zewel Δημοσιεύτηκε September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2003 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα έχω τον MSI 52x32x52x Recorder και δεν τον βρίσκει κανένα αντιγραφικό. Ούτε καινούργιες, ούτε παλιές εκδόσεις. Το μόνο που τον βρίσκει είναι το WinOnCd το οποίο δεν το έχω :( Τί κάνουμε τώρα ; Καμία ιδέα ; :confused: Παράθεση Zewel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Δοκιμασε να σβησεις απο το system to cdrw και να κανεις restart, επισης δοκιμασε με το Nero 6 και το creator το τελευταιο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zewel Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Δοκιμασε να σβησεις απο το system to cdrw και να κανεις restart, επισης δοκιμασε με το Nero 6 και το creator το τελευταιο. Τί εννοείς να το σβήσω από το system; Μόνο κατάργηση μπορεί να γίνει, τουλάχιστον στα XP που έχω. Κάνε μου μία διευκρίνηση. Ευχαριστώ ! Παράθεση Zewel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts