Jump to content

Νεα συσκευη

rayman13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηρθε ο καιρος να παρω και εγω νεα συσκευη και ειπα να ρωτησω τη γνωμη σας!

Requirements:

Οθόνη μέχρι 5" τουλαχιστον 1080p

Για τις Android προτασεις σας, οτι πιο κοντα σε pure Android, σιχαινομαι τα custom skins και θελω αναβαθμισεις το συντομοτερο, οχι οπως τωρα που ειμαι ακομα με 4.3 στο Note II.

Καμερα το δυνατον καλυτερη + μπροστινη για video κλησεις αν και με vga την κανεις τη δουλεια

2+GB RAM

16+GB ROM

Wireless charging ευπροσδεκτο.

Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο για την ωρα, θα κανω update αν προκυψει κατι. Δεν περιοριζομαι σε κανενα λειτουργικο.

Η χρηση που κανω ειναι:

Browsing, μουσικη για το δρομο, κοινωνικα δικτυα, email, κλησεις και ελαχιστο gaming (με σειρα συχνοτητας).

3g και wifi εχω συνεχεια ανοιχτα (απο θεμα μπαταριας) και θελω να βγαζω ανετα τη μερα :P

Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας εκ των προταιρων.

Edited by rayman13

Android: Galaxy Alpha ή G2 (ή και G3)

Windows Phone: Lumia 930

Ευχαριστω για την αποψη. Δυστυχως το Galaxy Alpha εχει μονο 1800Mah μπαταρια.

Για τα LG δεν εχω αποψη, θα τα κοιταξω περισσοτερο. Μηπως ξερεις απο αναβαθμισεις πως τα πανε;

Ευχαριστω για την αποψη. Δυστυχως το Galaxy Alpha εχει μονο 1800Mah μπαταρια.

Για τα LG δεν εχω αποψη, θα τα κοιταξω περισσοτερο. Μηπως ξερεις απο αναβαθμισεις πως τα πανε;

Πολύ καλά. Το G3 πήρε ήδη Lollipop.

Το G2 αναμένεται να αναβαθμιστεί σύντομα κ αυτό σε lollipop.

Απο χαρακτηριστικα φαινεται αρκετα καλο το G3 αλλα:

1. Ειναι κακασχημο (ΟΚ αυτο ειναι υποκειμενικο)

2. Δεν ειναι stock Android (φοραει σκιν κτλ)

3. Εχει το κουμπι πισω που δεν ξερω αν θα μου αρεσει η αν θα με τρελανει.

Σε ευχαριστω παντως για την αποψη σου.

Το stock android συμφέρει μόνο για τις άμεσες αναβαθμίσεις. Οποιοδήποτε κινητό φοράει skin ανεξαρτήτως εταιρίας μπορεί να τρέξει το ίδιο καλά με το stock αν του αλλάξεις ορισμένες εφαρμογές και του φορέσεις Nova. Σίγουρα θα γράψει κάποιος οτι δεν είναι το ίδιο και ναι προγραμματιστικά δεν είναι αλλά στην καθημερινή χρήση δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όποιος έχει συγκρίνει ένα φτιαγμένο κινητό με ένα Nexus 5 ταυτόχρονα γνωρίζει καλά τι λέω αν δεν έχει κόλλημα. Μια χαρά είναι το G3.

Το Note II παντως δεν τα παει καθολου καλυτερα ουτε με Nova η αλλο launcher.

Ασε που ειμαστε ακομα 4.3.1

Αν είχες φλασαρει BTU (αγγλική) rom θα ήσουν εδώ και 6 μήνες στην kitkat. Απορώ τι περιμενεις.

Αν είχες φλασαρει BTU (αγγλική) rom θα ήσουν εδώ και 6 μήνες στην kitkat. Απορώ τι περιμενεις.

Και custom lollipop Μπορω να βαλω, δε σημαινει οτι η Samsung (εστω η Samsung Greece) με υποστηριξε ομως.

Και custom lollipop Μπορω να βαλω, δε σημαινει οτι η Samsung (εστω η Samsung Greece) με υποστηριξε ομως.

Εδώ θα πάρεις lollipop official κιόλας.

http://www.sammobile.com/2014/12/23/samsung-finland-confirms-android-5-0-lollipop-update-for-galaxy-note-2-and-galaxy-s4/