Jump to content

LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 vs XIAOMI REDMI HONGMI touch 4

spirospatra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!Ποιο από τα δύο?Είναι για τον αδελφό μου...Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις πέρα από το να μη βγάζει προβλήματα!

Καλές φωτογραφίες, να μην το βαρεθεί γρήγορα και κυρίως να μη βγάλει προβλήματα!

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα!Ποιο από τα δύο?Είναι για τον αδελφό μου...Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις πέρα από το να μη βγάζει προβλήματα!

Καλές φωτογραφίες, να μην το βαρεθεί γρήγορα και κυρίως να μη βγάλει προβλήματα!

Ευχαριστώ πολύ!

Κορυφαιες εταιρειες και οι δυο και πολυ καλα κινητα επίσης, δεν εχω κανενα απο τα 2, αλλα ενας συναδελφος εφερε το lenovo το οποιο μου αρεσε παρα πολυ. Τωρα σου ειπα, θεμα γουστου ειναι θα ειναι πολυ καλο οτι και να πάρεις. Μην κολλάς. Απλά επέλεξε απο κανα σοβαρό μαγαζί για να μην έχεις προβλήματα πχ vickmall, minideal κτλ

Σε ευχαριστώ πολύ!Με κάλυψες!Θα του τα δείξω στο ίντερνετ και όποιο του αρέσει πιο πολύ!

Ενταξει βρε πατριώτη :) Αν και μενω Αιγιο τώρα, αλλά είμαι απο Ψηλαλώνια μερια. Δειχτου τα και όποιο του αρέσει. Σε αυτη την τιμή πάντως ισως κοίταγα και το coolpad f2. Απλά ρίξε μια ματιά και εκεί.

Δες την υπογραφή μου, αυτά τα κινητά είχα στα χέρια μου, από Μάρτιο 2014 .....προτείνω το Xiaomi εγώ, από ιδία πείρα.... Ποιότητα, λογισμικό, ελληνική υποστήριξη, αναβαθμίσεις..... όλα υπέρ του Xiaomi....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Σκέφτομαι για το xiaomi μήπως του πέσουν πολλές οι 5.5 ίντσες!!

σε ποιο ακριβως μοντελο της xiaomi αναφερεσαι. στο redmi note το δικαρτο (χωρις 4G) ή το μονοκαρτο 4G?

το xiaomi υπερεχει κυριως σε ενημερωσεις και μπαταρια. το lenovo κυριως σε μεγεθος rom και υποστηριζει 4G.

παντως και οι δυο ειναι καλες συσκευες.

• 2 months later...

Καλησπέρα.

Έχω πέσει και εγω σε αυτο το δίλημα και δεν μπορω να αποφασίσω με τιποτα. Και αφου υπάρχει το θεμα είπα να πω τις σκέψεις μου εδω

Το χειρότερο είναι οτι έχω σκαλώσει σε λεπτομέρειες που πολυ πιθανο είναι να με απασχολήσουνε ελάχιστα. Για παράδειγμα το redmi note 4g έχει πιο πολλα κοκοκοψια και ψιψιψινια.. gyroscope, g sensor, gravity senso,r light sensor, e compass, acceleration sensor, proximity sensor, ενω το lenovo exei mono proximity acceleration light sensor. Τα μισα δεν ξέρω που και αν τα χρειαζομαι αλλα ας οψεται η απληστια.

Μετα είναι οι επεξεργαστες.....δεν νομιζω να με πουλησει κανενας για τη δουλεια που το θέλω (browsing youtube παιχνιδια και καμια εφαρμογη για κιθαρα) αλλα ....αντε βγαλε ακρη ποιος είναι ο καλυτερος.

Το μεγεθος ψιλιαδιαφορο μου είναι μιας και δεν είμαι φανατικος στο να το κουβαλάω μαζί μου το κινητο δεν θα με δυσκολέψει πουθενα.

Μετα είναι η ευχρηστια......ποσο μπελαλιδικο είναι το ένα και πόσο το άλλο. Ασχολησε στην αρχη και με τα δυο και όλα καλά μετα ή πρέπει να είσαι από πάνω; Το Α8 ρωτησα κι έμαθα ......τοάλλο όμως.

Απο αξιοπιστία; Τα lenovo τα εμπιστευομαι πιο πολυ (χωρις να ξέρω γιατι ακριβως) το xiaomi όμως; Θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοιχο;

Αβυσσος......

Βοηθάτε να βγω από το τέλμα!

το βλέπω εγω να ακολουθω ακρως επιστημονική μεθοδο.......

Μπουφ....α μπε μπα μπλομ...........

Είναι και οι δύο κολοσσοί, μην μασάς.

Το xiaomi φοράει 4-πυρηνο snapdragon, 8GB/2GB ROM/RAM, 5.5" οθόνη, 154.0 x 78.7 x 9.45mm, 199gr, 3100mah μπαταρία, 150 eur.

Το lenovo φοράει 8-πύρηνο MTK , 16GB/2GB ROM/RAM, 5.0" οθόνη, 140.5 * 70.5 * 8.99 mm, 150gr, 2500mah μπαταρία, 140 eur.

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο της xiaomi είναι και το φτηνιάρικό της, γιατί το συγκεκριμένο lenovo είναι από τα φτηνιάρικά της (κατηγορία "Κινεζιά") με κάποια καλά στοιχεία και κάποια άλλα όχι, αν και έχει πολύ κίνηση στο θέμα του εδώ, δηλαδή πολλούς αγοραστές-υποστήριξη-λύση σε προβλήματα κ.λ.π.

Το Xiaomi προσωπικά δε θα το επέλεγα λόγω μεγέθους και βάρους (15,4cm μήκος και 199gr βάρος!!) και από Lenovo, αντί του A806 θα πήγαινα στο Vibe X2 (έρωτας με την πρώτη ματιά!), που κοστίζει καμιά 70ριά ευρώ παραπάνω.

Είναι και οι δύο κολοσσοί, μην μασάς.

Το xiaomi φοράει 4-πυρηνο snapdragon, 8GB/2GB ROM/RAM, 5.5" οθόνη, 154.0 x 78.7 x 9.45mm, 199gr, 3100mah μπαταρία, 150 eur.

Το lenovo φοράει 8-πύρηνο MTK , 16GB/2GB ROM/RAM, 5.0" οθόνη, 140.5 * 70.5 * 8.99 mm, 150gr, 2500mah μπαταρία, 140 eur.

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο της xiaomi είναι και το φτηνιάρικό της, γιατί το συγκεκριμένο lenovo είναι από τα φτηνιάρικά της (κατηγορία "Κινεζιά") με κάποια καλά στοιχεία και κάποια άλλα όχι, αν και έχει πολύ κίνηση στο θέμα του εδώ, δηλαδή πολλούς αγοραστές-υποστήριξη-λύση σε προβλήματα κ.λ.π.

Το Xiaomi προσωπικά δε θα το επέλεγα λόγω μεγέθους και βάρους (15,4cm μήκος και 199gr βάρος!!) και από Lenovo, αντί του A806 θα πήγαινα στο Vibe X2 (έρωτας με την πρώτη ματιά!), που κοστίζει καμιά 70ριά ευρώ παραπάνω.

To 5.5 δε με χαλάει...ουτε το βάρος Στο xiaomi αυτο που με χαλάει είναι τα 8 γιγα ρομ και το οτι ειναι τετραπυρηνο. Με φτιαχνει το 5,5 και η μπαταρια.

Στο lenovo τα αντιστροφα. :confused:

Τέλος.......... θα βάλω την κορη μου να διαλέξει.........(5,5 χρονων :baby: ). οτι πει αυτη.....

To Χiaogmi μου φαινεται παντόφλα και εχει χειροτερο επεξεργαστη απο το Lenovo. Αυτοι ηταν βασικα οι λογοι που εγω προτίμησα το Lenovo. Παρόλα αυτα, το Xiaogmi μπορει να εχει καλυτερη καμερα και εχει μεγαλυτερη μπαταρια.