ANG Δημοσιεύτηκε October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2004 Ψαχνω να βρω καποιον ελευθερο Νews Server (χωρις συνδρομη) . Εχω forthnet , εχει ενα καλο και γρηγορο server αλλα ανακαλυψα εναν αλλο ο οποιος εχει διαφορα στο συγκεκριμενο group που παρακολουθω (palm.w@rez). Βρηκα λοιπον οτι η forthnet κοβει σχεδον τα μισα μυνηματα . Ο αλλος server που βρηκα εχει πιο πολλα, αλλα ειναι αργος και γενικοτερα εχει προβληματα με την συνδεση ( news.cyberec.com ) . Ξερει καποιος να μου πει εαν υπαρχει αλλος ελευθερος server αλλα να ειναι καπως ή αρκετα γρηγορος ? Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Δυστυχώς οι περισσότεροι free servers δεν φέρνουν newgroups που μπορεί να περιέχουν αρχεία. Ενα-δύο που γνώριζα, έκλεισαν πριν αρκετά χρόνια κι από τότε δεν έχω βρει κανένα. Μάλλον η μόνη λύση είναι να πληρώσεις σε εταιρία που δίνει πρόσβαση σε τέτοια newsgroups.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thibaios Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Nomizw oti me ton news.ntua.gr tha kaneis thn douleia sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts