B_Dark Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Εγώ εχω μεινει στην Β265, κατεβάσα την G750-T00_mod6.5_268.zip εκανα αυτα τα βηματα 1 -twrp 2.8.1.0 either 2.7.0 biobio 2 -copy your file (zip) in micro sd 3 - WipeCache ,Wipe Dalvik Cache,Wipe Data 4 - try to install by twrp (one times ) 5- WipeCache ,Wipe Dalvik Cache 6- reboot the system 7- When you first start the system - no WIFI connect and login Google 8- The system booted 9 - plug WIFI, authorization Google (open play market) , update all applications and Superuser το 7 και το 8 δεν μου εμφανίστηκε ως διαδικασία, το κινητό ειναι 2καρτο μου αναγνωρίζει σήμα μόνο του πρώτου αλλά κάνει 3 μπιπ οταν με παίρνουν και λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος ούτε μπορώ να πάρω τηλ.. wtf? Edited September 20, 2016 by B_Dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εγώ εχω μεινει στην Β265, κατεβάσα την G750-T00_mod6.5_268.zip εκανα αυτα τα βηματα 1 -twrp 2.8.1.0 either 2.7.0 biobio 2 -copy your file (zip) in micro sd 3 - WipeCache ,Wipe Dalvik Cache,Wipe Data 4 - try to install by twrp (one times ) 5- WipeCache ,Wipe Dalvik Cache 6- reboot the system 7- When you first start the system - no WIFI connect and login Google 8- The system booted 9 - plug WIFI, authorization Google (open play market) , update all applications and Superuser το 7 και το 8 δεν μου εμφανίστηκε ως διαδικασία, το κινητό ειναι 2καρτο μου αναγνωρίζει σήμα μόνο του πρώτου αλλά κάνει 3 μπιπ οταν με παίρνουν και λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος ούτε μπορώ να πάρω τηλ.. wtf? έγραψα στις κλίσεις αυτό *#*#3646633#*#* και διορθώθηκε αυτόματα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas32 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδια μια ερωτηση απλη, σε windows 10 η 8 η δουλεια γινεται ποια. Γιατι τωρα τα 7 ειναι λιγο δυσευρετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. January 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδια μια ερωτηση απλη, σε windows 10 η 8 η δουλεια γινεται ποια. Γιατι τωρα τα 7 ειναι λιγο δυσευρετα. Σε 10αρια εργασιες με flashtool γινεται δοκιμασμενα απο μενα. Για 8 δεν μπορω να ξερω ετσι και αλλιως ποτε δεν τα χωνεψα σαν τεχνικος υπολογιστων προσωπικη μου αποψη ήταν πολυ άθλια ουτε μια μερα δεν τα αφησα σε υπολογιστες μου. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaG Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλησπέρα, Δεν μου κατεβαίνει το 2ο αρχείο μου βγάζει αυτό "The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files." Μπορεί να ανεβεί κάπου αλλού; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα, Δεν μου κατεβαίνει το 2ο αρχείο μου βγάζει αυτό "The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files." Μπορεί να ανεβεί κάπου αλλού; Ευχαριστώ! Ευχαριστώ για την ενημερωση ειχε ληξει απο εκει που το ειχε ανεβασει αλλος πλεον το ανεβασα απο δικο μου λογαριασμο μπορεις να το κατεβασεις κανονικα. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλημέρα, Πέρασα τον οδηγό σου σε ένα κινητό ενός φίλου και πήγαν όλα εξαιρετικά, απλώς του παρουσιάζει ένα πρόβλημα που του παρουσίαζε και σαν G750-U10 που το είχε : 'οταν πάει να ανοίξει η κάμερα δεν ανοίγει. Όταν του το έφτιαξα αρχικά με τον οδηγό σου δούλευε κανονικά η κάμερα. Έχεις καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKorg Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος για την B113 ROM. Αν γίνεται ανεβάστε κάποιο άλλο Link για κατέβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Μάγκες βρήκα αυτό το νέο update που και καλά το έκανε σε android 6 https://www.getdroidtips.com/resurrection-remix-huawei-g750/ αλλά μάλλον είχαν ανεβάσει λάθος rom γιατί μου βγάζει στο pc zte g750, το κινητό κολλάει στο boot load και δεν προχωράει. τι να κάνω τωρα??! ξέρει κανείς πως να ξανά επαναφέρω το κιν στα καλά του? ουτε twrp μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Μάγκες βρήκα αυτό το νέο update που και καλά το έκανε σε android 6 https://www.getdroidtips.com/resurrection-remix-huawei-g750/ αλλά μάλλον είχαν ανεβάσει λάθος rom γιατί μου βγάζει στο pc zte g750, το κινητό κολλάει στο boot load και δεν προχωράει. τι να κάνω τωρα??! ξέρει κανείς πως να ξανά επαναφέρω το κιν στα καλά του? ουτε twrp μου βγάζει λοιπόν το ξαναπέρασα το νέο rom μπήκε κανονικά το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει τις 2 sim, της βλέπει κενές, τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts