stklinis Δημοσιεύτηκε November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2014 Θέλω κινέζικο τηλέφωνο για τη γυναίκα μου σ'αυτο το budget. Οθόνη 5 ιντσες, καλή αυτονομία, χωρίς προβλήματα και χωρίς σκαλίσματα. Δεν ξέρω να περνάω ρομ κτλ και μάλλον δεν θα μάθω. Φυσικά να μην ακούω και μουρμούρες, δεν δουλεύει, τι να ρυθμίσω κτλ.... Σκέφτομαι lenovo p780, zte v5 redbull, xiaomi 1s. Η χρήση είναι απλή, internet, fb, skype Ευχαριστώ ήδη για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) οχι 1s λογω μπαταριας (μονο 2000mah). οχι redbull λογω μικρης rom (μονο 4gb). το p780 κοστιζει 190$, οχι 150$. ενα απροβληματιστο κινητο με πολυ καλη μπαταρια-αυτονομια και γενικα καλες επιδοσεις σε καλη τιμη, ειναι το s660. βαλε σε ενα λεπτο το δωρεαν nova launcher απο το google play και δωσε της το. εγραψες μεχρι 150$. το s660 κοστιζει $146 απο to2c.com Edited November 8, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankGR Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Lenovo ταιριάζει και σε γυναίκα για κάποιον περίεργο λόγο :p Το S660 είναι πολύ καλή επιλογή, να της πεις όμως οτι δεν έχει app launcher, ίσως την πειράζει αυτό ;) Παράθεση ME45, S55, SX1, CX65 for ever! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Lenovo ταιριάζει και σε γυναίκα για κάποιον περίεργο λόγο :p Το S660 είναι πολύ καλή επιλογή, να της πεις όμως οτι δεν έχει app launcher, ίσως την πειράζει αυτό ;) οπως εγραψα πιο πανω, σε 1' βαζεις nova δωρεαν Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 αγαπάμε telefoneri αγαπάμε s660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. November 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 το θέμα της ρομ δεν λύνεται με μια sd card ? http://www.minideal.net/huawei-g700-smartphone-5-inch-ips-screen-quad-core-cpu-dual-sim-card-2gb-ram-8gb-rom.html μου θυμίζει το zte v967s που είχε και ξέχασε σε ένα παγκάκι!!!! επίσης http://www.minideal.net/lenovo-s920-mtk6589-quad-core-android4-2-1-2ghz-dual-sim-5-3-inch-hd-3g-wcdma.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 το θέμα της ρομ δεν λύνεται με μια sd card ? http://www.minideal.net/huawei-g700-smartphone-5-inch-ips-screen-quad-core-cpu-dual-sim-card-2gb-ram-8gb-rom.html μου θυμίζει το zte v967s που είχε και ξέχασε σε ένα παγκάκι!!!! επίσης http://www.minideal.net/lenovo-s920-mtk6589-quad-core-android4-2-1-2ghz-dual-sim-5-3-inch-hd-3g-wcdma.html πολλα προγραμματα δεν τρεχουν απο sd card, πρεπει να ειναι εγκατεστημενα στη rom. το android κτλ θα εχει ηδη παρει περιπου 2gb, οποτε κατα τη γνωμη μου τα 4gb rom δεν ειναι επαρκη. στην αρχη θα ειναι οκ η κατασταση, αλλα μετα απο λιγο καιρο θα γεμισουν και θα υπαρχει προβλημα. εκτος αν καποιος ξερει πολυ καλα τις αναγκες του και θεωρει οτι του αρκουν. για τους περισσοτερους οχι. αγαπάμε telefoneri αγαπάμε s660 αγαπαμε egodemis και hongmi 1s φορτισμενο Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. November 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 έχεις δίκιο. Ο χρήστης του τηλ. πέρα από fb, skype, και 2-3 αλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτίωσης δεν παίζει να βάλει κάτι άλλο. Όποτε ενδεχωμένως και 2gb ram να είναι επαρκή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 αγαπαμε egodemis και hongmi 1s φορτισμενο μια φορα εχω δει το 1s ολο και ολο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 αγαπάμε telefoneri αγαπάμε s660 Ψηφίζουμε egodemi για δήμαρχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ψηφίζουμε egodemi για δήμαρχο! σε όλους δωρεάν απο ένα iphone 6 plus 128 gb ώστε να το πουλήσουν και να πάρουν οτι θέλουν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 σε όλους δωρεάν απο ένα iphone 6 plus 128 gb ώστε να το πουλήσουν και να πάρουν οτι θέλουν :D εγω θα παρω πολλα χονγκμι 1ς και ενα μπουστερ να τα βαζω μπρος Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 εγω θα παρω πολλα χονγκμι 1ς και ενα μπουστερ να τα βαζω μπρος :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts