Darious_ Δημοσιεύτηκε December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2014 Καλησπερα,εχω το technicolor td5130.Το κυριοτερο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι η συχνες αποσυνδεσεις.Δηλαδη εκει που δεν το περιμενεις σου σβηνει το λαμπακι του broadband και συνεπως το internet.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να μην γινετε τοσο συχνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλησπερα,εχω το technicolor td5130.Το κυριοτερο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι η συχνες αποσυνδεσεις.Δηλαδη εκει που δεν το περιμενεις σου σβηνει το λαμπακι του broadband και συνεπως το internet.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να μην γινετε τοσο συχνα ? Εισαι σίγουρος οτι φταίει το router σου ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. December 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Φιλε μου δεν γνωριζω.Παντος το τηλεφωνο εχει φιλτρακι και πιο παλια το προβλημα δεν ειχε τοσο μεγαλη εμφαση.τι μπορει πιθανον να φταιει για το προβλημα που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μπορεί να φταίει ο πάροχος σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. December 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Οκ,σε ευχαριστω θα καλεσω στην forthnet μπας και κανουν κατι για το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts