Jump to content

Εσείς με τι αντιγράφετε τα DVD;

aimilios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χρησιμοποιώ τα:

1. [*]DVD Decrypter για το rip των DVD.

[*]DVD Shrink για την συμπίεση/κόψιμο του αρχικού ώστε να χωρέσει σε ένα.

[*]Nero για το κάψιμο.

[/list=1] Εναλλακτικά, με συμπαθητικά αποτελέσματα, έχω χρησιμοποιήσει και το Nero Recode για κόψιμο, συμπίεση και κάψιμο σε ένα πρόγραμμα.

Αν το θέμα έχει συζητηθεί ήδη, συγχωρέστε με αλλά δεν το βρίσκω (δεν μπορώ να ψάξω για DVD γιατί έχει λιγότερα από 4 γράμματα και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να του κολλήσω δίπλα)... :o

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

Αιμίλιος

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

DVD X COPY

&

DVD X COPY EXPRESS

τα καλυτερα

Αντιγραφεις κατευθειαν dvd οπως ειναι

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Το έχουμε ξανασυζητήσει..

Να πω το εξής..Το πρόγραμμα για όλες τις δουλειές είναι 1..

Το ifoedit..Από τη στιγμή που θα μάθεις το ifoedit μπορείς να κάνεις τρομερά πράγματα με τα dvd..

Μπορούμε αν θέλετε να φτιάξουμε ένα thread με tricks..

Λοιπόν προσωπικά ακολουθώ τελευταία την εξής συνταγή

Κρατάω την ταινία και τις περισσότερες φορές και τα menu αφού πειράξω τα ifo's με το ifoedit και τα menu πολλές φορές με το menuedit..

Για συμπιέσεις μέχρι 85% (άντε 80% αν βαριέμαι) χρησιμοποιώ DVD Shrink 3 beta 5

Για συμπιέσεις μεγαλύτερες του 80% CCE..

Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το DVD2DVD που κάνει όλη τη δουλειά αυτόματα και CCE 2,5 και Sonic Scenarist 2,7 για reauthor..

(Κάνει 6 ώρες για 2 passes και 8 για 3 αλλά είναι με διαφορά το καλύτερο..Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίδιο με την κανονική ταινία..

Το μάτι μου προσωπικά δε βλέπει καμία διαφορά πράγμα που δε συμβαίνει με το DvdShrink)

έτσι κρατάς την κύρια ταινία με γλώσσα και υπότιτλους που θέλεις..

Στη συνέχεια με το ifoedit προσθέτω τα menu και με το menuedit κόβω από τα menu τα κουμπιά που δεν υπάρχουν...

Αν η ταινία είναι πολύ μεγάλη και είναι ταινία που αξίζει τότε την κόβω στα 2 με το ifoedit..

Στη συνέχεια κάνω μια επεξεργασία με το ίδιο πρόγραμμα για να φτιάξω τα chapters και να βάλω insert disc 2 image

(όποιος θέλει να δει πως ας διαβάσει τον οδηγό που έγραψα για το Doom9 http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=61864 )

Επίσης για οποιεσδήποτε απορίες 1 search στο doom9 (πραγματικά έχει κορυφαίο forum) και θα έχετε την απάντηση..

Και για το search δε χρειάζεται καν register

Αρχικό Μήνυμα από τον kplr

...

...

...

Αμάν εσύ είσαι επιστήμονας στο θέμα βλέπω... :blink: Θα'θελα με αφορμή όλα αυτά να αλλάξω λίγο την ερώτησή μου: Ποιό πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας προς απαιτούμενο χρόνο; Εγώ με 1-2 ωρίτσες ξεμπερδεύω με την αντιγραφή DVD με ικανοποιητική ποιότητα. Έξι ώρες μου φαίνονται λίγο πολλές ( προσωπικά πάντα έτσι; ). Αλλά πάλι ίσως να αξίζει τον κόπο... :confused:

Τι παραπάνω κάνει το ifoedit από το DVD shrink όσον αφορά κόψιμο menu, extras κτλ.; Το menuedit κατάλαβα... :o

Αλήθεια, που έχει ξανασυζητηθεί το θέμα; Link;

Ευχαριστώ,

Αιμίλιος

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

δοκιμαστε το dvd x copy γιατι ειναι αψογο

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Λοιπόν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ

Με το Ifoedit Μπορείς να πειράξεις τα ifo's..

Το γεγονός αυτό από μόνο του δίνει απίστευτες δυνατότητες..

Από το να επιλέγεις default subtitles τι θα ξεκινάει όταν βάζεις το dvd, Να αποφεύγεις τα εισαγωγικά σημειώματα και τα 1000 λογότυπα και διαφημίσεις, να καθορίζεις τι θα γίνεται όταν τελειώσει η ταινία..

Όλα τα άλλα προγράμματα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένα και οι δυνατότητες που σου δίνουν είναι λίγες..

Με το ifoedit σε κάθε dvd Που θα αντιγράφεις θα βρίσκεις και κάτι καινούριο με το οποίο θα κάνεις "μαγικά" πράγματα στις ταινίες σου..

Για περισσότερα δες στο forum.doom9.org

Τώρα όσο για τη συμπίεση κοίτα αν είναι να κάνεις συμπίεση μέχρι 80% δεν αξίζει να περιμένεις 6 ώρες..

Αν τώρα όμως μιλάμε για μεγαλύτερη συμπίεση (50%) πίστεψε με με οτιδήποτε άλλο πλην CCE το αποτέλεσμα είναι χειρότερο από Divx..

Πολλοί το θεωρούνε καλό, το μάτι το δικό μου όμως δεν ικανοποιείται με το αποτέλεσμα..

Με CCE θα κάνεις μεν 6 ώρες θα βγάλεις όμως αποτέλεσμα σχεδόν ίδιο με την κανονική ταινία ακόμα και σε μεγάλες συμπιέσεις της τάξης του 50%..

Την καλύτερη σχέση ποιότητα - χρόνος έχει το DvdShrink 3 beta 5 αφού κάνει το μισό χρόνο από το Instant Copy..

Το αποτέλεσμα (προσωπική άποψη) είναι λίγο χειρότερο απ'οτι με το Instant Copy---ελάχιστα όμως..

Και το instant copy έχει το κακό ότι δεν ξέρεις τι μέγεθος θα βγάλει την ταινία σου..Μπορεί να στη βγάλει 3,5 Gb(Μου το έχει κάνει) οπότε θα έχει κάνει τόση συμπιεση οπότε είναι καλύτερο το dvd shrink σ'αυτήν την περίπτωση