σε παρακάτω σελίδα, αφού είχε καιρό σχετικά να γραφτεί νέο post ... φιλικά πάντα λέω τις παρατηρήσεις μου ... ;)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blackup ( 9 Σεπ. 2004 , 22:42)

Γειά χαρά παιδιά !

Μου αρέσει το 7600 και σκέφτομαι να το αγοράσω.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν θα μπορέσω να περάσω κυρίως τα contacts από το 3650 που έχω σε ένα Series 40 κινητό όπως αυτό.

Κατέχω θέματα synchronization, απλά ήθελα να ρωτήσω αν το 7600 έχει το ίδιο βάθος πεδίων στα contacts.

Δηλαδή να μην μου κόψει "ονόματα" και τέτοια.

Ξέρει κανείς ;

Ευχαριστώ !

:)

ΥΓ το topic για αυτό το κινητό το έψαξα αρκετή ώρα μέχρι να το βρώ ... αφού δεν το βρήκα στην κατηγορία Series 40, ούτε sticky ... μετά με έσωσε η αναζήτηση και πάλι αυτή σε παρακάτω σελίδα, αφού είχε καιρό σχετικά να γραφτεί νέο post ... φιλικά πάντα λέω τις παρατηρήσεις μου ... ;)

ναι εχει τα ιδια πεδια με το 3650

Υπαρχει δυνατοτητα βιντεοκλησης στο κινητο η απλα εχει 3g για ανταλλαγη αρχειων?

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sp3qT3R (13 Σεπ. 2004 , 15:46)

Υπαρχει δυνατοτητα βιντεοκλησης στο κινητο η απλα εχει 3g για ανταλλαγη αρχειων?

Video call δεν υποστηριζεται αφου δεν εχει 2η καμερα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

μα.. γιατί να μην υποστηρίζει video call.. αυτό δεν το κατάλαβα! Απλά η κάμερα, θα δείχνει τον πειβάλοντα χώρο! Χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις, σε άλλες ΚΑΘΟΛΟΥ :p :D
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

• 1 month later...

KATARXHN XAIRETO OLA TA MELH TOU FORUM. EIMAI KAINOURIOS EDO. EXO ENA PROBLHMA KAI 8A H8ELA THN BOH8EIA KAI SYMBOULH SAS. (SYGNOMH POY GRAFO KAIFALAIA KAI AGGLIKA ALLA EIMAI STHN AGGLIA KAI TO PC DEN EXEI ELLHNIKOUS XARAKTHRES....)

LOIPON PRIN APO 2 MERES AGORASA APO TO CARPHONE WAREHOUSE THS AGGLIAS ENA NOKIA 7600 ME SYNDESH STHN ETAIRIA 3. META THN PROTH FORTISH POY KRATHSE 12-13 ORES PHGA NA ANOI3O TO KINHTO ALLA MATAIA...... SYGKEKRIMENA ME TO POU ANOIGE H O8ONH TOU KAI ARXIZE NA DEIXNEI TO LOGO THS NOKIA KAI NA KANEI TON XARAKTHRISTIKO HXO THS EISAGOGHS TO KINITO EKLEINE. MATAIA PROSPA8HSA NA TO ANOI3O KAI META APO 5-6 PROSPA8EIES ANOI3E EPITELOUS. NA SHMEIOSO OTI TO KINHTO EINAI KLEIDOMENO STHN ETAIRIA 3, ALLA OPOS EXO MA8EI EDO STHN AGGLIA MPOREI POLY EYKOLA NA 3EKLEIDO8EI SE MAGAZIA POU KANOUN THN DOULEIA AUTO. AKOMA DEN TO 3EKLEIDOSA, MIAS KAI 8A H8ELA NA TO LEITOURGISO KAI THN ELLADA, ALLA SKOPEUO NA TO KANO SYNTOMA.

EPEISIS DIABASA SE KAPOIA ALLA 3ENA FORUMS OTI TO IDIO PROBLHMA EIXANE KAI POLOI ALLOI SAN EMENA. MERIKOI KIOLAS ALLA3AN THN SYSKEYH ME MIA ALLH 7600 ALLA TIPOTA. KAPOIOI MILAME GIA PROBLHMA STHN TELEYTAIA EKDOSH TOY FIRMWARE TOU KINITOU, ALLOI GIA HARDWARE RESET, TO OPOIO PROSFEREI PLHRH APAI3ARTHSH KAI 3EKLEIDOMA APO TO DYKTIO THS 3.

8A H8ELA THN BOH8EIA SAS STO PROBLHMA MOY SAS PARAKALO. SKEFTOMAI NA MHN GYRISO PISO TO KINHTO, ALLA TA XRISTOUGENNA POU 8A EPISTREPSO ELLADA NA TO PAO SE ENA NOKIA CLUB KAI ME THN EGGYHSH NA ZHTHSO ENA UNLOCK - HARDWARE RESET MESA STA PLAISIA THS EGGYHSHS.

EINAI ONTOS TO PROBLHMA POY ANTIMETOPIZO, PROBLHMA FIRMWARE, H TO KINHTO EINAI XALASMENO APO THN MANA TOU? (SHMEIOTEON OTI KAI O FILOS MOU POY PHRAME TO IDIO KINHTO APO TO IDIO MAGAZI THN IDIA MERA EXEI KAI AUTOS TO IDIO PROBLHMA). TO HARDWARE RESET 8A BOH8HSEI?

TELIKA TI NA KANO? AGORASA ENA XALASMENO KINHTO, 'H APLA EINAI PROBLHMATA TOU O TI H MPATARIA BRISKETAI STHN 2H THS FORTISH KAI AUTO DHMIOURGEI PROBLHMATA?

SAS PARAKALO POLY BOH8HSTE ME!!!

EYXARISTO PROKATABOLIKA TOUS FILOUS AUTOU TOU FORUM

Βασικά και εδώ να το φέρεις θα πληρώσεις γιατί είναι εξςτερικού. Εχω κάτι φίλους στην αγγλία που έχουν εταιρίες. Σε ποιο μέρος μένεις?

EIMAI KONTA STO NEWCASTLE. DEN 3ERO KYRIOLEKTIKA TI NA KANO.... TO KINHTO TO PHRA THN PARASKEYH POU MAS PERASE - PRIN 3 MERES - KAI SHMERA MOU EBGALE PALI TO LADI GIA NA TO ANOI3O....

GIA OSOUS 3EROUN SAS DINO EPISEIS KAI TO VERSION TOY SOFTWARE TOU KINHTOY:

V 04.05

17-06-04

NMM-3

DEN 3ERO AN AYTO MPOREI NA SAS DOSEI KAPOIA EPIPLEON PLHROFORIA...

BOH8HSTE ME!!!...........

:cry:

Το hardware reset μπορεί να σε βοηθήσει όπως και το ξαναflashάρισμα του κινητού με το firware. Δεν νομίζω όμως να ξεκλειδώσει το κινητό (τουλάχιστον η ΝΟΚΙΑ δεν πρόκεται να το κάνει αυτό). Αν ήμουν στην θέση σου θα έτρεχα στην 3 και θα τους έτριβα το κινητό στην μούρη για να μου δώσουν άλλο που δουλεύει.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!