apoag Δημοσιεύτηκε December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2014 θέλω να αγοράσω κινητό άμεσα γιατί το 3gs με εγκαταλείπει σιγά σιγά. Μετά από αναζήτηση κατέληξα ότι θα πάω για κινέζικο και είμαι ανάμεσα σε coolpad f1 ( το οποίο πρόσφατα το είδα και από κοντά, το πήρε φίλος ) και στο zopo zp980. Αυτά που θέλω να είναι γρήγορο ( μάλλον και τα 2 είναι μια χαρά ). αξιόπιστο gps,καλή οθόνη, φιλότιμη κάμερα και αξιόπιστη εταιρία. Στα συν του coolpad η τιμή και ότι το έχω δει από κοντά στα συν του zopo ότι υπάρχει Ευρώπη όποτε θα έρθει γρήγορα.... Αξίζει την διαφορά το Ζοpo ή όχι; Υπάρχει καμία άλλη πρόταση με αυτά τα χαρακτηριστικα και μέγιστο όριο τα λεφτά του zopo 190 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) το coolpad f1 δεν υποστηριζει 4G, εχει 8gb rom και android 4.2 out-of-the-box. το zopo δεν υποστηριζει 4G, εχει android 4.2 out-of-the-box και δεν εχει καλη αυτονομια (2000mah και υψηλη-ενεργοβορα αναλυση). αν δεν ψαχνεις δικαρτο, δες a806 στα €132 απο to2c.com 2gb ram, 16gb rom, android 4.4.2, μπαταρια 2500mah αν ψαχνεις δικαρτο δες 5" elephone p6000 (νεο-αδοκιμαστο) elephone p3000s (νεο-αδοκιμαστο) και 5.5" coolpad f2 (νεο) zte v5 max (νεο-αδοκιμαστο) Edited December 25, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. December 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) thanks. δεν με καίει να είναι δικαρτο ούτε και 4g όμως ιδιαίτερα ( αν και είναι συν). ωραίο το lenovo. ξέρεις μήπως τι παίζει με τα άλλα που αναφέρω ( camera gps οθόνη):πως τα πάει; Επίσης σημαντικό θέλω να μην χρειαστεί να κάνω τίποτα με rom κλπ είμαι λίγο άσχετος και δεν έχω όρεξη όπως κάποτε με το iphone... 5,5'' πολύ μεγάλο.. και θέλω κάτι που να έχει δοκιμαστεί........... Edited December 25, 2014 by apoag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 αρα a806 και εισαι μια χαρα (η μονη "ελλειψη" ειναι οτι δεν εχει notification led φωτακι) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. December 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 και αφού λύσαμε κατά πάσα πιθανότητα το κινητό τσέκαρα online shops και βρήκα to2c vickmall και minideal λίγο πολύ την ίδια τιμή. πιο εμπιστευομαστε περισσότερο και πιο παίζει να στείλει πιο γρήγορα; έχεις καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 ειναι και τα 3 αξιοπιστα. δες πoιο εχει καλυτερη τιμη-δωρακια. νομιζω αυτη τη στιγμη συμφερει απο to2c. ισως το vickmall να ειναι ελαχιστα γρηγοροτερο. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. December 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 και επειδή όσο ψάχνω μπερδεύομαι αλλά δεν φταίω εγώ το myphone φταίει... μια τελευταία ερώτηση... Αυτό που είδα χθες http://www.myphone.gr/d/umi/zero.412/hands-on/ και είναι εντυπωσιακό εκτός από το ότι δεν έχει 4g έχει άλλο θέμα; thanks και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) - η μπαταρια του δεν ειναι αφαιρουμενη (βοηθαει στο design, αλλα πρακτικα θεωρειται-ειναι μειονεκτημα) - χωραει 1 sim+sd ή 2 sim. δηλαδη δε γινεται να δουλευεις τις 2 sim και την καρτα sd ταυτοχρονα :blink: για περισσοτερα διαβασε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400795 Edited December 26, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. December 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 με δεδομένο ότι έτσι κι αλλιώς μάλλον πάω σε μονοκαρτο ( lenovo a 806) δεν με προβληματιζει... και για την μπαταριά... έχω 5 χρόνια iphone... αν μπορείς μου απαντάς σε 2 ερωτήσεις: 1) είναι καλύτερο σαν συσκευή από lenovo; 2) της umi της έχουμε εμπιστοσύνη σαν εταιρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) με δεδομένο ότι έτσι κι αλλιώς μάλλον πάω σε μονοκαρτο ( lenovo a 806) δεν με προβληματιζει... και για την μπαταριά... έχω 5 χρόνια iphone... αν μπορείς μου απαντάς σε 2 ερωτήσεις: 1) είναι καλύτερο σαν συσκευή από lenovo; 2) της umi της έχουμε εμπιστοσύνη σαν εταιρίας; 1) δεν εχει 4G, η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη και εγω δε θα το αγοραζα σε αυτη την τιμη. ομως αν δε σε ενδιαφερουν αυτα, τοτε ναι φαινεται καλυτερη συσκευη (και 30-35 ευρω πιο ακριβη καθως ειναι φτιαγμενη απο πιο ακριβα υλικα κτλ). 2) προς το παρον λιγη εμπιστοσυνη. αυτο δε σημαινει οτι το umi zero δεν ειναι καλο. 3) αν σου αρεσε η συσκευη παρε την. πραγματικα ελαχιστοι εχουν παραλαβει (ειπαν καλα λογια) επειδη η εταιρια καθυστερησε να στειλει απο το εργοστασιο στα καταστηματα (εστειλε 16 δεκεμβριου). προσεχε απο που θα αγορασεις καθως εχουν εμφανιστει απατεωνες πωλησης της συσκευης. σου προτεινω 3 αξιοπιστα καταστηματα: http://www.to2c.com, http://www.vickmall.com, http://www.minideal.net δες ποιο τυγχαινει να εχει καλυτερη τιμη-δωρακια και παρε απο εκει. και τα 3 ειναι δοκιμασμενα-αξιοπιστα. Edited December 26, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. January 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 τελικά μετά από σκέψη και την βοήθεια σου παρήγγειλα το a806 από vickmall (απάντησαν άμεσα έστειλαν φώτο κλπ- πολύ ικανοποιημενος ) αλλα στο tracking της singapore post γράφει Despatched to overseas (Country code: GR) από 08/01 και με βάση τον οδηγό για παραγγελίες λέει ότι μετά από αυτό το σημείο θέλει 1-2 βδομάδες. Να ανησυχώ που έχουν περάσει 3 και δεν έχω παραλάβει ακόμα; sorry για την ερώτηση εκτός θέματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts