Jump to content

Είναι αξιόπιστο το Sellphone.gr?

kinezos69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα σήμερα τηλεφωνικά παραγγελια το HTC Desire 820 Dual Sim. Μου είπαν ότι θα το έχω την Τρίτη και θα με ειδοποιήσουν για να πάω να το παραλάβω.

Θα ενημερώσω εκ νέου αν όλα είναι οκ.

Έκανα σήμερα τηλεφωνικά παραγγελια το HTC Desire 820 Dual Sim. Μου είπαν ότι θα το έχω την Τρίτη και θα με ειδοποιήσουν για να πάω να το παραλάβω.

Θα ενημερώσω εκ νέου αν όλα είναι οκ.

Σε συνεχεια του προηγούμενου μηνυματος μου, τελικά παρέλαβα το Σαββατοκύριακο και μέχρι στιγμής Όλα καλά. Περνάω κάποιες παιδικές ασθενιες με το κιν (δεν έχω συνηθησει τα HTC). Ταχύτατο Και καλό σε εξυπηρέτηση το μαγαζί. Όλα οκ λοιπόν από εμένα. Και πολύ καλή τιμή το κινητό:D:D;)

Αν κάποιος πάραλαβει ας ποσταρει.

το κακο σαν Ελληνες ειναι οτι δεν κανουμε αρνητικες,εκτος αμα πραγματικα μας φερουν εκτος οριων..

Ενω στα θετικα ειμαστε παντα πρωτοι. αυτο πιστευω..

Χώρια η λογοκρισια που καπου καπου πεφτει στις αρνητικες

το κακο σαν Ελληνες ειναι οτι δεν κανουμε αρνητικες,εκτος αμα πραγματικα μας φερουν εκτος οριων..

Ενω στα θετικα ειμαστε παντα πρωτοι. αυτο πιστευω..

Χώρια η λογοκρισια που καπου καπου πεφτει στις αρνητικες

Γι αυτό ανέφερα να ποσταρει κάποιος άλλος εφόσον έχει παραγγείλει από το κατάστημα και είναι να παραλάβει.

Επίσης εξέφρασα (επαναφέροντας αυτό το τοπικ) τις επιφυλάξεις μου πριν κάνω την αγορα μου.

Αν εισάγεται ευρώπη,δεν ξέρω, θα καλύπτεται απο την ευρωπαική εγγύηση,ρωτάς βέβαια και το κατάστημα τι εγγύηση έχει.

Και ποια καταστήματα σέβονται την Ευρωπαική εγγύηση;