bill80_ Δημοσιεύτηκε December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή απτό πολύ ψάξιμο πάει να σπάσει το κεφάλι μου, ψάχνω για vfm κινητό από Κίνα, ένα που ρώτησα τελευταία σε άλλο τοπικ ήταν το ZTE RED Bull V5 στα 82 ευρώ περίπου τώρα . θέλω κάτι που να είναι απροβληματιστο σε software με όσο γίνεται καλύτερα specs. Όποιος έχει να προτείνει κάτι ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 εχε υποψη και τα νεα cubot s200 και thl 4000 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. December 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 το thl το ξέρω. Όσον αφορά τα cubot, δεν ξέρω τι παίζει. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Με κλειστα ματια ZTE V5 απο vickmall. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εγώ πρόσφατα τσιμπησα το landvo l200 στα 67ε,είναι μια χαρά, ολα δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. December 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Με κλειστα ματια ZTE V5 απο vickmall. Πώς είναι η εξυπηρέτηση στα vickmall? Χρόνος παράδοσης περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Πώς είναι η εξυπηρέτηση στα vickmall? Χρόνος παράδοσης περίπου? Είναι από τα καλύτερα και τα πιο εγγυημένα μαγαζια και το λέω από προσωπική εμπειρία. Υπολόγιζε από 17~ 25 ημέρες (γύρω στις 20 είναι ο μέσος όρος), αλλα ίσως τώρα λόγω εορτών να αργήσει λίγο. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. December 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Είναι από τα καλύτερα και τα πιο εγγυημένα μαγαζια και το λέω από προσωπική εμπειρία. Υπολόγιζε από 17~ 25 ημέρες (γύρω στις 20 είναι ο μέσος όρος), αλλα ίσως τώρα λόγω εορτών να αργήσει λίγο. Παναγιώτης Ευχαριστώ Παναγιώτη. Δηλαδή ανάμεσα από minideal - vickmall - To2c διαλέγεις vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissta Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ευχαριστώ Παναγιώτη. Δηλαδή ανάμεσα από minideal - vickmall - To2c διαλέγεις vickmall? Όλα καλά και αξιόπιστα είναι. Ο καθένας μιλάει με προσωπική εμπειρία. Εγώ π.χ. έχω παράπονα από vickmall, έχουν πολύ αργή επικοινωνία. Προτιμώ minideal αλλά και πάλι έχει αρνητικά, αργούν υπερβολικά οι αποστολές τους. Αλλά στην τελική όλα αξιόπιστα είναι,. αυτο εχει σημασία. Παράθεση “I think therefore I am – don’t bet on it!” What’s his point? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Ευχαριστώ Παναγιώτη. Δηλαδή ανάμεσα από minideal - vickmall - To2c διαλέγεις vickmall? Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Μακραν το κορυφαιο.Σημερα παρελαβα ενα V5 2GB απο vickmall.Σε 4 μερες απο την παραγγελια ειχε μπει αεροπλανο και σε 9 ηταν Ελλαδα.Το κινητο ειναι εξαιρετικο και πανεμορφο με μονο μειον τα 4GB rom. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα καλά και αξιόπιστα είναι. Ο καθένας μιλάει με προσωπική εμπειρία. Εγώ π.χ. έχω παράπονα από vickmall, έχουν πολύ αργή επικοινωνία. Προτιμώ minideal αλλά και πάλι έχει αρνητικά, αργούν υπερβολικά οι αποστολές τους. Αλλά στην τελική όλα αξιόπιστα είναι,. αυτο εχει σημασία. Προφανως δεν μιλησες στο τσατ τους,το οποιο ειναι μακραν το καλυτερο απο ολα τα Κινεζικα,με ταχυτατη επικοινωνια. Edited December 24, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. December 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Μακραν το κορυφαίο. Σημερα παρελαβα ενα V5 2GB απο vickmall.Σε 4 μερες απο την παραγγελια ειχε μπει αεροπλανο και σε 9 ηταν Ελλαδα.Το κινητο ειναι εξαιρετικο και πανεμορφο με μονο μειον τα 4GB rom. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανως δεν μιλησες στο τσατ τους,το οποιο ειναι μακραν το καλυτερο απο ολα τα Κινεζικα,με ταχυτατη επικοινωνια. Το v5 2g νομίζω έχει 8 g εσωτερική. Η κάνω λάθος? notification led έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Το v5 2g νομίζω έχει 8 g εσωτερική. Η κάνω λάθος? notification led έχει? Ναι εχεις δικιο.Για την εκδοση 1-4 εννοουσα.Αναβοσβηνει το home button για ειδοποιηση. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. December 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ναι εχεις δικιο.Για την εκδοση 1-4 εννοουσα.Αναβοσβηνει το home button για ειδοποιηση. Διαβάζω στο σχετικό θέμα του κινητού όμως ότι έχει θεματακια..δεν παίζει το YouTube, η κάμερα ασπρίζει με το φλας και κάτι τέτοια.. Αυτά εγώ δεν γνωρίζω να τα διορθώσω όπως οι άλλοι και το σκέφτομαι να το παραγγείλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts