Jump to content

Δημιουργία slide show φωτογραφιών με το Νero 6.6


JOHNOLE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

έχω εδώ και λίγο καιρό στην κατοχή μου την σουίτα Nero 6.6 η οποία έχει πάρα πολλά καλούδια. Ψάχνωντας λίγο περισσότερο, ανακάλυψα ότι μπορούμε να φτιάξουμε πάρα πολύ εύκολα slideshow με τις φωτογραφίες μας, να προσθέσουμε ήχο, να φτιάξουμε ενα αρχικό μενού με τους φακέλους φωτογραφιών που έχουμε εισάγει και να το "κάψουμε" πολύ εύκολα σε μορφή VCD, SVCD και DVD.

 

Έχει όμως, ενα μικρό περιορισμό, σε κάθε φάκελο δεν μπορείς να βάλεις πάνω απο 99 φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει οτι, για παράδειγμα, εγώ που έχω 160 φωτογραφίες απο τις φετεινές διακοπές στην Τήνο, το πρόγραμμα δεν με αφήνει να τις βάλω όλες σε ενα φάκελο αλλά αναγκαστικά σου φτιάχνει άλλο ενα. Έτσι για να δώ τις φωτό, θα έχω δυό φακέλους όπου τον ενα θα τον ονομάσω "Τήνος 1" και τον άλλο "Τήνος 2".

 

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να βγάλουμε αυτό τον περιορισμό; Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάποια επέμβαση στην registry του προγράμματος; Γιατί το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ καλό αλλά και πολύ εύκολο στην χρήση του.

Link to comment
Share on other sites

χρησιμοποιώντας nero 6.3 έφτιαξα vcd με 150 φωτογραφίες στο ίδιο φάκελο, τον root του cd. είσαι σίγουρος ότι τα κάνεις όλα σωστά;
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr
Link to comment
Share on other sites

Το πρόσεξα και εγώ, όταν γράφεις τις φωτογραφίες σε VCD ή SVCD δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Εμφανίζεται μόνο οταν θέλεις να τις γράψεις σε DVD. Ίσως να εχει σχέση με την σωστή λειτουργία των players.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...