sxetikos_asxetos Δημοσιεύτηκε October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2004 Απο την Πεμπτη το PC μου αρχισε κατι τρελα κατα την εκκινηση! Υστερα απο την μπαρα φορτωσης των Windows η οθονη εσβηνε και μετα απο 3 δευτερολεπτα ανοιγε παλι δειχνοντας παραμορφομενα γραφικα... Μετα απο μια επιτυχημενη εκκινηση τα windows μου εβγαλαν το παραθυρακι για την αναφορα σφαλματος που λεει οτι το συστημα εχει προβλημα κτλ... Εστειλα την αναφορα σφαλματος και το response που πηρα απο το OCS (Online Crash Analysis) ηταν αυτο Windows XP Home με εγκατεστημενο SP2 ATI RADEON 9800SE AIW με softmoded ATI CATALYST 4.9 @ 9800PRO Η περιεργια μου για το προβλημα του SP2 ειναι οτι αν προσεξετε την τελευταια αναθεωρηση που εγινε ειναι στις 19 Οκτωβρίου 2004 δηλαδη την περασμενη Τριτη. Εγω θα επανεγκαταστησω του drivers της καρτας και βλεπωντας... :worry: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 καποια εμπλοκη εφαγε η καρτα γραφικων σου, δοκιμασε να περασεις drivers παλι Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (23 Οκτ. 2004 , 14:37) Απο την Πεμπτη το PC μου αρχισε κατι τρελα κατα την εκκινηση! Υστερα απο την μπαρα φορτωσης των Windows η οθονη εσβηνε και μετα απο 3 δευτερολεπτα ανοιγε παλι δειχνοντας παραμορφομενα γραφικα... Μετα απο μια επιτυχημενη εκκινηση τα windows μου εβγαλαν το παραθυρακι για την αναφορα σφαλματος που λεει οτι το συστημα εχει προβλημα κτλ... Εστειλα την αναφορα σφαλματος και το response που πηρα απο το OCS (Online Crash Analysis) ηταν αυτο Windows XP Home με εγκατεστημενο SP2 ATI RADEON 9800SE AIW με softmoded ATI CATALYST 4.9 @ 9800PRO Η περιεργια μου για το προβλημα του SP2 ειναι οτι αν προσεξετε την τελευταια αναθεωρηση που εγινε ειναι στις 19 Οκτωβρίου 2004 δηλαδη την περασμενη Τριτη. Εγω θα επανεγκαταστησω του drivers της καρτας και βλεπωντας... :worry: εμένα πάλι όταν εγκατέστησα το service pack2 φόρτωνε και παλι την μπάλα windowsxp και μετά έκκανε επανεκίνηση ο υπολογιστής και τελικά μου είχε κολλήσει η κάρτα γραφικών ΤΝΤ2 ULTRA την οποία και άλλαξα μετά γιατί χάλασε τελείως Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Εκανα επανεγκατασταση των drivers και μεχρι στιγμης ολα καλα... @cocu Δεν θελω να ακουω τετοια :o Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts