Jump to content

iOcean M6752


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο σύνδεσμος για λήψη της αναβάθμισης για όσους δεν μπορούν να την κάνουν μέσω WiFi: https://mega.co.nz/#!68tEzaaa!O1pxei5_K2DbbSs87rIybU09VJrmjXDlLECeoxRQxqM

 

Για ανταλλακτικά, η ίδια η iOcean στο fb της έδωσε αυτές τις σελίδες:

http://iocean.hk/ (Δική της)

http://www.aliexpress.com/store/1043209/search?SearchText=iocean

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω παραλαβει το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Χωρις να το πολυσκεφτω. Η τιμη που το πηρα (160 δολλαρια->145 ευρω περιπου) σε προσφορα που πετυχα στο to2c.com ηταν ακρως ελκυστικη. Μου ηρθε σε 12 μερες (!!!) και το χρησιμοποιω 2 μερες τωρα. Αν καποιος ενδιαφερεται με χαρα να σας απαντησω στις αποριες σας οσο μπορω. Πολυ δυσπιστια ακουω και για το τηλεφωνο και για την iOcean γενικα. Χμμμ...Γιατι ετσι?
Link to comment
Share on other sites

Πες μας φίλε αν μπορείς εντυπώσεις απο κάμερα και μπαταρία. Κι αν μπορείς να το συγκρινεις με κάποια αλλη συσκευή που ειχες!
Link to comment
Share on other sites

Εχω παραλαβει το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Χωρις να το πολυσκεφτω. Η τιμη που το πηρα (160 δολλαρια->145 ευρω περιπου) σε προσφορα που πετυχα στο to2c.com ηταν ακρως ελκυστικη. Μου ηρθε σε 12 μερες (!!!) και το χρησιμοποιω 2 μερες τωρα. Αν καποιος ενδιαφερεται με χαρα να σας απαντησω στις αποριες σας οσο μπορω. Πολυ δυσπιστια ακουω και για το τηλεφωνο και για την iOcean γενικα. Χμμμ...Γιατι ετσι?

καλορίζικο!

όταν είναι σβηστή η οθόνη φαίνεται καθαρή,η όσο και να την καθαρίζεις φαίνεται γεμάτη δαχφλιές?

το φλας έχει δύναμη να τραβήξει φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό και σε απόσταση πανω από δυο μετρα?

το εξωτερικό ηχείο έχει δυνατή ένταση?

το gps κλειδώνει αξιόπιστα και γρήγορα?

το σήμα του τηλεφωνου είναι ισχυρό,η το μισό από ένα samsung?

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο και κατα κυριο λογο απροβληματιστο οσο το εχω χειριστει. Λεω κατα κυριο λογο γιατι πχ τα smart gestures που εχει δε δουλευουν παντα με τη πρωτη. Βασικα ολα πιανουν απευθειας εκτος απο εκεινο που σερνεις το δαχτυλο σου προς τα πανω και ξεκλειδωνει το τηλεφωνο.Αυτο μπορει να χρειαστει να το κανεις καμια φορα 2-3 φορες. Μετα ομως αν ξαναπροσπαθησεις θα το κανει με τη μια. Σα να θελει "αφυπνιση" αμα εχεις καιρο να το χρησιμοποιησεις. :p Εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες δε μου κραταει και τον ηχο κλησης που εχω επιλεξει.Παιζει να το κανει οταν θα αλλαξω προφιλ ή κατι τετοιο.Για να μη λεω κ βλακειες ομως δεν εχω διασταυρωσει γιατι το κανει. Αλλα λογικα με εφαρμογουλα για ringtones κ τα σχετικα διορθωνεται φανταζομαι.

Ας φυγουμε απο αυτες τις λεπτομερειες ομως. Το μονο που ισως να εχω να του καταλογισω ειναι οι θερμοκρασιες που ανεβαζει οταν κανεις κατι απαιτητικο.Αυτο ισως να ειναι και το μοναδικο του προβλημα. Εχω παιξει παιχνιδια οπως FIFA 15 και Snow Party για αρκετη ωρα και δεν ειχε κανενα προβλημα γενικα ακομα κι οταν αρχιζε να ζεσταινεται. Απλα ειναι λιγο ενοχλητικο(το χειμωνα θα ειναι χρησιμο παντως :lol:) και αν το παρακανεις πχ το Clean Master θα σου βγαλει προειδοποιηση για τη θερμοκρασια για της συσκευης σου. Αλλα μη φανταστειτε, μετα απο ωρα. Και κακα τα ψεματα ποσο να παιξεις τετοια παιχνιδια με αυτη τη μπαταρια? Αυτο ομως με τις θερμοκρασιες θελω να το διασταυρωσω αν συμβαινει κ με αλλες συσκευες που εχουν τον ιδιο επεξεργαστη (φιλοι μου εχουν Meizu M1 Note και Jiayu S3 Advanced) και θα ηταν καλο να κανω ενα crash test υπο τις ιδιες συνθηκες αναμεσα στις 3 συσκευες.

Μιας κι ανεφερα μπαταρια και γνωριζοντας οτι σας καιει να πω οτι μου εχει κρατησει και 2-3 φορες διημερο.Αλλα κατα βαση θελει καθε μερα φορτιση.Η χρηση που του κανω(υποκειμενικα παντα ολα αυτα) ειναι medium προς hard.Δε με θεωρω ουτε heavy αλλα ουτε και light χρηστη. Θα παιξω και παιχνιδακια μεσα στη μερα,πολυ WiFi και οθονη με φωτεινοτητα κι οχι στο minimum αλλα δεν ειναι κ οτι εχω ολη την ωρα ανοιχτο 3G. Δε με εχει απογοητευσει καθολου η μπαταρια αλλα ουτως η αλλως περιμενω να μου ερθει και η 3000 mAh μπαταρια που εχω παραγγειλει . Να'ναι καλα αυτες οι CRAZY THURSDAYS τη πηρα με 10$ μαζι με μαυρο καπακι απο πισω + χτυπησα και μια smart flip case μ3 1-2 $ :blink:

Γενικα κερδισε την εκτιμηση μου η iOcean αν και να παραδεχτω οτι δεν κοιτουσα τηλεφωνα της. Ημουν Lenovo guy και γενικα εψαχνα για πιο branded συσκευες (Huawei,Meizu,Lenovo,ZTE,Jiayu).Ειχα κανει κι αποπειρα να παρω το Elephone P7000 στη μειωμενη τιμη που ειχε βγαλει τοτε αλλα δε τα καταφερα. Με το Μ6752 (γιατι να μη το βγαλουν απλα "ROCK"?!?!) τα καταφερα ομως,το χτυπησα και το αγχος που ειχα για το πως θα μου βγει ηταν κατα ΠΟΛΥ λανθασμενο. Μεχρι τωρα εγραψα τα αρνητικα του κυριως μιας κι αυτα ξερω οτι θελετε να ακουσετε περισσοτερο αλλα ηρθε η ωρα και για τα ωραια του!!

 

Το τηλεφωνο ειναι παναλαφρο,λεπτο και εχει μια πολυ ωραια αισθηση το πισω καπακι του.Δεν λερωνει και αφηνει μια αισθηση Suede υλικου.Το Μπροστα μερος σου βγαζει κινητο high end πραγματικα.Η ασημενια λεπτομερεια γυρω γυρω ειναι ολα τα λεφτα. Η οθονη ειναι φανταστικη,πολυ ωραια κ εντονα χρωματα και φωτεινοτητα που τυφλωνει. Μεγαλο "+" η οθονη του και η αισθηση της παιδια.Ακομα,κατι που μ'αρεσε ειναι η πεντακαθαρη ROM. Μηδεν κινεζιες κι εχει και αρκετες επιλογες να τη διαμορφωσεις με διαφορα θεματα κτλ. Καμερα σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι παρα πολυ καλη. Στα σκοταδια ειναι ικανοποιητικη. Εχει εντονο φλας αλλα μη λεω πολλα περι αυτου γιατι ο καθενας εχει και τις απαιτησεις και τις ιδιοτροπιες του. Θα ανεβασω φωτο να κρινει ο καθενας μονος του. Γενικα κολληματα δεν τραβαει καθολου, ειναι εξαιρετικα smooth και δεν εχω κανει και τη ρυθμιση πηγαινοντας σε ART που λενε οτι θα το κανει αλλο τηλεφωνο(?). Σημα,WiFi,Bluetooth δουλευουν ρολοι. GPS χωρις υποβοηθηση εξω κλειδωνει αμεσως (δεν εχω και καμια τρελη εμπειρια ομως απο GPS σε αλλα τηλεφωνα και σε διαφορετικες καταστασεις για να κανω συγκριση). Τα ηχεια του μια χαρα ειναι. Δε σου παιρνουν και τα αυτια αλλα ειναι δυνατα. Κι εχουν και κατι ρυθμισεις για boost και surround. Τι αλλο? Α! Εχω τρεξει Antutu καμποσες φορες και μου βγαζει σκορ κοντα στις 40000. Καθολου ασχημα!

Ο,τι θελετε ρωτηστε!Σορρυ για το αργοπορημενο της απαντησης μου(ουτε στις επομενες θα ειμαι γρηγορος :O ) αλλα εχω και εξεταστικη και ψιλοτρεχω. Επισης ηθελα να το δουλεψω λιγο πρωτα, μην βγαλουμε και γρηγορα-ανασφαλη συμπερασματα. Παντως δε νομιζω οτι μπορειτε να κανετε λαθος παιρνοντας ενα τετοιο τηλ(Εγω ισως εκανα λιγακι γιατι ηθελα μεχρι 5.0 ιντσες τηλεφωνο αλλαααα... :lol: ). Οσοι το βλεπουν λενε τα καλυτερα!

 

Υ.Γ. : Προηγουμενο τηλεφωνο : Lenovo A820 (2 χρονια περιπου)

Εχουν περασει απο τα χερια μου/εχω αγορασει για αλλους/τηλεφωνα φιλων -->Κοινως,εμπειρια μου με κινεζικες συσκευες :

Lenovo S750, Lenovo S660, Lenovo S930, Lenovo Golden Warrior A806, Zopo 980, ZTE Z5s mini, THL W200, Huawei Honor 3C, Jiayu S3 Advance, Meizu M1 Note

Link to comment
Share on other sites

Είχα διαβάσει ότι έχει πολύ καλά χρώματα η οθόνη και χαίρομαι που επαληθεύεται. Είναι καλό το προγραμματάκι MiraVision του Rock που ρυθμίζει την οθόνη;

 

Ενθαρρυντικό αυτό για τις καλές φωτογραφίες. Μπορείς να βάλεις το Mobile Uncle να δεις ποιούς αισθητήρες χρησιμοποιεί στις κάμερές του;

Ισχύει ότι είναι και γρήγορη, δίχως να υπάρχει η κλασσική ενοχλητική καθυστέρηση από όταν πατάς το κουμπί να βγάλει φωτογραφία έως ότου «πάρει μπρος» το κινητό και τραβήξει την φωτογραφία;

 

To M6752/Rock έχει από σήμερα αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.1.

https://mega.nz/#!zo5AiLTS!SY0u7f0l6s58Hc9gozr-kVToea6X9NovkUnizi6C9n4

 

Όσοι το έχετε γράψτε εντυπώσεις και ανεβάστε μερικά αρχεία φωτογραφίας, γιατί πια το Rock γίνεται σοβαρότερη επιλογή. :)

 

Η πίσω κάμερα έχει αισθητήρα 13ΜΡ, τον Omnivision ov13850. Η εμπρός έχει Omnivision ov5648, 5ΜΡ.

Οπότε στα 13 και στα 5 megapixel αντιστοίχως βγάζει η κάθε κάμερα τις καλύτερες φωτογραφίες της.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει κίνηση το συγκεκριμένο thread.

Αφορά ένα πραγματικά vfm κινητό το οποίο δεν έγινε εμπορικό σε σχέση με αλλά.

 

Συνοπτικά να πω ότι με λιγότερο από 135 € παίρνεις octacore 64bit, 3 gb ram, dual SIM 4g,sd card, 5,5 inch full hd, καλή καμερουλα και pure Android 5.1

Τι άλλο να ζητήσεις δηλαδη?

 

Να αναφέρω τα επίσημα bug της 5.1 rom τα οποία έχουν ήδη διορθωθεί και περιμένουμε update από την Iocean η οποία για ένα περίεργο λόγο ασχολείται πραγματικά με τα προβλήματα των χρηστών της (check Facebook)

 

Bug list

1. Fix fast charging issue*

2. Fix Ringtones folder

3. Fix email in Catalan language*

5. Fix Metallic Sound (sound is not clear)*

6. Include Hot Knot option*

7. Fix automatic brightness issue*

8. Fix unlocked by face detection*

9. Include Capture sound*

10. Change 15MP camera to original 14MP

11. Fix Bluetooth calls issue*

12. Change bar at the top of the home screen

Low Speed GPS location issue (this issue is being solved)

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D
Link to comment
Share on other sites

μην σου κανει εντυπωση,η iocean εβαλε 2.300 ma μπαταρια σε 5,5 ιντσες οθονη.και μονο αυτο ειναι πολυ αρνητικο.

η δικη μου εμπειρια σε παλαιοτερο μοντελο δεν ηταν θετικη,και μου κανει εντυπωση που βλεπω να εβγαλε παλι με bug στο gps και να το διορθωνει "κατοπιν εορτης",παρ ολο που αν θυμαμαι καλα εχει και gloneass

.σκεφτομουν με επιφυλαξη να απορασω το καινουριο με την πεντάρα οθονη επειδη ειναι πολυ λεπτό,αλλα μου φανηκε πολυ ακριβο και τελικα δεν το ρισκαρισα και πηρα lenovo k3 note και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

μπορει να ειναι 2300 αλλα την μερα μου με 3,5+ sot και 4 push mail να συνχρονιζουν,hangout,viber,fb,wifi,4g παντα ανοιχτα μια χαρα ειμαι.Και μην ξεχνας υπαρχει spare official 3000mah.
HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D
Link to comment
Share on other sites

μπορει να ειναι 2300 αλλα την μερα μου με 3,5+ sot και 4 push mail να συνχρονιζουν,hangout,viber,fb,wifi,4g παντα ανοιχτα μια χαρα ειμαι.Και μην ξεχνας υπαρχει spare official 3000mah.
να σε ρωτησω η οθονη πως ειναι?θυμαμαι στο χ7 ολο την καθαριζα και φαινοταν βρωμικη.το εχουν βελτιωσει αυτο το θεμα?

εχεις χρησιμοποιησει το gps σε διαδρομη και το ειδες να κλειδωνει καλα?εστω μετα το bug fix?

βραδυνες ληψεις με φλας βγαζει καλες η καμερα?

sorry που ρωταω,αυτα τα προβληματα ειχα με το δικο μου iocean.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

να σε ρωτησω η οθονη πως ειναι?θυμαμαι στο χ7 ολο την καθαριζα και φαινοταν βρωμικη.το εχουν βελτιωσει αυτο το θεμα?

Digitizer και οθόνη είναι ένα στα iOcean, άρα κάποιος προμηθευτής έκανε το πρόβλημα. Επίσης, δεν έχει αναφερθεί από άλλον το πρόβλημα οπότε είναι μεμονωμένη περίπτωση.

 

μπορει να ειναι 2300 αλλα την μερα μου με 3,5+ sot και 4 push mail να συνχρονιζουν,hangout,viber,fb,wifi,4g παντα ανοιχτα μια χαρα ειμαι.Και μην ξεχνας υπαρχει spare official 3000mah.

Ναι, δεν έχουν καθόλου κακή διαχείριση/αξιοποίηση μπαταρίας τα iOcean.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Link to comment
Share on other sites

Digitizer και οθόνη είναι ένα στα iOcean, άρα κάποιος προμηθευτής έκανε το πρόβλημα. Επίσης, δεν έχει αναφερθεί από άλλον το πρόβλημα οπότε είναι μεμονωμένη περίπτωση.

.

εγω λεω οτι η επιφανεια της οθονης ηταν φτιαγμενη απο καποιο υλικο που με το που την αγγιζα,εμεναν παω οι δαχτυλιές σε βαθμο που δεν το εχω δει σε αλλη συσκευη.

τι σχεση εχει αυτο που λεω με το οτι οθονη και digitizer ειναι ενα?

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

H iOcean έδωσε μια νέα αναβάθμιση Android 4.4.4

https://mega.nz/#!P9ZmBTpa!_S95x2GNC8LGKoGwL37W-9CzfYOWvk0eCn98hKeye2c

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Link to comment
Share on other sites

Εγω φιλε μου εχω το Χ7s Τ πρωτη φορα πηρα αυτη την εταιρια εχω ακομα 3 κιν(Meizu MX4 Doogee D350 & HUAWEI 620s)το κιν το εχω μισο χρονο το Gps αψογο τρομερα γρηγορο(8πυρινες ειναι αυτοι)το μονο θεμα ειναι οντως η μπαταρια αλλα το καλυτερο & μιλαω για ολα τα κινεζικα τηλ ειναι οτι ΟΤΙ χρειστηκα το ειχα σε 2 μερες ΑΠΟ ΤΟ MY 24 Shop & για μενα σαν χρηστη αυτο ειναι το πιο σημαντικο.Δεν λεω οτι αυτα που λες δεν ισχυουν απλα παραθετω την γνωμη μου για την εταιρια.Εγω παντως το ROCK θα το επαιρνα & ας εχει μικρη μπαταρια.(Εδω ολοκληρη Samsung βγαζει κιν με μεσο ορο μπαταριας 2500 η & λιγοτερο με τριπλασια λεφτα-Samsung Alpha 1860mah)
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Παιδιά απο βίντεο review που διαβασα ελεγαν καποιοι για την ποιοτητα κλησης οτι ειναι πολυ κακη και απο τις 2 μεριες (δηλαδη και κακο μικροφωνο και ακους κακα τον αλλο ) . Αντιμετωπισε κανεις τετοιο προβλημα? Επισης με την εγγυηση τι παιζει ? εγω απο minideal το κοιταω και το εχει stock στην Ελλαδα 179 ευρω.
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο facebook της iOcean, ούτε στην facebook κοινότητά της.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Link to comment
Share on other sites

Το τηλ δεν εχει προβλημα με το ακουσμα & απο τις δυο πλευρες(τωρα αν ο αλλος που καλει εχει κιν για πεταμα δεν φταιει το δικο σου για το πως θα τον ακουσεις).Ας πουμε οτι για κινεζικο ειναι λιγο πανω απο τον μεσο ορο σαν παραδειγμα.Για μενα αυτο το κιν το μονο προβλημα που εχει ειναι η διαρκια της μπαταριας τελος.Δεν μπορει το Doogee DG350 που το εχω πανω απο ενα χρονο με την ιδια χωρητ/τα(2000 & τα δυο να διαρκει περισσοτερο απο το X7s T που το εχω μερικους μηνες.Κατα τ'αλλα οπως εχω ξαναγραψει το κιν φυσαει & το πηρα απο ελλαδα με 1 χρονο εγγ/ση γραπτη & μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα(πλην της μπαταριας).Υπαρχει & το κιτ αλλα μετα πετας τις θηκες που αγορασες!!!!!!.Και τελος για την οθονη εδωσα 10Ε & ΠΗΡΑ ASAHI TEMPERES GLASS & ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ(σορυ αν σε κουρασα λιγο).Παντως το ROCK θα το παρω μονο να πεσει λιγο η τιμη γιατι μην τρελλαθουμε....... Edited by Kalampoyri
Link to comment
Share on other sites

H iOcean έβγαλε νέα αναβάθμιση της επίσημης 5.1 rom

https://mega.nz/#!6x4BWJzJ!shedxupsMlNsoENvk1157uAbhnAg_fqQ7nLQs0Ob5YA

 

Άσχετο, αλλά σκεφτόμουν «Όμορφο κινητό αλλά με τόσο άσχημο όνομα...»

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Φίλος που είχε πάρει την συσκευή, είχε πτώση και έσπασε η οθόνη του, ξέρετε που μπορεί να την αντικαταστήσει ;
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-
Link to comment
Share on other sites

 

1) Είναι ακριβή γιατί digitizer και οθόνη είναι ένα

2) Δεν είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο κατάστημα

3) Θα προτιμούσα αγορά εκτός aliexpress

 

Ευχαριστώ πάντως.

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-
Link to comment
Share on other sites

Δεν προκειται να βρει φθηνο ανταλλακτικο.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...