teotsi Δημοσιεύτηκε December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2014 Παιδια βοήθεια γιατί πάω να τρελαθώ. Μέχρι πριν λίγες μέρες,το ίντερνετ στο PC έπαιζε μια χαρά. Τώρα οπότε πάω να μπω σε Browsers, αργεί απίστευτα κάθε σελίδα. Μιλάμε μέχρι και 5 λεπτά αναμονής. Ωστόσο, στο downloading με torrent, οι ταχύτητες είναι ίδιες!! Στα ταμπλετ και στο κινητό παίζει τέλεια όπως πάντα το Internet. Μόνο στο desktop έχει βαλθεί να με τρελάνει. Δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση, και συμβαίνει με 3 διαφορετικούς Browsers. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Κανε σκαν για ιους κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Συμφωνώ με τον mol βάλε να ψάχνει και σε ασφαλή λειτουργία αν δνβρει κατι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θα το δοκιμάσω... Εντύπωση θα μου κάνει αν βρει κάτι γιατί δεν έχω κατεβάσει τίποτα αυτές τις μέρες... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Κάνε και ένα clear την cache απο τους Browsers σου. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 malwarebytes κατέβασε το φίλε δωρεάν. Θα σου καθαρίσει τα πάντα. Μαζί με το σκαν του avast φτάνουν κοντά στο 100 τις 100 η επιτυχία τους ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρειάζεται να χεις κατεβάσει ή να έχεις εγκαταστήσει από το internet κάποιο πρόγραμμα. Αρκή να μπήκες σε μια ιστοσελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 malwarebytes κατέβασε το φίλε δωρεάν. Θα σου καθαρίσει τα πάντα. Μαζί με το σκαν του avast φτάνουν κοντά στο 100 τις 100 η επιτυχία τους ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρειάζεται να χεις κατεβάσει ή να έχεις εγκαταστήσει από το internet κάποιο πρόγραμμα. Αρκή να μπήκες σε μια ιστοσελίδα Το malwarebytes antimalware έχω :). Την Τετάρτη που θα έχω χρόνο θα το βάλω να κάνει full scan, γιατί χρησιμοποιώ ουσιαστικά μόνο το κινητό πλέον. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το έπιασε τώρα αυτό το πράγμα. Επειδή την έχω πάθει παλιότερα, πλέον ξέρω και καταλαβαίνω τι κάνω.... Το malwarebytes μου είχε βρει παλιότερα μερικά dll ως ύποπτα (αναμενόμενο) αλλά δεν είχα θέμα.... Ευχαριστώ παιδιά, Τετάρτη πρωί θα ξέρω αν φταίει αυτό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το malwarebytes antimalware έχω :). Την Τετάρτη που θα έχω χρόνο θα το βάλω να κάνει full scan, γιατί χρησιμοποιώ ουσιαστικά μόνο το κινητό πλέον. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το έπιασε τώρα αυτό το πράγμα. Επειδή την έχω πάθει παλιότερα, πλέον ξέρω και καταλαβαίνω τι κάνω.... Το malwarebytes μου είχε βρει παλιότερα μερικά dll ως ύποπτα (αναμενόμενο) αλλά δεν είχα θέμα.... Ευχαριστώ παιδιά, Τετάρτη πρωί θα ξέρω αν φταίει αυτό. Συνήθως σε θέματα που αφορά μολυσμένα dll το φορμάτ είναι η σίγουρη λύση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το πολύ πολύ να σου σβήσει το groupon, easybuy, easyrate, easycoupon και άλλα τέτοιου είδους προγράμματα και γενικά μολύνσεις από plugin των browser που έχεις. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αυτό που πριγράφεις πάντως με παραπέμπει σε ιο οι οποίοι στη Μεγάλη τους πληοψηφία τους πάνε και τη πεφτουν στο ιντερνετ κτλ μην αναλύσω. Εγω προσωπικά είμαι κατά του φορμάτ. Αλοι το κάνουν μια φορά το χρόνο και θεωρούν ότι αναζοογονουν το σύστημα. Εγω θεωρώ οτι υπαρχουν πολύ αξιόπιστα προγράμματα γι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Ιός θα είναι! Υπάρχει και πιθανότητα να μην σου τον βρίσκει το antivirus Και να σου δείχνει ότι ο υπολογιστής είναι καθαρός ενω Στην πραγματικότητα δεν ειναι. Αν δεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πήγενε Τον σε κάποιο σερβις Στην γειτονιά σου και πες να σου τον καθαρίσουν χωρίς φορματ. Το είχα πάθει κ εγώ αυτό, και τον έδωσα για καθαρισμό ιων Χωρίς φορματ Και εγινε τζιτζι!!! Για να κολλήσεις έναν ιό δεν πάει να πει ότι κατέβασες κάτι απαρετιτα. Μπορεί να επισκεφθικες απλά μια ιστοσελίδα η να πάτησες κάποιο λινκ Και πολλά άλλα. Edited December 16, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Συνήθως σε θέματα που αφορά μολυσμένα dll το φορμάτ είναι η σίγουρη λύση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το πολύ πολύ να σου σβήσει το groupon, easybuy, easyrate, easycoupon και άλλα τέτοιου είδους προγράμματα και γενικά μολύνσεις από plugin των browser που έχεις. Plug-ins έχω μόνο στο Firefox, 5 συνολικά, όλα αναγνωρισμενα και γνωστά, από το στορ της Mozilla. Ούτε περίεργα toolbar έχω. Φορματ δεν θα κάνω, έχω υπερβολικά πολλά αρχεία για να τα χάσω όλα. Επίσης τσέκαρα τα προγράμματα στο control panel, το τελευταίο εγκατασταθηκε τον Νοέμβριο (καθαρό και αυτό). Και αυτό για τις ιστοσελίδες... Αυτές τις μέρες λόγω διαβασματος myphone, αθλητικά, και piratebay για καμιά σειρά ήμουν.... Και ξέρω τι κατεβάζω από τον πειρατή. Περίπτωση να φταίει κάτι άλλο ρε παιδιά? Για ποιο λόγο να το πιάσει τώρα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αυτό που πριγράφεις πάντως με παραπέμπει σε ιο οι οποίοι στη Μεγάλη τους πληοψηφία τους πάνε και τη πεφτουν στο ιντερνετ κτλ μην αναλύσω. Εγω προσωπικά είμαι κατά του φορμάτ. Αλοι το κάνουν μια φορά το χρόνο και θεωρούν ότι αναζοογονουν το σύστημα. Εγω θεωρώ οτι υπαρχουν πολύ αξιόπιστα προγράμματα γι αυτό Σίγουρα υπάρχουν. Δεν αντιλέγω. Σκέψου όμως κάτι απλό. Πρώτα θα ''μολυνθείς'' και μετά ''θα πάρεις αντιβίωση''. Ετσι σε ένα ''βαριά άρρωστο'' με μολυσμένα dll μηχάνημα το φορμάτ είναι one way. Plug-ins έχω μόνο στο Firefox, 5 συνολικά, όλα αναγνωρισμενα και γνωστά, από το στορ της Mozilla. Ούτε περίεργα toolbar έχω. Φορματ δεν θα κάνω, έχω υπερβολικά πολλά αρχεία για να τα χάσω όλα. Επίσης τσέκαρα τα προγράμματα στο control panel, το τελευταίο εγκατασταθηκε τον Νοέμβριο (καθαρό και αυτό). Και αυτό για τις ιστοσελίδες... Αυτές τις μέρες λόγω διαβασματος myphone, αθλητικά, και piratebay για καμιά σειρά ήμουν.... Και ξέρω τι κατεβάζω από τον πειρατή. Περίπτωση να φταίει κάτι άλλο ρε παιδιά? Για ποιο λόγο να το πιάσει τώρα? Το είχες από παλίά !!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Κάνε μια σάρωση με το μαλγουερ βρε που απο χθες λες θα κάνεις την τέταρτη 10 λεπτά θα σου πάρει πες μας κιόλας αν το πρόβλημα συνεχίζετε απο χθες? Μήπως πχ έχεις άρμα στο σπίτι (αδέλφια) και χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το internet μήπως είναι απ το δίκτυο? Που να ξέρω δεν είμαι μάγος. Ενα ξέρω ότι άν εχεις ιο το malware θα στο βρει αλλιώς πρέπει να ψάξεις στο hardware διότι τι άλλο να με??????? Κάνε σάρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Κάνε μια σάρωση με το μαλγουερ βρε που απο χθες λες θα κάνεις την τέταρτη 10 λεπτά θα σου πάρει πες μας κιόλας αν το πρόβλημα συνεχίζετε απο χθες? Μήπως πχ έχεις άρμα στο σπίτι (αδέλφια) και χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το internet μήπως είναι απ το δίκτυο? Που να ξέρω δεν είμαι μάγος. Ενα ξέρω ότι άν εχεις ιο το malware θα στο βρει αλλιώς πρέπει να ψάξεις στο hardware διότι τι άλλο να με??????? Κάνε σάρωση Αύριο πρώτο πράγμα full scan. Βαριέμαι πολύ :p έχω μια αδερφή που ξέρει να μπαίνει μέχρι το φβ οπότε δεν νομίζω να έγινε κάτι. Το δίκτυο το αποκλείω γιατί σε κινητα /ταμπλετ δουλεύει όπως πάντα. Για τον φίλο που λέει ότι το έχω καιρό.... Αυτό έχει μια λογική, αλλά τι διαολο, είπε σήμερα ας του σπάσω τα νεύρα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πριν κάνεις skan κάνε ενημέρωσή ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καθάρισα τα πάντα 200 φορές. Τα πάντα. Πάλι την ίδια μακακια κάθε μέρα... Καμία νέα ιδέα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Κανε ενα έλεγχο με online antivirus π.χ. Nod32 Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καθάρισα τα πάντα 200 φορές. Τα πάντα. Πάλι την ίδια μακακια κάθε μέρα... Καμία νέα ιδέα. Μιας και ανέφερες την αδερφή σου, κυκλοφορούσε πρόσφατα ένας ιός στο FB και ανέβαζε διάφορα στο FB του καθένα. Δε ξέρω αν μπορεί να επηρεάσει και το ίδιο το σύστημα πέρα απ' το FB, απλά στο λέω σαν ιδέα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μιας και ανέφερες την αδερφή σου, κυκλοφορούσε πρόσφατα ένας ιός στο FB και ανέβαζε διάφορα στο FB του καθένα. Δε ξέρω αν μπορεί να επηρεάσει και το ίδιο το σύστημα πέρα απ' το FB, απλά στο λέω σαν ιδέα.. Δεν μου έχει αναφέρει κανένα θέμα με κάτι τέτοιο, και στο προφίλ της όλα μοιάζουν φυσιολογικά όπως πάντα... Κανε ενα έλεγχο με online antivirus π.χ. Nod32 Και το malwarebytes δεν καλύπτει online? Θα το δοκιμάσω πάντως, ευχαριστώ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Update: από εχθές κάτι το τσιμπησε και πάει μια χαρά και πάλι, στα καλά καθούμενα.... Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts