Cantante Δημοσιεύτηκε November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2014 Καλησπέρα σας Έχω το παρακάτω σύστημα: CPU : Amd fx 6100 am3+ 3 3 GHz 14 MB-CPU COOLER: Cooler Mster Seidon 120V -MOTHERBOARD: MSI 890FXA-GD70-RAM:PNY DDR3 XLR8 8GB(4X2)2000MHz-HDD:WD 250 GB-SSD:Intel 520 Series 120GB 2.5 sata III-GPU:Asus Radeon 6850 1GB-PSU: Thermaltake Toughpower 775 XT. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Όταν ανοίγω το pc ξεκινάει μεν, αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Δεν κάνει το χαρακτηριστικό "bip." Η Μητρική στο Debug LED panel δείχνει FF. Όταν όμως κάνω restart ξεκινάει κανονικά. Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 προτείνω να δεις αν πατάει καλά η κάρτα γραφικών και γενικά όλα τα βύσματα... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cantante Δημ. November 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ευχαριστω πολύ θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπέρα σας Έχω το παρακάτω σύστημα: CPU : Amd fx 6100 am3+ 3 3 GHz 14 MB-CPU COOLER: Cooler Mster Seidon 120V -MOTHERBOARD: MSI 890FXA-GD70-RAM:PNY DDR3 XLR8 8GB(4X2)2000MHz-HDD:WD 250 GB-SSD:Intel 520 Series 120GB 2.5 sata III-GPU:Asus Radeon 6850 1GB-PSU: Thermaltake Toughpower 775 XT. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Όταν ανοίγω το pc ξεκινάει μεν, αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Δεν κάνει το χαρακτηριστικό "bip." Η Μητρική στο Debug LED panel δείχνει FF. Όταν όμως κάνω restart ξεκινάει κανονικά. Σας Ευχαριστω εκ των προτέρων. Το είχες δούλευε ή το έστησες τώρα? Πείραξες κάτι? Update bios μήπως? Βγάλε της μνήμες σου και βάλτες πάλι ή δοκίμασε μια μια ξεκινώντας όμως από το slot 4 (το τελευταίο) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) σε Safe mode παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα? αν όχι τότε 99% ειναι κάποιος driver. edit: και εάν θες μπορείς εύκολα να δεις με το slimdrivers για updates drivers. Έχει σώσει αρκετούς γνωστούς μου το να κάνουν update τους drivers. Edited November 9, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και από το ρεύμα για λίγη ώρα (όχι απο τον διακόπτη) και ξαναδοκίμασε. Edited November 9, 2014 by metalergr Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cantante Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και από το ρεύμα για λίγη ώρα (όχι απο τον διακόπτη) και ξαναδοκίμασε. Τα δοκίμασα όλα όσα μου είπατε και όσα μπορώ να γνωρίζω εγώ.Άντε να μείνει normal ο υπολογιστής καμιά μέρα μετά πάλι τα ίδια. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εαν βγάλεις τον SSD κάνει το ίδιο? ή έχεις το λειτουργικό εκεί? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cantante Δημ. November 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εαν βγάλεις τον SSD κάνει το ίδιο? ή έχεις το λειτουργικό εκεί? Το πρόβλημα το έλυσα.Ήταν τροφοδοτικό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts