isolove Δημοσιεύτηκε December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2014 περνω wifi απο τον αδελφο μου,...πανω οροφος,το οποιο για αγνωστο λογο σταματησε(φυγανε διακοπες). Αρχισα το ψαξιμο στην γειτονια και βρηκα ενα πολυ αδυναμο σημα wifi ξεκλειδωτο...... Εγινε η συνδεση,1-2 γραμμες στις 5........... αρχισα το ψαξιμο για βελτιωση και ρυθμισα τα dns που μου εδωσαν αλλη ταχυτητα! Εβγαλα εκτος σπιτου το air data 150 s2 wireless με 3 καλωδια usb (κρεμετε με ενα μανταλακι στην απλωστρα) και πηρα αλλη μια γραμμη σημα!!!!!!! Ελα μου που το κινητο ομως δεν εβρισκε το συγκεκριμενο σημα η το εβρισκε με λιγοτερο απο μια γραμμη,και συνεχεια εκανε διακοπη........ κατεβασα και ενα ψηφιακο router,εγινε δηλαδη το pc WiFi hotspot και εχω καρακαμπανα σημα σε ολο το σπιτι!!!!!!! Τα παντα εφικτα!!!!!! (δεν ξερω αν κανει να αναφερω τα προγραμματα,και δεν το εκανα) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts