Jump to content

Sony Xperia Z3 vs LG G3

Guest YiorgosA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια λύση είναι να παραμείνεις σε οτι κινητό έχεις τώρα και να πάρεις ένα tablet πχ 8 ιντσών για οτιδήποτε δεν σε καλύπτει στο κινητό σου.

Μια εξαιρετική λύση Xperia z3 tablet σε android(εξαιρετική αυτονομία,οθόνη,πανάλαφρο, στιβαρό,ποιοτικό και πάει σφαίρα)

Η άμα θες υπάρχουν και ποιοτικά windows tablet άμα θες full windows experience.

Εγω αυτό θα εκανα στη θεση(που ήδη το κάνω αλλα λεμε τώρα):lol:

Το G3 εχει πολύ καλή κάμερα και αριστη αναλογία οθόνης/διαστάσεις συσκευής αλλα είναι παντού κατώτερο σε όλους τους άλλους τομείς.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Guest YiorgosA

Αλεξ καταλαβαίνω τι λες, αλλά προτιμώ να τα συνδυάσω σε ένα και να αποφύγω τις 2 συσκευές. Πρακτικά το ταμπλετ μου ειναι άχρηστο αφού μέχρι τις ίντσες που μπορώ να κουμαντάρω στο χέρι μου, βολεύομαι με μια συσκευή. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Πολύ ξενέρωσα μόλις διαπίστωσα πάντως την ποιότητα των φωτογραφιών στο Ζ3. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

Αλεξ καταλαβαίνω τι λες, αλλά προτιμώ να τα συνδυάσω σε ένα και να αποφύγω τις 2 συσκευές. Πρακτικά το ταμπλετ μου ειναι άχρηστο αφού μέχρι τις ίντσες που μπορώ να κουμαντάρω στο χέρι μου, βολεύομαι με μια συσκευή. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Πολύ ξενέρωσα μόλις διαπίστωσα πάντως την ποιότητα των φωτογραφιών στο Ζ3. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

για την ώρα δεν υπάρχει συσκευή με 5 ίντσες παντός και να σε καλύψει όσες έχουν καλή camera η είναι Samsung η είναι μεγάλα Galaxy k, oppo find 7, vivo xshot, Huawei mate 7, Huawei honor 6 plus

• 2 weeks later...
Η κάμερα του g3 είναι φανταστική παιδιά...κολλητός που έχει το s5 όποτε βγαίνουμε μου ζητάει να τραβάμε με το δικό μου φωτογραφίες και να του τις στέλνω μετά...εννοείται από ζ3 είναι πολύυυυυ καλύτερη...όσων αφορά την γενικότερη χρήση του κινητού είναι απροβλημάτιστη ειδικά τώρα με την lollipop την οποία την έχει πάρει εδώ και 15 μέρες.αλλάζω κινητά σαν τα πουκάμισα γενικότερα παρόλα αυτά με το g3 με βλέπω να κάθομαι καιρό...τρομερή κάμερα, τρομερή οθόνη και εντυπωσιακή επίσης (είμαι φαν των amoled) παρόλα αυτά λόγω της 2Κ ανάλυσης είναι απλά αλλού η οθόνη...Όσο για το ψυχολογικό που έχει να κάνει με benchmarks και την μάχη της καφετέριας 45664 στο untutu...overall το προτείνω ανεπιφύλακτα... Edited by Vlasismiriagos

• 2 weeks later...
Guest YiorgosA

Τελικά από όλο αυτό το ψάξιμο που έχω ρίξει ολο αυτόν τον καιρό, διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ναυαρχίδα που να σε κάνει να την προτιμήσεις με κλειστά τα μάτια.

Το HTC one M8 είναι φοβερή συσκευή, αλλά με κάμερα για γέλια. Ενω είχε όλα τα φόντα να διαπρέψει, η εταιρεία σαν να μην θέλει να κάνει πάταγο.

Το LG G3 θα μπορούσε, αλλά κάτι οι επανεκκινήσεις, κάτι τα κολλήματα, κάτι τα λαγκαρισματα, κάπου συγκρατούν τον αγοραστή. Φοβερή οθόνη αλλά...

Για την Samsung τι να πω, αυτοί βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους. Bloatware, lags, πλαστικουρα, υπεροψία απέναντι στον καταναλωτή κλπ κλπ.

Το Sony xperia Z3 επίσης θα μπορούσε να παίξει μπάλα μόνο του, αλλά η εμμονή της εταιρείας στο DRM την οδηγούν στο να χάνει κοινο, βλέπε κλειδώματα κλπ. Για την κάμερα θα έπρεπε να ντρέπονται να την διαφημισουν ως κορυφαία. Απογοήτευση πλήρης.

Σε κινέζους κατασκευαστές δεν θα αναφερθώ, για διαφορους λογους.

Ολα τα ανωτέρω αποτελούν προσωπική άποψη, που σχηματίστηκε έπειτα από πολύ διάβασμα και ενασχοληση με τα κινητά, είτε από γνωστούς, είτε από ντεμο καταστημάτων.

Θα ήθελα παρα πολύ να ακούσω και τις απόψεις άλλων φικων, που ενδιαφέρονται να μοιραστουν τις σκέψεις τους

Τελικά από όλο αυτό το ψάξιμο που έχω ρίξει ολο αυτόν τον καιρό, διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ναυαρχίδα που να σε κάνει να την προτιμήσεις με κλειστά τα μάτια.

Το HTC one M8 είναι φοβερή συσκευή, αλλά με κάμερα για γέλια. Ενω είχε όλα τα φόντα να διαπρέψει, η εταιρεία σαν να μην θέλει να κάνει πάταγο.

Το LG G3 θα μπορούσε, αλλά κάτι οι επανεκκινήσεις, κάτι τα κολλήματα, κάτι τα λαγκαρισματα, κάπου συγκρατούν τον αγοραστή. Φοβερή οθόνη αλλά...

Για την Samsung τι να πω, αυτοί βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους. Bloatware, lags, πλαστικουρα, υπεροψία απέναντι στον καταναλωτή κλπ κλπ.

Το Sony xperia Z3 επίσης θα μπορούσε να παίξει μπάλα μόνο του, αλλά η εμμονή της εταιρείας στο DRM την οδηγούν στο να χάνει κοινο, βλέπε κλειδώματα κλπ. Για την κάμερα θα έπρεπε να ντρέπονται να την διαφημισουν ως κορυφαία. Απογοήτευση πλήρης.

Σε κινέζους κατασκευαστές δεν θα αναφερθώ, για διαφορους λογους.

Ολα τα ανωτέρω αποτελούν προσωπική άποψη, που σχηματίστηκε έπειτα από πολύ διάβασμα και ενασχοληση με τα κινητά, είτε από γνωστούς, είτε από ντεμο καταστημάτων.

Θα ήθελα παρα πολύ να ακούσω και τις απόψεις άλλων φικων, που ενδιαφέρονται να μοιραστουν τις σκέψεις τους

για το htc συμφωνω.

ποιος σου ειπε οτι το g3 εχει ακομα τις παιδικες ασθενειες???το κινητο δουλευει φοβερα αυτη την στιγμη.τα lags να τα φοβασαι απο μια πλεον εταιρεια.

επισης η καμερα του ειναι απο τις καλυτερες,στις νυχτερινες εννοειται καλυτερο απο το s5.

για τα κινεζικα εχουμε την ιδια αποψη.

το sony Τωρα,κι οταν λεω sony εννοω το z3 καθως για μενα μονο αυτο αξιζει κι αντε και το z3 compact ειναι φοβερο σε specs.

η καμερα του τιποτα το σπουδαιο και κριμα.

οθονη πολυ καλη.

ηχειο επισης καλο,οχι τοσο ποιοτικο ομως οπως του m8

τι μου την σπαει?

bootloader lock

no root,στο lg τουλαχιστον το περιμενουμε και πριν παρει την 5 ηταν ηδη root.

ενα service που πραγματικα αν σου κατσει θα πρεπει να χεις μεγαλη υπομονη για να μην πεσεις σε κανενα XANAX το λιγοτερο.

αν το sony ειχε ολα τα παραπανω για μενα θα ηταν το κορυφαιο αυτη την στιγμη,ομως απεχει ακομα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Guest YiorgosA

Ήμουν ανάμεσα στο G3 & Z3. Τις μέρες που είχα χρόνο και πηγαίνα στα καταστήματα να τσεκάρω ιδίοις ομασοι, στον Κωτσόβολο αν θυμάμαι καλά μπήκε ένα παλικαρι μέσα με το G3 και παραπονέθηκε ότι κι αυτή η συσκευή αναβοσβήνει μονη της. Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά απ ότι κατάλαβα ήταν η δεύτερη συσκευή που του άλλαξαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγω αν μπορούσα να ειμαι σίγουρος για την αξιοπιστία του, θα το προτιμούσα αυτή την στιγμή.

Ήμουν ανάμεσα στο G3 & Z3. Τις μέρες που είχα χρόνο και πηγαίνα στα καταστήματα να τσεκάρω ιδίοις ομασοι, στον Κωτσόβολο αν θυμάμαι καλά μπήκε ένα παλικαρι μέσα με το G3 και παραπονέθηκε ότι κι αυτή η συσκευή αναβοσβήνει μονη της. Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά απ ότι κατάλαβα ήταν η δεύτερη συσκευή που του άλλαξαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγω αν μπορούσα να ειμαι σίγουρος για την αξιοπιστία του, θα το προτιμούσα αυτή την στιγμή.

καταρχην αν επιλεξεις g3 θα κοιταξεις παρτιδα να εχει μετα το 408.βασικο αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στα είχα πει πως ότι μα ότι και να πάρεις θα κάνεις συμβιβασμό.

Κάπου κερδίζει το ένα κάπου το άλλο.

Το τελειο δεν θα το βρεις(ότι πιο κοντά στο τέλειο το z3 με μόνη παραφωνία την κάμερα που δεν ανταποκρινεται σε αυτό που θα έπρεπε να ήταν)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να πάρεις το Ζ3 που έχει φωτεινή οθόνη με ζωντανά και καθαρά χρώματα , δυνατή αυτονομία , αδιάβροχο , καλή κάμερα και βελτιωμένο design. Με το Ζ3 μπορείς να παίξεις παιχνίδια και στο Ps4 .

• 4 months later...
Τελικά, παιδιά, πού καταλήγουμε; Εγώ έχω διαβάσει πολλά (ίσως παραήταν πολλά) και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Mέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω καινούργιο κινητό (μέσω της εταιρείας στην οποία δουλεύω) και είμαι μεταξύ των δύο (G3 - Z3c). Δεν είμαι καθόλου "χάκερ" ή "ειδήμων", συνεπώς θέματα ρουτ που αναφέρονται δεν μου λένε τίποτα. Με ενδιαφέρει το τηλέφωνο να μην "κολλάει", με ενδιαφέρει επίσης ΠΟΛΥ η κάμερα (και τα ηχεία, θα έλεγα, αλλά όχι τόσο / επίσης διαλέγω κινητά με ραδιόφωνο). Θα πήγαινα για Ζ3c κατευθείαν, αλλά με προβληματίζουν τα εξής: α) η κάμερα έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως απογοητευτική και β) η μη αποσπώμενη μπαταρία. Τί κάνει κανείς όταν το κινητό του κολλήσει για τα καλά και η μόνη λύση για ξεκόλλημα είναι η αφαίρεση/επανατοποθέτηση της μπαρατρίας; (Διευκρινίζω ότι το c στο Χperia το προτιμώ γιατί το μέγεθος του μεγάλου παραείναι μεγάλο).