xaracbr Δημοσιεύτηκε November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2014 εχω στα χερια μου 1 βιντεο απο ενα αρχειο ηχου wav μετα απο σχετικη επεξεργασια με το VirtualDub για να παρω το wav και σκαλιζωντας το με το audacity αυτα που ακουω τρελαθηκα μετα απο αγονα κα8αρισμου. δεν ξερω αν το κανω σωστα θελω η να παω σε καποιον ( h καποιοσ τη βοηθεια του) ειδικο γιατι η συζηγος επιμενει οτι δεν ακουω σωστα και το κανω λαθος και οτι η μονη φωνη στο σπιτι ειναι δικη της. και ολα τα υπολοιπα ειναι θορυβοι ....(οντοσ με πολυ) )θορυβο απο τις δουλειες που εκανε καιτην μακρινη αποσταση εγω ακουω κανωνικα διαλογο και πραξη0 οποιος γνωριζει κατι την βοηθεια του παρακαλω.... help Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 για ανεβασε το :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλυτερα να πας σε επαγγελματία.... Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Και καλύτερα να μη λες σε ένα forum που το διαβάζει τόσος κόσμος τόσο ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 αφου ακους κανονικα διαλογο κλπ, δε χρειαζεται να το αναφερεις καν εδω περα. ουτε να πας σε ειδικο. βαλε και σε κανα φιλο σου να το ακουσει να σε πει τι γνωμη του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Άρχισαν να σκάνε μύτη τα επικά θέματα του insomnia και στο myphone; Αυτά είναι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Λόγω του ότι πρόκειται για ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα το θέμα κλειδώνεται. xaracbr νομίζω ότι είναι καλύτερα να αποτανθείς σε κάποιον ειδικό. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts