egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ε βάλε και το δικό μου να τον μπερδέψουμε λίγο.... :p:p Lenovo A806 ..... θα φάμε ξύλο στο τελος :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. November 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Στο "Other Features" το είδα,γι'αυτό και το γράφω.http://www.flipkart.com/moto-g-2nd-gen/p/itmdygz8gqk2w3xp. Τώρα,για μένα, κλαϊν-μαϊν για το πόσο sar έχει μια συσκευή, έχοντας περάσει από το χέρι και το κεφάλι μας παλιές συσκευές. Το ανέφερα γιατί πάρα πολλά άτομα ασχολούνται με αυτό.Εγώ όχι... Τώρα για τους κατόχους iphone,τους ενδιαφέρει τι συσκευή αφήνεις στο τραπέζι της παρέας και του μπαρ.....κι ας μην έχουν κάρτα από την ώρα που το πήραν. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε βάλε και το δικό μου να τον μπερδέψουμε λίγο.... :p:p Lenovo A806 ..... χαχαχα!ειμαι ηδη σε μεγαλο διλημμα φιλε μου!:p μου φαινεται θα περιμενω τα χριστουγεννα να δω ποιο θα πεσει σε καμια προσφορα! απλα αλλαζω συσκευη ανα 4-5 χρονια σχεδον (βασικα την κραταω οσο κρατησει) οποτε παντα το ψαχνω για να κανω την καλυτερη δυνατη αγορα στα λεφτα που διαθετω! εννοειται δεν θα ειναι high end συσκευη αλλα να μεινω ευχαριστημενος και να αντεξει αυτα τα χρονακια...παντως απο θεμα design εχω ερωτευτει τα μοντελα της LG σε αυτη την τιμη...ενας τεχνικος μου ειπε ομως οτι τα βγαζουν τα προβληματακια τους και με ξενερωσε...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 LG G2 mini LTE ή Samsung Galaxy S4 mini i9195 LTE (8GB);;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 LG G2 mini LTE ή Samsung Galaxy S4 mini i9195 LTE (8GB);;;;; αρκετά χειρότερ από το Zenphone που αναφέρθηκε πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Μην πάρεις τηλέφωνο με επιδότηση. Σε δένουν χειροπόδαρα. Αν μπορείς αποφυγέτο. Το κόστος κινητού θα γίνει γρήγορα απόσβεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλημέρα παιδιά... σκεφτόμουν κι εγώ για κινητό γύρω στα 200 ευρώ. Έχω το Sony sp σκέφτομαι να το πουλήσω και να τα επενδύσω στην καινούργια συσκευή. Μου άρεσε το moto g 2014 πάρα πολύ .. είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; από κάμερα πως πάει γνωρίζει κανείς; Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts