greyfox17 Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 Ας πούμε πως έχουμε ένα χώρο με 30-35 ανθρώπους που όλοι θέλουν να μπουν στο ιντερνετ ποσα kbps να δείνω στον καθέναν και πόσα mbps πρέπει να είναι η adsl γραμμή μου για να τους καλύψω όλους Ευχαριστώ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εξαρτάται την χρήση. Μια 24 ρα γραμμή, δίνοντας στον καθένα υπολογιστή μέχρι 4 mbps είσαι οκ για facebook και απλή χρήση Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πως επιλεγεις ποιος και ποσο θα παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Προφανώς με κάποιο πρόγραμμα? Εκτός αν έχει MiKrotik. Θέλω και εγώ να μάθω Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Βασικά σκεφτόμουνα 512 kbps στον καθένα. Θα είναι πολυ παραπανω απο 4 υπολογιστές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 μονο 512? λιγα δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Tote 1 mbps καλύτερα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 βασικα για τι χρηση θα δινεις το νετ; με 1 ας πουμε οτι ειναι καπως καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Βασικά θα είναι δίκτυο εστιατορίου ενός φίλου οπότε κυρίως κινητά θα μπαίνουν οποτε facebook youtube τα συνηθισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 νομίζω ότι με έναν καλό ρούτερ, θα κάνεις δουλειά...απλά θέλει ρυθμίσεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ενα ubuquiti unifi ap σκεφτόμουνα στα 130 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αυτό αναμεταδίδει σήμα wifi, είναι και router ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ναι και ρουτερ είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Διάβασε το datasheet και δοκίμασε πρώτα τα προγράμματα που σου προσφέρει η εταιρεία για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Αν είναι το μηχάνημα που έχεις βρει κάτω κάτω έχει πολύ αναλυτικές οδηγίες. Διάβασέ τες http://computers.xpatit.gr/414-Access-Point/2011-Ubiquiti-UniFi-AP-UAP-OUTDOOR-MIMO-24GHz-with-antenna.html. Ακόμα όμως δεν μας είπες πως θα επιλέγεις το πόσο και ποιος Edited December 20, 2014 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. December 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καθε ticket θα ισχύει για1 ωρα οπότε ανάλογα με το bandwith θα δίνουμε ταυτόχρονα ίντερνετ σε συγκεκριμένο αριθμό πελατών. Αν ρωτας αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts