Jump to content

Πρόβλημα με boot

Cantante
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Έχω το παρακάτω σύστημα:

CPU : Amd fx 6100 am3+ 3 3 GHz 14 MB-CPU COOLER: Cooler Mster Seidon 120V -MOTHERBOARD: MSI 890FXA-GD70-RAM:PNY DDR3 XLR8 8GB(4X2)2000MHz-HDD:WD 250 GB-SSD:Intel 520 Series 120GB 2.5 sata III-GPU:Asus Radeon 6850 1GB-PSU: Thermaltake Toughpower 775 XT.

Το πρόβλημα έχει ως εξής:

Όταν ανοίγω το pc ξεκινάει μεν, αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Δεν κάνει το χαρακτηριστικό "bip." Η Μητρική στο Debug LED panel δείχνει FF. Όταν όμως κάνω restart ξεκινάει κανονικά.

Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων.

προτείνω να δεις αν πατάει καλά η κάρτα γραφικών και γενικά όλα τα βύσματα...

Καλησπέρα σας

Έχω το παρακάτω σύστημα:

CPU : Amd fx 6100 am3+ 3 3 GHz 14 MB-CPU COOLER: Cooler Mster Seidon 120V -MOTHERBOARD: MSI 890FXA-GD70-RAM:PNY DDR3 XLR8 8GB(4X2)2000MHz-HDD:WD 250 GB-SSD:Intel 520 Series 120GB 2.5 sata III-GPU:Asus Radeon 6850 1GB-PSU: Thermaltake Toughpower 775 XT.

Το πρόβλημα έχει ως εξής:

Όταν ανοίγω το pc ξεκινάει μεν, αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Δεν κάνει το χαρακτηριστικό "bip." Η Μητρική στο Debug LED panel δείχνει FF. Όταν όμως κάνω restart ξεκινάει κανονικά.

Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Το είχες δούλευε ή το έστησες τώρα? Πείραξες κάτι? Update bios μήπως? Βγάλε της μνήμες σου και βάλτες πάλι ή δοκίμασε μια μια ξεκινώντας όμως από το slot 4 (το τελευταίο)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

σε Safe mode παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα?

αν όχι τότε 99% ειναι κάποιος driver.

edit:

και εάν θες μπορείς εύκολα να δεις με το slimdrivers

για updates drivers. Έχει σώσει αρκετούς γνωστούς μου το να κάνουν update τους drivers.

Edited by Dimis164

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και από το ρεύμα για λίγη ώρα (όχι απο τον διακόπτη) και ξαναδοκίμασε. Edited by metalergr

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και από το ρεύμα για λίγη ώρα (όχι απο τον διακόπτη) και ξαναδοκίμασε.

Τα δοκίμασα όλα όσα μου είπατε και όσα μπορώ να γνωρίζω εγώ.Άντε να μείνει normal ο υπολογιστής καμιά μέρα μετά πάλι τα ίδια.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας

Εαν βγάλεις τον SSD κάνει το ίδιο? ή έχεις το λειτουργικό εκεί?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 2 weeks later...