mike_123 Δημοσιεύτηκε November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2014 Καλησπέρα... Έχω μια σύνδεση ίντερνετ και ενώ με το καλώδιο από το ρούτερ παίρνει κανονικά το pc, ασύρματα με το τάμπλετ/κινητό δεν μπορώ να συνδεθώ ! Βάζω τον κωδικό που έχω ρυθμίσει από τις ρυθμίσεις του ρούτερ και μετά απλά μου λέει : Αποθηκεύτηκε, Ασφαλές και δεν συνδέεται . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τι μοντεμ ειναι,σε τι σύνδεση και σε τι συσκευές το δοκιμασες; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_123 Δημ. November 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ένα ΖΤΕ της cosmote (connex) είναι και δεν συνδέονται ένα samsung galaxy tab s και ένα s4 mini . Δεν νομίζω να έχουν το θέμα οι συσκευές γιατί σε άλλα δίκτυα συνδέονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Δοκιμασες να αλλάξεις κανάλι; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_123 Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το έχω στο AUTO και είναι στο κανάλι 13 . Δοκίμασα να το αλλάξω αλλά πάλι δεν συνδέεται τίποτα! Άλλο πιθανό πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το έχω στο AUTO και είναι στο κανάλι 13 . Δοκίμασα να το αλλάξω αλλά πάλι δεν συνδέεται τίποτα! Άλλο πιθανό πρόβλημα? Δοκίμασε λιγο να το βγάλεις απο g/n και να το πας σε b Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_123 Δημ. December 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Δοκίμασε λιγο να το βγάλεις απο g/n και να το πας σε b Τα ίδια φίλε...Το βρίσκουν σαν δίκτυο (σήμα φουλ) άλλα ότι κωδικό και να βάλω μου λέει το ίδιο πράγμα μετά : Αποθηκεύτηκε, Ασφαλές και δεν έχω ίντερνετ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 βάζεις τον κωδικό που έχει απο κάτω το modem ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_123 Δημ. December 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Όχι δεν έβαζα αυτό...Τον κωδικό που έχω ρυθμίσει εγώ έβαζα. Τα κατάφερα όμως το έφτιαξα! Πειράζοντας διάφορες ρυθμίσεις φτιάχτηκε!! :) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ωραία αν θελεις πες μας τι πειράξες να ξέρουμε για άλλη φορά αν συμβεί και σε κάποιον άλλον...;);) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts