vassilisr75 Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Καλορίζικο μου.... και καλές γιορτές να έχουμε! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=54115&stc=1&thumb=1&d=1418720924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 πηρες τελικα note 4. επειδή κι εγω είμαι ακριβως στο ιδιο δίλλημα. μπορεις να πεις εμπειριες για το note? και οποιος άλλος θελει να μας πει ποιο και γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisr75 Δημ. January 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 πηρες τελικα note 4. επειδή κι εγω είμαι ακριβως στο ιδιο δίλλημα. μπορεις να πεις εμπειριες για το note? και οποιος άλλος θελει να μας πει ποιο και γιατι; Φίλε καλημέρα. Έχω πάρει το 8πυρινο 64αρι με exynos επεξεργαστή. Είμαι πολύ ευχάριστημενος αν και θα το περίμενα ποιο γρήγορο στο ίντερνετ. Μπορεί όμως να φταίει το δίκτυο. Το spen είναι όλα τα λεφτά. Ποιο έχεις στο ανταγωνισμο; Μεμονωμένα είναι ένα πολύ καλό κινητό που δεν μετάνιωσα που πήρα. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ευχαριστιεσαι να παίζεις μαζί του. Αν θες κάτι ποιο συγκεκριμένο να ρωτήσεις. Καντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisr75 Δημ. January 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συσκευής μου, μετά τον συχρονισμο με τον λογαριασμό gmail μου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brigan Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παιδια ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Μανο το z1 το εχω δοκιμασει και σε θαλασσα και λειτουργησε μια χαρά, το z3 οχι?:blink: κανένα smartphone δεν είναι αδιάβροχο στο θαλασσινό νερό . Το Ζ3 είναι αδιάβροχο στο γλυκό νερό και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας . Στην κατηγορία του είναι από τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 To Z3 στα χρήματα που έχει δεν έχει αντίπαλο . Το Note 4 είναι πιο ακριβό και μπορεί να συγκριθεί με το i-phone 6 που είναι στην ίδια κατηγορία χρημάτων Το Note 4 δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο κινητό και πόσο μάλλον με το Iphone. Το γεγονός οτι είναι ακόμα ακριβό σε σχέση με το Z3 είναι άλλο θέμα και ναι αν κάποιος δεν έχει σκοπό να λειτουργήσει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά στο maximum τότε καλύτερα να προτιμήσει μια συσκευή που θα του έρθει πιο οικονομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 κάτοχος από χθες του νοτε 4 . η συσκευή απλά δεν παίζεται. ότι και να πω είναι λίγο εχει τόσα πολλά που εγώ δεν νομίζω ότι θα τα βρω όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Androides: +1000 Perdikos: welcome στον μαγικο κοσμο.. θα περασει πολυς καιρος για να ασχοληθεις ξανα με αγορα καποιου αλλου.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisr75 Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 κάτοχος από χθες του νοτε 4 . η συσκευή απλά δεν παίζεται. ότι και να πω είναι λίγο εχει τόσα πολλά που εγώ δεν νομίζω ότι θα τα βρω όλα Καλορίζικοοοοο, εχεις πολλαααααα βίντεο youtube να δείς για να το μάθεις :p Αξίζει τον χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts