MiKe-Dee Δημοσιεύτηκε September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2003 Το φλεβάρη φεύγω για φοιτητής και έψησα τον πατέρα μου να μου πάρει έναν φορητό μέχρι τότε. Τι πρέπει να προσέξω; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Να ειναι επωνυμο (Compaq - Hp). :) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Την εγγύηση! Πάρε DELL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vasilis Την εγγύηση! Πάρε DELL Γιατι οι Compaq και ΗP δεν εχουν εγγυηση ??? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Γιατι οι Compaq και ΗP δεν εχουν εγγυηση ??? Έχουν αλλά καμία σχέση με DELL. :D Αναφέρομαι στην 3 χρόνια εγγύηση που δίνει με ανταπόκριση την επόμενη εργάσιμη, σε αντιδιαστολή με τις εγγυήσεις άλλων κατασκευαστών που το PC σου είναι "κάπου" ένα μήνα και επισκευάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Τουλαχιστον οποτε ζητησα ανταλλακτικο απο compaq ειτε server ειτε pc παντα υπηρχε. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Τουλαχιστον οποτε ζητησα ανταλλακτικο απο compaq ειτε server ειτε pc παντα υπηρχε. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Να προσέξεις να έχει καλή τιμή μεταπώλησης, γιατί θα χρειαστείς τα λεφτά για τα ξύδια :p Πέρα από την πλάκα, εγώ από τον ACER είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Και έχει καλή σχέση τιμής - ποιότητας Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MiKe-Dee Το φλεβάρη φεύγω για φοιτητής και έψησα τον πατέρα μου να μου πάρει έναν φορητό μέχρι τότε. Τι πρέπει να προσέξω; Να έχεις υπόψη σου, ότι από θέμα επεκτασιμότητας, μελλοντικά, δεν θα έχεις τέτοια δυνατότητα πέραν της RAM. Σε βάζω σε σκέψεις;;; :) :) :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Να έχεις υπόψη σου, ότι από θέμα επεκτασιμότητας, μελλοντικά, δεν θα έχεις τέτοια δυνατότητα πέραν της RAM. Σε βάζω σε σκέψεις;;; :) :) :) Και σκληρό δίσκο και σε πολλά και CPU ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Bluetooth Μεγάλη οθόνη (μέχρι 15" γιατί μετά θα αυξηθεί το μέγεθος) Επεκτασιμότητα (να μπορείς αργότερα να βάλεις λίγη RAM ακόμη) Ηχεία (πρόσεξε να είναι αξιοπρεπές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 mhpws ksexanate to pio symantiko? Na exei mobile epeksergasti i centrino? ligoteri thermokrasia kai ligoteri katanalwsi tis mpatarias + kanei to pc athorybo Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 προσεχε!οχι καρτα γραφικων με shared μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον themob προσεχε!οχι καρτα γραφικων με shared μνημη εγω τα περισσοτερα που εχω δει ειναι με shared μνημη..μπορεις να δωσεις καποιο παραδειγμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Η καλύτερη κατά την γνώμη μου αγορά που μπορείς να κάνεις αυτήν την στιγμή είναι το Acer TravelMate TM803LMi. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Δεν ήξερα οτι γίνεται επέκταση στους φορητούς υπολογιστές. Κάποτε είχα δεί ένα μαρτσούκι κάτω απο ένα φορητό που έδινε χωρητικότητα και δεν ξέρω τι άλλο.. μήπως ενοείτε αυτό; Είδα σε έναν Satellite ηχεία JBL. Μόνο στα satellite υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Τι είναι η shared μνήμη; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 TOSHIBA SATELLITE P20-S203 (ηχεία Harman-Kardon για τους γνώστες) http://www.hitech.gr/pages/issues/86.asp :devil: ... κι όποιος αντέξει ... :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Η shared μνημη στα γραφικα σημαινει οτι δανειζεται απο την κεντρικη ram οποτε αν εχεις 256 ΜΒ η πραγματικη θα ειναι λιγοτερη κι εξαρταται παο το ποσο δεσμευει η καρτα γραφικων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MiKe-Dee Το φλεβάρη φεύγω για φοιτητής και έψησα τον πατέρα μου να μου πάρει έναν φορητό μέχρι τότε. Τι πρέπει να προσέξω; Να προσέξεις να είναι Acer ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Μάικ-Ντι, ο φάδερ σου για πόσα € ψήθηκε? Αν τον κατάφερες για πολλά τότε πάρε ένα συνδυασμό των παραπάνω, δηλαδή επώνυμο κατασκευαστή (κι όχι Έησερ!), επεξεργαστή μομπάηλ πέντιουμ/σεντρίνο (σημαντικότατο όντως), μεγάλο σκληρό (και να μπορείς να τον αντικαταστήσεις, είναι μεγάλο χάσιμο χρημάτων), γερή κάρτα γραφικών με τουλάχιστον 32άρα μνήμη και πάνω απ'ολα: ΜΕΓΑΛΗ & ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ κι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Από κει και πέρα αν έχεις κι αυτοκίνητο και θα μετακινείσαι μ'αυτό, θα σου πρότεινα να πάρεις ντέσκτοπ υπολογιστή... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 υπαρχουν αρκετα μοντελα που δεν εχουν shared μνημη για την καρτα γραφικων αλλα επωνυμες καρτες γραφικων και απο ATI και απο NVIDIA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Γιατί τα Acer ανώνυμα είναι;; Σε χαλάει εσένα δηλαδή να δώσεις τα μισά χρήματα για να πάρεις περισσότερα πράγματα;; Τα ίδια πράγματα έχουν μέσα..Εγγύηση τα acer έχουν πολύ καλή και αυτά περί ονόματος και μεταπωλητικής αξίας με συγχωρείτε αλλά είναι τρίχες.. Σε 3 χρόνια τι μεταπωλητική αξία έχει ένα laptop που απλά είναι compaq; Πάρε acer και μόλις δε σε καλύπτει παίρνεις καινούριο..Και έχεις και ρέστα.. Όσο για τον centrino έχει νόημα μόνο αν σκοπεύεις να λειτουργήσεις το Laptop σου με μπαταρία.. Αλλιώς θα πληρώσεις του κόσμου τα λεφτά για να πάρεις έναν επεξεργαστή 1,3 Ghz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 φίλε μου κπλρ εξέφρασα γνώμη εναντίον του έησερ καθως έχω προσωπική και πολύ επώδυνη εμπειρία με την αντιπροσωπεία. Είχα αγοράσει για λογαριασμό του ξαδέρφου μου έναν τράβελμεητ, στον 1 μήνα δεν έπαιζε σωστά τις ταινίες το ντιβιντί και καθότι είμαι από Θεσ/νίκη, το'στειλα Αθήνα για σέρβις. Περίμενα ΔΥΟ μήνες να το πάρω πίσω και μου γύρισε στο κουτί που το'χα στείλει ΧΩΡΙΣ το φελιζόλ που το συγκρατούσε (κοινώς έβγαλε το ταξίδι ΧΥΜΑ και ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ) κι όχι μόνο δεν είχε γίνει ΚΑΜΙΑ επιδιορθωτική επέμβαση αλλά λόγω του ΧΥΜΑ είχε σπάσει πλέον και το συρτάρι του ντιβιντί. Και φυσικά φάγαν τόσο βρισίδι μετά και τους ανάγκασα να μου στείλουν καινούργιο, τ'οποίο ήταν ένα χιούλιετ-πάκαρντ. Μ'αυτό πλέον είχα το κεφάλι μου ήσυχο λόγω καλού σαπόρτ αλλά δεν είχα το μόμπαηλ-πέντιουμ που είχε το έησερ. Ο χ-π είχε απλό πέντιουμ, δηλαδή ρουφάει τη μπαταρία σαν π****** και ή επιφάνεια κάτω απ'το πληκτρολόγιο ζεματάει. Στο διαταύτα: Χωρίς επίσημη Έησερ Ελλάς αντιπροσωπεία, με απαράδεκτο και τριτοκοσμικό άφτερ σέηλς σαπόρτ, αγενείς & αδαείς τηλεφωνήτριες κλπ κλπ, να τη βράσω τη φθηνότερη τιμή και χίλιες φορές να πάρω ένα χιούλιετ-πάκαρντ που έχει δίπλα μου μεγάλο, επίσημο κι υπεύθυνο σέρβις. Κι αν έχει και σεντρίνο μέσα τότε ακόμα καλύτερα. Και σόρι αν γίνομαι γραφικός τονίζοντας το σέρβις τόσο πολύ αλλά ειδικά στα λάπτοπ είναι ότι σημαντικότερο :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Απαράδεκτοι αν σε αντιμετώπισαν με αυτόν τον τρόπο.. Ελπίζω να ήσουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Ωχ ωχ ωχ, και έχω το Acer 803LMi. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα (χτυπάω ξύλο τώρα). Πάντως, για το αρχικό ερώτημα, θα συνιστούσα αγορά με επεξεργαστή Centrino, για την οικονομία που προσφέρουν στην ενέργεια. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts