st4vr0s Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Hi. Πήρα το κινητό και είναι πραγματικά τέλειο!!! Μπορει κάποιος να μου στείλει το συμβατο Τotal ir στο st4vr0s@gmail.com? eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 μου εδωσαν στην τιμ κατα λαθος μια RSMMC DUAL VOLTAGE αντι για σκετη RSMMC πειραζει?την υποστηριζει το κινητο 3230?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 μου εδωσαν στην τιμ κατα λαθος μια RSMMC DUAL VOLTAGE αντι για σκετη RSMMC πειραζει?την υποστηριζει το κινητο 3230?ευχαριστω Nαι ,οκ θα εισαι . :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 παιδες βοηθεια!θελω να μεταφερω οτι προγραμματα ειχα στην 32αρα καρτα σε 128αρα.πηρα card reader το εγκατεστησα στο laptop ολα οκ.τωρα τι βηματα ακολουθω ?να σας πω τι εκανα και να μου πειτε αν ειναι σωστα. 1. εβαλα την original rsmmc στο reader και εκανα copy-paste τους φακελους που ειχε στο laptop. 2.μετα εβαλα στο reader την αδεια 128αρα και με copy-paste της περασα τους φακελους που ειχα απο την παλια. 3.εβαλα την 128αρα στο κινητο.α/ τα shortcuts στο to do που ηταν απο προγραμματα της παλιας καρτας ειναι ανενεργα.β/στο μενου δεν βγαινουν τα εικονιδια των προγραμματων της καινουργιας καρτας.μολις βαζω την παλια ολα φαινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Πριν την αντιγραφή πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών φακέλων δηλαδή να φαίνεται το system της κάρτας(και των 2).Κάντο έτσι και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 αυτο ειπα κι εγω, οτι ξεκλειδωτες οι υπερυθρες γινονται ουσιαστικα με το profiexplorer και με αυτο στελνεις τα ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ αρχεια, αλλιως δε χρειαζεται ο profiexplorer. Δοκιμασα σημερα να στειλω ηχους προστατευμενους λογω πνευματικων δικαιωματων.Κανενας file explorer δεν τα εστελνε. Εριξα μια ματια στο mobiluk αλλα καποιες επιλογες του ειναι κλειδωμενες. ΘΕΛΩ μια ανοικτη αν εχει κανεις !!! 3.εβαλα την 128αρα στο κινητο.α/ τα shortcuts στο to do που ηταν απο προγραμματα της παλιας καρτας ειναι ανενεργα.β/στο μενου δεν βγαινουν τα εικονιδια των προγραμματων της καινουργιας καρτας.μολις βαζω την παλια ολα φαινονται Ετσι σηναιβει και σε μενα .Απλα στην 32αρα ειναι εγκατεστημενες απο την Νοκια ενω στην νεα που βαζουμε ειναι κενη. μου εδωσαν στην τιμ κατα λαθος μια RSMMC DUAL VOLTAGE αντι για σκετη RSMMC πειραζει?την υποστηριζει το κινητο 3230?ευχαριστω Δηλαδη βρε τυχερουλη ,πηρες DV στην τιμη της απλης ??? Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 δλδ ποση μνημη σου λεει οτι εχεις?για να σου μειωνεται η μνημη οταν εγκαταστεις προγραματα σημαινει οτι τα εχεις εγκαταστησει στην μνημη του τηλεφωνου. σωστα? οπως καποιο antivirus ή το profiexplorer? κανε και καμμια επανακιννηση και σβησε και τα αντιστοιχα αρχεια απο τον φακελο Installs.Τα παντα μια ζωη τα εγκαθηστω στην καρτα μνημης. Στην μνημη του τηλ εχω μονο το antivirus της Simworks.Παντος λυθηκε το προβλημα. Διεγραψα καποια πραγματακια και τωρα εχω 5,30mb ελευθερα Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Με υπέρυ8ρες πιάνω Max 4-5kb/sec στην αντιγραφή αρχείων προς το τηλέφωνο.... με bluetooth πόσο να περιμένω ??? (σκέφτομαι να αγοράσω) Με bluetooth θα πιανεις περιπου 15-20kb/sec. Βεβαια η καλυτερη λυση ειναι το card reader. Υπαρχει κανεις για να μου προτεινει εναν καλο card reader οσο και να κανει;;Παρακαλω στειλτε PM please γιατι εδω θα χαθουμε Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 συγχρονισμος επαφων του 3230 με mac OS X tiger ξερει κανεις πως και αν γινεται? Υπάρχει καποιο third party program? thanks σε οποιον απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Πριν την αντιγραφή πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών φακέλων δηλαδή να φαίνεται το system της κάρτας(και των 2).Κάντο έτσι και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα. εννοεις στα windows να ενεργοποιησω τα κρυφα αρχεια?μαλλον ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Υπαρχει κανεις για να μου προτεινει εναν καλο card reader οσο και να κανει;;Παρακαλω στειλτε PM please γιατι εδω θα χαθουμε Εχω της SilverCrest. Δεχεται 16 διαφορετικες καρτες. Τον πηρα περισυ 14 ευρω. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 παιδες βοηθεια!θελω να μεταφερω οτι προγραμματα ειχα στην 32αρα καρτα σε 128αρα.πηρα card reader το εγκατεστησα στο laptop ολα οκ.τωρα τι βηματα ακολουθω ?να σας πω τι εκανα και να μου πειτε αν ειναι σωστα. 1. εβαλα την original rsmmc στο reader και εκανα copy-paste τους φακελους που ειχε στο laptop. 2.μετα εβαλα στο reader την αδεια 128αρα και με copy-paste της περασα τους φακελους που ειχα απο την παλια. 3.εβαλα την 128αρα στο κινητο.α/ τα shortcuts στο to do που ηταν απο προγραμματα της παλιας καρτας ειναι ανενεργα.β/στο μενου δεν βγαινουν τα εικονιδια των προγραμματων της καινουργιας καρτας.μολις βαζω την παλια ολα φαινονταιοπα! αυτο δεν ηξερα οτι γινεται! δλδ μπορω απο μια mmc να μεταφερω απλα με copy/paste τα αρχεια της σε μια αλλη mmc και να λειτουργουν ολα κανονικα? θα τα δειχνει και στο app.manager? υπαρχει περιπτωση εφοσον δδυοή περισσοτερες καρτες εχουν τα ιδια αρχεια ή καποια ιδια εφαρμογη με διαφορετικη εκδοση, να υπαρξει καποιο προβλημα, καθως θα τις εναλλασω? θελω να ρωτησω αν το 3230 εκμεταλλευεται 100% την τεχνολογια των dual voltage καρτων ή οχι. αξιζει να παρω μια dv ή μια απλη για το 3230? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ακουω στα ξενα φορα οτι το κινητο ειναι αργο κλπ. Ισχυει κατι τετοιο; Ειναι πιο αργο απο το 6600 πχ;; Επισης τα 6 mb εσωτερικης μνημης εναντι των 10 mb των πιο "μεγαλων" smartphones δημιουργουν προβληματα;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 σε εμενα δεν εχει δημιουργησει ποτε προβλημα. και να τρεχουν 2 παιχνιδια, μια εφαρμογη, τα θεματα, μηνυματα και πολλα αλλα, μια χαρα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ακουω στα ξενα φορα οτι το κινητο ειναι αργο κλπ. Ισχυει κατι τετοιο; Ειναι πιο αργο απο το 6600 πχ;; Επισης τα 6 mb εσωτερικης μνημης εναντι των 10 mb των πιο "μεγαλων" smartphones δημιουργουν προβληματα;; Βασικά είναι πολύ πιο γρήγορο απο το 6600 και σπάνια δημιουργεί πρόβλημα σταθερότητας :cool: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 λοιπον πηρα εναν card reader TYPHOON απο τα κεντρικα της τιμ με 18 ευρω και τελικα τα καταφερα ,μετεφερα τα παντα απο την 32αρα στην 128αρα. μου σπασε τα νευρα λιγο αλλα τελικα εφταιγε ενα demo.html αρχειο μεσα στο profimail που δεν ελεγε να αντιγραφει με τιποτα!τελικα εσβησα το profimail και τα αντεγραψα και μετα το περασα κατευθειαν πανω στην καινουργια καρτα!(το καλο το παλληκαρι...) μου φαινεται οτι παει λιγο πιο γρηγορα τωρα λογω μεγαλυτερης μνημης? αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι στο μενου της καρτας καπου λεει "back up to card" δηλαδη να μεταφερω τι στην καρτα?τα contacts?μονο? τωρα που μετεφερα ολα τα αρχεια απο την 32αρα στην 128αρα παρατηρησα οτι καποια ονοματα φωτογραφιων πχ που στην μικρη τα ειχα με μικρα γραμματα πχ foxy τωρα εγινε FOXY γιατι αραγε?ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Παιδιά έβαλα ένα total irremote και το αποθήκευσα στην κάρτα μνήμης. Πώς θα το σβήσω? Help :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Παιδιά έβαλα ένα total irremote και το αποθήκευσα στην κάρτα μνήμης. Πώς θα το σβήσω? Help :)Πηγαινε εργαλεια>διαχειρηση βρες το και σβηστο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ευχαριστώ. Μήπως έχεισ κανα λινκ για μια έκδοση του τοταλ ιρ που να δουλεύει καλά στο τηλέφωνο? Επίσης ξέρεις αν έχει μετρητή κλήσεων για να ξέρω πόσος δωρεάν χρονος μου απομένει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Δοκιμασα σημερα να στειλω ηχους προστατευμενους λογω πνευματικων δικαιωματων.Κανενας file explorer δεν τα εστελνε. Εριξα μια ματια στο mobiluk αλλα καποιες επιλογες του ειναι κλειδωμενες. ΘΕΛΩ μια ανοικτη αν εχει κανεις !!! η απαντηση ειναι το profimail που εχει add-on την εφαρμογη profiexplorer που στελνει τα παντα, τα παντα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 η απαντηση ειναι το profimail που εχει add-on την εφαρμογη profiexplorer που στελνει τα παντα, τα παντα ομως. Ektos toy apo oti den exei na stelneis me mms.Mono me e-mail, BT kai IR Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 η απαντηση ειναι το profimail που εχει add-on την εφαρμογη profiexplorer που στελνει τα παντα, τα παντα ομως. Κι ομως , δεν στελνει τα παντα. Δοκιμασα τα SeleQ, FExplorer, Profimail, FileMan. Κανενα δεν εστειλε τους ηχους που ηθελα. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 σε τι format ηταν? αμα δεν μεταφερονται με τιποτα, απλα μετονομασε τους.. * τελικα οταν ειχα πει οτι καποια τραγουδια που ειχα μετονομασει δεν επαιζαν στο αλλο κινητο, εκανα λαθος. μια χαρα επαιζαν.. * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 paideia pira simera enan card reader alla den to proseksa kai pairnei rs-mmc mono me adaptora kai stin siskeuasia toy kinitoy den eixe tipota tetio Kserete poy mporo na vro kanenan adaptora? Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 paideia pira simera enan card reader alla den to proseksa kai pairnei rs-mmc mono me adaptora kai stin siskeuasia toy kinitoy den eixe tipota tetio Kserete poy mporo na vro kanenan adaptora? Για σκετο ανταπτορα δεν ξερω.Αν ομως παρεις μια καινουρια(κατα προτημηση 256 η 512)εχει μαζι και εναν ανταπτορα. Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts