Jump to content

Αγορα κινητου Dual Sim τουμπανο!

fotaras85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως λεει και ο τιτλος παιδες. Μετα απο εναμιση χρονο συμβιωσης ενος Alcatel δικαρτου αλλα με 512 mb ram ηρθε ο καιρος να το αλλαξω. Πολυ το κρατησα ειναι η αληθεια και ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος με την υπομονη μου στο εν λογω κινητο.

Aς γραψω μερικα χαρακτηριστικα που θελω/με ενδιαφερουν:

- Μεγεθος οθονης μεχρι 5 ιντσες. Θεωρω τις 4 ιντσες το ιδανικο μεγεθος για μενα , πλην ομως τουμπανο 4ιντσο δεν υπαρχει , οποτε σε αυτο θα συμβιβαστω.

- Μνημη ram. Οσο περισσοτερη τοσο καλυτερα. Κινητο με 512 mb ram δεν ξαναπαιρνω. Τουλαχιστον 2 gb ram.

- Μπαταρια. Τα ιδια με παραπανω. Η χωρητικοτητα (σε mah) μετραει χα!

- Επεξεργαστης. Φανταζομαι κινητο με τα παραπανω χαρακτηριστικα θα εχει τουλαχιστον 4πυρηνο. Και σε 8πυρηνο δεν θα ελεγα οχι.

- Εσωτερικη μνημη/Καρτα MicroSd. Οσο περισσοτερη μνημη τοσο το καλυτερο. Το να παιρνει καρτα μνημης ειναι απαραιτητο.

- Καμερες. Τα ιδια με παραπανω.

- Dual Sim standby. Απαραιτητο. Οσο πιο ευκολη η λειτουργια αυτη τοσο το καλυτερο. Τι εννοω? Εχω ακουσει για τα δικαρτα Samsung οτι οταν η μια καρτα ειναι στο ιντερνετ και κατεβαζεις κατι η κανεις browsing η αλλη καρτα δεν δουλευει. Κατι τετοιο δεν το θελω. Στο alcatel που εχω αυτο δεν ισχυει.

Αυτα απο χαρακτηριστικα. Γενικα οπως λεει και ο τιτλος θελω ενα κινητο τουμπανο. Να το παρω να κανω τη δουλεια μου να ξενοιασω. Χωρις προβληματα , χωρις να ψαχνω χακεριες για να μη σερνεται. Τραβηξα πολλα με το alcatel. Λιγο πολυ απο οσα εγραψα παραπανω ειχα στο μυαλο μου το Huawei Honor 6 , πριν καταληξω ομως καπου θα ηθελα να δω και μερικες προτασεις ακομα , αν φυσικα υπαρχουν.

Επειδη απο ολα τα παραπανω ξερω οτι κατα 95 % θα τα βρω μονο σε κινεζικα , σε αυτην την περιπτωση θελω κατι "επωνυμο" , οσο γινεται δηλαδη. Καποιες εταιριες που δεν ανακοινωνουν sar τις βλεπω με μισο ματι.

Τελος , τιμη βαρια βαρια μεχρι 300 ευρω.

Αναμενω τις προτασεις σας. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φιλε μου όπως πολύ καλά το ανέφερες το honor 6 είναι εξαιρετική επιλογη και μάλιστα dual sim active ( ενεργές και οι 2 σιμ ταυτόχρονα, όμως η μια 4g και η αλλη 2g).

Επίσης το zte nubia z7 mini είναι εξαιρετικό όπως μου είπε ένας κάτοχος και φυσικά μπορείς να διαβάσεις και στο αντίστοιχο θέμα.

Επισης κάποια lenovo όπως το vibe z k910 (5,5 ιντσών βέβαια)

Ελπίζω να βοήθησα αν και σίγουρα υπαρχουν και αλλες αξιόλογες συσκευες

honor 6 και z7 mini τπτ αλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό...... α ψέμματα έρχεται στα 600 ευρώ το htc one m8 dual sim

καλη επιλογη το honor 6 που διαλεξες.

το z7 mini που αναφερθηκε τα χαλαει στην μπαταρια.

υπαρχουν και αρκετα 5.5" (πχ το επερχομενο

honor 6 plus) αλλα εσυ ζητας μεχρι 5" οποτε

εφοσον μπορεις να τα δωσεις, παρε το honor 6.

επισης υπαρχει και το φθηνοτερο αλλα νεο και

μη δοκιμασμενο p3000s που ικανοποιει αυτα

που ζητας. οπως και το p6000.

βεβαιως ομως η huawei εχει πιο καλο ονομα,

χωρις αυτο να σημαινει οτι τα p3000s και p6000

δε θα βγουν καλα τηλεφωνα.

τα αναφερω σε περιπτωση που σε καλυπτει κατι

με χαμηλοτερη τιμη και φυλαξεις καποια χρηματα.

Edited by telefoneri

Οπως λεει και ο τιτλος παιδες. Μετα απο εναμιση χρονο συμβιωσης ενος Alcatel δικαρτου αλλα με 512 mb ram ηρθε ο καιρος να το αλλαξω. Πολυ το κρατησα ειναι η αληθεια και ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος με την υπομονη μου στο εν λογω κινητο.

Aς γραψω μερικα χαρακτηριστικα που θελω/με ενδιαφερουν:

- Μεγεθος οθονης μεχρι 5 ιντσες. Θεωρω τις 4 ιντσες το ιδανικο μεγεθος για μενα , πλην ομως τουμπανο 4ιντσο δεν υπαρχει , οποτε σε αυτο θα συμβιβαστω.

- Μνημη ram. Οσο περισσοτερη τοσο καλυτερα. Κινητο με 512 mb ram δεν ξαναπαιρνω. Τουλαχιστον 2 gb ram.

- Μπαταρια. Τα ιδια με παραπανω. Η χωρητικοτητα (σε mah) μετραει χα!

- Επεξεργαστης. Φανταζομαι κινητο με τα παραπανω χαρακτηριστικα θα εχει τουλαχιστον 4πυρηνο. Και σε 8πυρηνο δεν θα ελεγα οχι.

- Εσωτερικη μνημη/Καρτα MicroSd. Οσο περισσοτερη μνημη τοσο το καλυτερο. Το να παιρνει καρτα μνημης ειναι απαραιτητο.

- Καμερες. Τα ιδια με παραπανω.

- Dual Sim standby. Απαραιτητο. Οσο πιο ευκολη η λειτουργια αυτη τοσο το καλυτερο. Τι εννοω? Εχω ακουσει για τα δικαρτα Samsung οτι οταν η μια καρτα ειναι στο ιντερνετ και κατεβαζεις κατι η κανεις browsing η αλλη καρτα δεν δουλευει. Κατι τετοιο δεν το θελω. Στο alcatel που εχω αυτο δεν ισχυει.

Αυτα απο χαρακτηριστικα. Γενικα οπως λεει και ο τιτλος θελω ενα κινητο τουμπανο. Να το παρω να κανω τη δουλεια μου να ξενοιασω. Χωρις προβληματα , χωρις να ψαχνω χακεριες για να μη σερνεται. Τραβηξα πολλα με το alcatel. Λιγο πολυ απο οσα εγραψα παραπανω ειχα στο μυαλο μου το Huawei Honor 6 , πριν καταληξω ομως καπου θα ηθελα να δω και μερικες προτασεις ακομα , αν φυσικα υπαρχουν.

Επειδη απο ολα τα παραπανω ξερω οτι κατα 95 % θα τα βρω μονο σε κινεζικα , σε αυτην την περιπτωση θελω κατι "επωνυμο" , οσο γινεται δηλαδη. Καποιες εταιριες που δεν ανακοινωνουν sar τις βλεπω με μισο ματι.

Τελος , τιμη βαρια βαρια μεχρι 300 ευρω.

Αναμενω τις προτασεις σας. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φιλε μου καλησπερα,

Τις τελευταιες μερες, ψαχνω και εγω κινητο απο την συγκεκριμενη αγορα, με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστηκα.

Διαβαζοντας διαφορα posts επεσα πανω στο δικο σου και διαπιστωνω οτι με εχεις καλυψει πληρως.

Εχω βαλει πολυ στο ματι τα παρακατω:

1. Zopo ZP999 ή Zopo 3X

http://www.oppomart.com/phones/zopo-zp999.html

http://www.oppomart.com/phones/zopo-3x.html

2. Meizu MX4

http://www.oppomart.com/phones/meizu-mx4.html

3. Huawei Honor 6

http://www.oppomart.com/huawei-honor-6.html

Επειδη θεωρω οτι το κινητο για εμενα ειναι εργαλειο καθημερινης - επαγγελματικης χρησης θα εκτιμουσα την γνωμη σου αλλα και των υπολοιπων, λαμβανοντας υποψιν το αρχικο σου post. (Maximum budget 300€)

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εχουμε και λεμε παιδες. Καταρχας σας ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Συγκρινα το Huawei με το Zte στο gsmarena. Σχεδον πανομοιοτυπα κινητα το ενα με το αλλο. Το zte χανει στη μνημη ram (2 gb ενω το huawei 3 gb) και στην μπαταρια. Βεβαια δεν εχω δει σε τι τιμη παιζει αυτο.

Το lenovo vibe z ειναι στις 5.5 ιντσες κ δε νομιζω να με βολευει. Το ιδιο και το htc που ειναι στα 600 ευρα.

Θα κοιταξω τα zoppo και το meizu και θα επανελθω με νεο post.

Μερικες ερωτησεις : Τα p3000s και p6000 τι μαρκα ειναι? Επισης, κοιταζοντας στο gsmarena για το Honor 6 εκει που λεει στον επεξεργαστη λεει Quad-core 1.7 GHz Cortex-A15 & Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7.

Αυτο δεν το καταλαβαινω. Υπαρχουν δυο εκδοσεις του επεξεργαστη σε αυτο το κινητο?

Εχουμε και λεμε παιδες. Καταρχας σας ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Συγκρινα το Huawei με το Zte στο gsmarena. Σχεδον πανομοιοτυπα κινητα το ενα με το αλλο. Το zte χανει στη μνημη ram (2 gb ενω το huawei 3 gb) και στην μπαταρια. Βεβαια δεν εχω δει σε τι τιμη παιζει αυτο.

Το lenovo vibe z ειναι στις 5.5 ιντσες κ δε νομιζω να με βολευει. Το ιδιο και το htc που ειναι στα 600 ευρα.

Θα κοιταξω τα zoppo και το meizu και θα επανελθω με νεο post.

Μερικες ερωτησεις : Τα p3000s και p6000 τι μαρκα ειναι? Επισης, κοιταζοντας στο gsmarena για το Honor 6 εκει που λεει στον επεξεργαστη λεει Quad-core 1.7 GHz Cortex-A15 & Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7.

Αυτο δεν το καταλαβαινω. Υπαρχουν δυο εκδοσεις του επεξεργαστη σε αυτο το κινητο?

Ο επεξεργαστής του Honor 6 ακολουθεί την αρχιτεκτονική της ARM που λέγεται big.LITTLE. Στην ουσία είναι 4 επεξεργαστές A7 και 4 επεξεργαστές A15. Όταν γίνεται κάτι ελαφρύ στην συσκευή τρέχουν οι 4 Α7 που είναι και οι "αδύναμοι" επεξεργαστές, όταν γίνεται κάτι βαρύ τρέχουν τα τέρατα οι A15.

Για εύρεση καλύτερης τιμής για το honor6 μπορείς να δεις την υπογραφή μου.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• 1 month later...

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τις προτασεις σας.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο και σκεψη κατεληξα σε αυτο που ειχα απο την αρχη στο νου μου , το Huawei Honor 6 , το οποιο και παρηγγειλα ηδη. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.

Το νημα μπορει να κλειδωθει , οπως και αυτο που ξεχαστηκε ξεκλειδωτο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368852

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τις προτασεις σας.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο και σκεψη κατεληξα σε αυτο που ειχα απο την αρχη στο νου μου , το Huawei Honor 6 , το οποιο και παρηγγειλα ηδη. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.

Το νημα μπορει να κλειδωθει , οπως και αυτο που ξεχαστηκε ξεκλειδωτο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368852

Πιστεψε με εκανες την καλυτερη επιλογη, δε θα το μετανιωσεις μιας και θα σε καλυψει στα παντα. Απο που το πηρες? Ρωταω γιατι καποια παιδια απο εδω μεσα εχουν παραλαβει δυστυχως κλωνους. Απο coolicool και efox.

Οτιδηποτε χρειαστεις υπαρχει θεμα με παιδια που βοηθουν και ασχολουνται και με το παραπανω

Το παρακολουθω το νημα του κινητου και εμαθα και για τους κλωνους που ηρθαν σε καποια παιδια.

Απο το To2.c το πηρα. Απο χτες που διαβασα τα σχολια για τους κλωνους καθομαι σε αναμενα καρβουνα. Εν τω μεταξυ ειναι ηδη 30 μερες που το εχω παραγγειλει και το ρημαδι το tracking number εχει κολλησει στο ''Despatched to overseas" και εχω αρχισει και ανησυχω.

Το παρακολουθω το νημα του κινητου και εμαθα και για τους κλωνους που ηρθαν σε καποια παιδια.

Απο το To2.c το πηρα. Απο χτες που διαβασα τα σχολια για τους κλωνους καθομαι σε αναμενα καρβουνα. Εν τω μεταξυ ειναι ηδη 30 μερες που το εχω παραγγειλει και το ρημαδι το tracking number εχει κολλησει στο ''Despatched to overseas" και εχω αρχισει και ανησυχω.

Οπως θα ειδες στο νημα του κινητου τελικα πρεπει να υπαρχει εκδοση με 2 gb ram που εχει βγει για εταιρια κινητης τηλεφωνιας ( μαλλον). Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, το δικο μου το ειχα παρει απο minideal.Λογικα σε λιγες μερες θα το εχεις, παντως προσεξε να μην περασουν 45 μερες για το paypal