Lording Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ειμαι και εγω κατοχος του v5 max θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο την ομοδα εχει δοκιμασει καποιο navigation app( tomtom,navigon etc) και αν ναι πιο γιατι εχω δοκιμασει κανα 3 αλλα δεν μου δουλευουν. Υ.Γ: δοκιμασε καποιος την εκδοση 1.35??:happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris19801001 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Γεια σας παιδια, Μόλις αγόρασα το ZTE V5 max και ενω ειχανε πει οτι θα βαλουνε τα GAPPS απο μονοι τους δυστυχως δεν το κανανε. Παρόλα αυτά το εκανα root ακολουθωντας τα βηματα απο καποια website και οταν παω να ανοιξω το play store η οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη της google φυσιολογικα μου ζηταει να κανω sign in. Ως εδω καλα αλλα όταν βαζω τα στοιχεια μου μολις παει να μπει, μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει: Couldn't sign in. There was a problem communicating with Google Servers. Try again later. Το εχετε ξαναδει το συγκεκριμενο; Πως μπορω να το αφησω να με κανει sign in. Χάρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chorrer Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ξερει κανενας που μπορω να βρω Rom για το V5S N918st ....οπου και να εχω ψαξει εχει μονο για το V5 Max??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekws Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανένας Κανά μαγαζί στην Αθηνά που να μπορεί να επισκευάσει το συγκεκριμένο κινητό ? δυστυχώς μου το πάτησε αμάξι και η οθόνη έγινε κομμάτια … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts