phanispal Δημοσιεύτηκε November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2014 Καλησπέρα, έχω την εν λόγω συσκευή και ενώ στην αρχή το Navigation λειτουργούσε κανονικά, εδώ και μερικούς μήνες δε λειτουργεί. Έβαλα την κάρτα στο PC και απ' ό,τι κατάλαβα ο προηγούμενος κάτοχος του αυτοκινήτου είχε περάσει το iGO8. Πώς γίνεται να περάσω στην κάρτα είτε μια ενημερωμένη έκδοση του iGO8, είτε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα για Navigation, και να το διαβάσει η μονάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπέρα, έχω την εν λόγω συσκευή και ενώ στην αρχή το Navigation λειτουργούσε κανονικά, εδώ και μερικούς μήνες δε λειτουργεί. Έβαλα την κάρτα στο PC και απ' ό,τι κατάλαβα ο προηγούμενος κάτοχος του αυτοκινήτου είχε περάσει το iGO8. Πώς γίνεται να περάσω στην κάρτα είτε μια ενημερωμένη έκδοση του iGO8, είτε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα για Navigation, και να το διαβάσει η μονάδα; Αν ξαφνικά σταματησε να παίζει παει να πει οτι δεν φταίει η κάρτα sd. Αλλου ειναι το θέμα. Hardware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά δεύτερον, μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορώ παρόλ' αυτά να δοκιμάσω με άλλο πρόγραμμα; Αν ναι, ποιο, και πώς το περνάω στην κάρτα ώστε να το διαβάσει (αν δεν έχει πρόβλημα η μονάδα); Τι είδους αρχεία πρέπει να είναι; Γιατί αν περάσω π.χ. το Sygic που έχω στο Nexus 5, λογικά δε θα παίξει. Εναλλακτικά, τι μπορώ να κάνω, εκτός απ' το να πάρω GPS συσκευή για το αμάξι, ή ν' αλλάξω τη μονάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ψαξε βρες στα γνωστα μαγαζια το igo για pna. Βρες αυτο που εχει αναλυση ιδια με της οθονης , βαλτα στη sd κ λογικα αφου βαλεις το προορισμο της sd απο τη οθονη του gps θα παιξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts