rayman13 Δημοσιεύτηκε December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2014 (edited) Ηρθε ο καιρος να παρω και εγω νεα συσκευη και ειπα να ρωτησω τη γνωμη σας! Requirements: Οθόνη μέχρι 5" τουλαχιστον 1080p Για τις Android προτασεις σας, οτι πιο κοντα σε pure Android, σιχαινομαι τα custom skins και θελω αναβαθμισεις το συντομοτερο, οχι οπως τωρα που ειμαι ακομα με 4.3 στο Note II. Καμερα το δυνατον καλυτερη + μπροστινη για video κλησεις αν και με vga την κανεις τη δουλεια 2+GB RAM 16+GB ROM Wireless charging ευπροσδεκτο. Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο για την ωρα, θα κανω update αν προκυψει κατι. Δεν περιοριζομαι σε κανενα λειτουργικο. Η χρηση που κανω ειναι: Browsing, μουσικη για το δρομο, κοινωνικα δικτυα, email, κλησεις και ελαχιστο gaming (με σειρα συχνοτητας). 3g και wifi εχω συνεχεια ανοιχτα (απο θεμα μπαταριας) και θελω να βγαζω ανετα τη μερα :P Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας εκ των προταιρων. Edited December 28, 2014 by rayman13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Android: Galaxy Alpha ή G2 (ή και G3) Windows Phone: Lumia 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. December 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Android: Galaxy Alpha ή G2 (ή και G3) Windows Phone: Lumia 930 Ευχαριστω για την αποψη. Δυστυχως το Galaxy Alpha εχει μονο 1800Mah μπαταρια. Για τα LG δεν εχω αποψη, θα τα κοιταξω περισσοτερο. Μηπως ξερεις απο αναβαθμισεις πως τα πανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ευχαριστω για την αποψη. Δυστυχως το Galaxy Alpha εχει μονο 1800Mah μπαταρια. Για τα LG δεν εχω αποψη, θα τα κοιταξω περισσοτερο. Μηπως ξερεις απο αναβαθμισεις πως τα πανε; Πολύ καλά. Το G3 πήρε ήδη Lollipop. Το G2 αναμένεται να αναβαθμιστεί σύντομα κ αυτό σε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. December 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Απο χαρακτηριστικα φαινεται αρκετα καλο το G3 αλλα: 1. Ειναι κακασχημο (ΟΚ αυτο ειναι υποκειμενικο) 2. Δεν ειναι stock Android (φοραει σκιν κτλ) 3. Εχει το κουμπι πισω που δεν ξερω αν θα μου αρεσει η αν θα με τρελανει. Σε ευχαριστω παντως για την αποψη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 stock android πέρα από nexus σειρά, είναι πιο κοντά το oneplus one και μετά τα Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. December 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Αξιζει η αγορα Nexus 5 ενα χρονο+ μετα την κυκλοφορια του ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 για μένα, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Το stock android συμφέρει μόνο για τις άμεσες αναβαθμίσεις. Οποιοδήποτε κινητό φοράει skin ανεξαρτήτως εταιρίας μπορεί να τρέξει το ίδιο καλά με το stock αν του αλλάξεις ορισμένες εφαρμογές και του φορέσεις Nova. Σίγουρα θα γράψει κάποιος οτι δεν είναι το ίδιο και ναι προγραμματιστικά δεν είναι αλλά στην καθημερινή χρήση δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όποιος έχει συγκρίνει ένα φτιαγμένο κινητό με ένα Nexus 5 ταυτόχρονα γνωρίζει καλά τι λέω αν δεν έχει κόλλημα. Μια χαρά είναι το G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. December 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Το Note II παντως δεν τα παει καθολου καλυτερα ουτε με Nova η αλλο launcher. Ασε που ειμαστε ακομα 4.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Το Note II παντως δεν τα παει καθολου καλυτερα ουτε με Nova η αλλο launcher. Ασε που ειμαστε ακομα 4.3.1 Αν είχες φλασαρει BTU (αγγλική) rom θα ήσουν εδώ και 6 μήνες στην kitkat. Απορώ τι περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αν είχες φλασαρει BTU (αγγλική) rom θα ήσουν εδώ και 6 μήνες στην kitkat. Απορώ τι περιμενεις. Και custom lollipop Μπορω να βαλω, δε σημαινει οτι η Samsung (εστω η Samsung Greece) με υποστηριξε ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Και custom lollipop Μπορω να βαλω, δε σημαινει οτι η Samsung (εστω η Samsung Greece) με υποστηριξε ομως. Εδώ θα πάρεις lollipop official κιόλας. http://www.sammobile.com/2014/12/23/samsung-finland-confirms-android-5-0-lollipop-update-for-galaxy-note-2-and-galaxy-s4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 σε 2 χρονια ενα uodate εχω παρει (4.1.3 --> 4.3.1) δεν ξερω αν και ποτε θα ερθει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts