vastegial_74 Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 Καλήμερα, Θέλω να στείλω επειγόντως δυο cd με ιατρικές εξετάσεις στο εξωτερικό. Δοκίμασα να να συμπιέσω να τα κάνω rar αλλά είναι πολύ μεγάλα και δεν φεύγουν. Κομμάτι κομμάτι δεν παίζει γιατί κάτι θα γίνει σίγουρα κατά την παραλλαβή. Μου είπαν πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το google drive και να ανεβάσω τα cd και μετά με κάποιο link θα μπορέσει ο άλλος να τα δει. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ακριβώς τη διαδικασία βήμα προς βήμα; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 για δες εδω το ιδιο κανεις και με το dropbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι γιατί στη δουλειά μας τα έχουν κόψει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Δες και εδω τα εχει και με φωτογραφίες http://m.wikihow.com/Use-Google-Drive Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts