Jump to content

μηπως κ κατασταλαξω!!!!!

kostasthess_82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Έχω 1 xiaomi redmi(mtk)το οποίο θα δώσω στην γυναικα κ θέλω να πάρω κάτι πιο δυνατό. Θέλω 2g ram 5 ίντσες κ δικαρτο. Ξεχωρισα αυτα 1)coolpad f1. 2)zenfone 5 2/16 (μονο minideal βρήκα με μπαταρία 2400 αλλά δεν τους πολυπιστευω). 3)honor 3c με τα 2g ram. 4)zte red bull με snapdragon κ 2 ram.με ενδιαφέρει το τηλ να είναι γρήγορο στο ίντερνετ, καλό gps κ ψιλοαξιοπιστο.τι θα παιρνατε απο τα 4 παραπανω με βαση αυτά που ζητάω?? Τώρα αν κάποιος έχει κάτι απο τα παραπανω κ μου πει υπέρ κ κατα ακόμα καλυτερα. Ευχαριστώ για τον χρονο σας

Δεν ξερω σε τι τιμη ψαχνεις αλλα παντως δες το ZTE nubia Z7 mini ολσ οσα θες προσφερει καιψακομα παραπανω και επειδη το εχω ψαξει αρκετα φαινεται τρομερο κινητο.

Nubia z7 mini παρα πολύ καλό, το είδα κ αυτό.βγαίνει περιπου 230 ευρώ.τα 4 τηλ που αναφέρω βγαίνουν απο 135 μέχρι 160.οποτε καμια τεκμηριωμένη άποψη για τα 4 παραπανω?

Με βλέπω για το f1.θα μου άρεσε βέβαια κ ιδέα του zenfone 5 με τον intel αλλά δεν πολυπιστευω τα 2400 μπαταρία.για το honor k zte δεν ξέρω πολλά κ γι'αυτο περιμένω απόψεις. Όλα φυσικά με τα 2 ram

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο όσο ξέρω ναι απο το εξωτερικο.νομιζω κοντά στα 235 ευρώ βγαίνει

Εγώ σαν πρώην κάτοχος του zenfone έχω να σου πω εξαιρετικά λόγια ως προς την απόδοση και την οθόνη και χωρίς κολήματα αλλά με 2 αρνητικά

μεγάλα bezel και πολύ κακή μπαταρία (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) και αυτός είναι και ο λόγος που πουλήθηκε

Τα bezel δεν με ενοχλούν, η μπαταρία είναι ενα θέμα. Μέρα δεν βγάζει?θα μου πεις ανάλογα την χρήση.οπου κ αν διαβασα δεν αναφέρεται σαν επίσημα χαρακτηριστικά 2400 μπαταρία. Μονο minideal λένε οτι έχει 2400 κ μιας κ δεν είναι αφαιρουμενη δεν μπορω να το διαπιστωσω. Ή χρήση που κάνω λιγα παιχνίδια (καμια ωρα σύνολο)κ ίντερνετ κάνα 3ωρο το πολύ την μερα. Δεδομένα κ wifi κλειστά κ μονο τα ανοίγω αν θέλω να μπω ίντερνετ.

Τα bezel δεν με ενοχλούν, η μπαταρία είναι ενα θέμα. Μέρα δεν βγάζει?θα μου πεις ανάλογα την χρήση.οπου κ αν διαβασα δεν αναφέρεται σαν επίσημα χαρακτηριστικά 2400 μπαταρία. Μονο minideal λένε οτι έχει 2400 κ μιας κ δεν είναι αφαιρουμενη δεν μπορω να το διαπιστωσω. Ή χρήση που κάνω λιγα παιχνίδια (καμια ωρα σύνολο)κ ίντερνετ κάνα 3ωρο το πολύ την μερα. Δεδομένα κ wifi κλειστά κ μονο τα ανοίγω αν θέλω να μπω ίντερνετ.

Με αυτά τα δεδομένα θα θες φορτισμα 2 φορές την ημέρα