Jump to content

smartphone γύρω στα 200 ευρώ...??

hacker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο "Other Features" το είδα,γι'αυτό και το γράφω.http://www.flipkart.com/moto-g-2nd-gen/p/itmdygz8gqk2w3xp.

Τώρα,για μένα, κλαϊν-μαϊν για το πόσο sar έχει μια συσκευή, έχοντας περάσει από το χέρι και το κεφάλι μας παλιές συσκευές.

Το ανέφερα γιατί πάρα πολλά άτομα ασχολούνται με αυτό.Εγώ όχι...

Τώρα για τους κατόχους iphone,τους ενδιαφέρει τι συσκευή αφήνεις στο τραπέζι της παρέας και του μπαρ.....κι ας μην έχουν κάρτα από την ώρα που το πήραν.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε βάλε και το δικό μου να τον μπερδέψουμε λίγο.... :p:p

Lenovo A806 .....

χαχαχα!ειμαι ηδη σε μεγαλο διλημμα φιλε μου!:p

μου φαινεται θα περιμενω τα χριστουγεννα να δω ποιο θα πεσει σε καμια προσφορα!

απλα αλλαζω συσκευη ανα 4-5 χρονια σχεδον (βασικα την κραταω οσο κρατησει) οποτε παντα το ψαχνω για να κανω την καλυτερη δυνατη αγορα στα λεφτα που διαθετω!

εννοειται δεν θα ειναι high end συσκευη αλλα να μεινω ευχαριστημενος και να αντεξει αυτα τα χρονακια...παντως απο θεμα design εχω ερωτευτει τα μοντελα της LG σε αυτη την τιμη...ενας τεχνικος μου ειπε ομως οτι τα βγαζουν τα προβληματακια τους και με ξενερωσε...:cry:

• 2 weeks later...
Μην πάρεις τηλέφωνο με επιδότηση. Σε δένουν χειροπόδαρα. Αν μπορείς αποφυγέτο. Το κόστος κινητού θα γίνει γρήγορα απόσβεση

Καλημέρα παιδιά... σκεφτόμουν κι εγώ για κινητό γύρω στα 200 ευρώ. Έχω το Sony sp σκέφτομαι να το πουλήσω και να τα επενδύσω στην καινούργια συσκευή. Μου άρεσε το moto g 2014 πάρα πολύ .. είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; από κάμερα πως πάει γνωρίζει κανείς;
Another day in paradise...