koslyr Δημοσιεύτηκε September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2003 Έχω ένα σκληρό δίσκο με δυο partition (στο ένα από αυτά είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό:windows 2000 professional) και θέλω να τα συγχωνεύσω, δηλαδή να σβήσω το δεύτερο partition και ουσιαστικά να βλέπω το σκληρό δίσκο σαν μια μονάδα. Να κάνω την αντίστροφη διαδικασία από το fdisk. Μέσα από το Computer Management επέλεξα το συγκεκριμένο partition και κάνοντας δεξί κλικ δεν μου εμφανίζει την επιλογή Delete Partition, αλλά την επιλογή Delete Logical Drive. Πρόκειται για την ίδια εντολή ή είναι κάτι άλλο; Για το merge – partition που θέλω να κάνω αυτή είναι η σωστή διαδικασία ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Μόνο με Partition Magic γιατί αν κάνεις αυτό που λές θα χάσεις τα πάντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslyr Δημ. September 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αυτά που θα χάσω μπορώ να τα μετεφέρω στο δεύτερο σκληρό που έχω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι εαν αυτή είναι η σωστή διαδικασία και κυρίως μην πειραχτεί το 1 partition στο οποίο είναι καταχωρημένο το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Καλύτερα να το κάνεις με το Partition Magic αυτό οπότε θα σου πει αν υπάρχει πρόβλημα,αν και δε νομίζω να υπάρχει,γιατί έχει και πολλές επιλογές. Με το "Merge Partition" θα το κάνεις στο Partition Magic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts