jane_butterfly Δημοσιεύτηκε October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2004 προσωπικά , αγαπημένα συγκροτήματα και τα 2 :rolleyes: τρομερά άλμπουμς και από τα 2 :happy: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Me Tarzan, you Jane...αλλά μου δημιούργησες σύγχυση... :D Δίνω την ψήφο μου στους D.M. :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Συμφωνώ ::jane_butterfly:::) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 My vote goes to...Depeche Mode of course! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 both...!! dm gia electro d-d gia pop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Όντως πολύ καλά συγκροτήματα και τα 2... :) :happy: Πολύ καλοί και οι frontmen των 2 συγκροτημάτων με ένα προβάδισμα σαφώς στον Dave Gaham των D.M! ;) Οι Depeche αν και ο ηλεκτρονικός ήχος είναι το χαρακτηριστικό τους καταφέρανε και φτιάξανε έναν απίστευτο ροκ δίσκο! Και αυτός ο πειραματισμός μου άρεσε πάρα πολύ! :happy: Από την άλλη βέβαια ακόμα θυμάμαι το View to a kill ή το Ordinary World(απίστευτο κομμάτι) από τους Duran... :rolleyes: :D I have chosen my Personal Jesus because we are based on the Policy of truth :D :cool: It's just a question of time! :up: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 καινούριο άλμπουμ ετοιμάζουν οι depeche και θα ξεκινήσουν και τουρ από νοέμβρη ...εμείς δεν είμαστε μέσα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Αν και δεν μου αρεσει κανενα απο τα 2 συγροτιματα ιδιετερα προτημω τους Duran-Duran για την μουσικη τους, μου αρεσει πιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Duran-Duran πολύ καλό συγκρότημα...αν μπορούσα θα πήγαινα στην συναυλία στην Μαλακάσα αλλά ήταν το rally. Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Depeche Mode, με οχι μεγαλη διαφορα. :) Αλλα προσωπικα τους γουσταρω περισσοτερο....Ειναι απιστευτοι.... ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Για μένα η ερώτηση αυτή είναι ανάλογη με το αν με ρώταγε κανείς ποιά μου αρέσει πιο πολύ, η Σκλεναρίκοβα ή Η Μβελούτσι :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ααα... τι thread ειναι αυτό; Μην με στενοχωρείς. Μου θυμίζεις πάντως τις παλιές καλές μέρρες που τσακωνόμασταν οι "οπαδοί" των DURAN DURAN με τους WHAM. Eγω φυσικά ξέρετε τι ψηφίζω. http://www.kiiim.com/albums/album08/pics_002.sized.jpg Μου αρέσουν πάντως και οι D.M. Έχω άλμπουμ τους. (3, το ενα διπλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 καλή φωτό Σάκη :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Οι depeche mode μάλλον θα έρθουν για συναυλία στο terra vibe το 2006 :w00t: :happy: :music: :up: http://www.Electrowave.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeit Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. οι depeche mode ξεκίσησαν απο το 1981 και ο τελευταίος και πολυ πετυχιμένος δίσκος τους κυκλοφόρησε το 2005. Aπίστευτη μουσική πορεία και το ποιό σημαντικό είναι δεν μπορεις να τους κατηγοριοποιησεις γιατι εχουν δημιουργήσει δικο τους είδος. Reach out Touch Faith.... Παράθεση reach out touch faith [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. οι depeche mode ξεκίσησαν απο το 1981 και ο τελευταίος και πολυ πετυχιμένος δίσκος τους κυκλοφόρησε το 2005. Aπίστευτη μουσική πορεία και το ποιό σημαντικό είναι δεν μπορεισ να τουσ κατηγοριοποιησεισ γιατι εχουν δημιουργήσει δικο τουσ είδος. :respect: :up: :respect: :up: :respect: :respect: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Depeche Mode απο μενα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 depeche mode και απο εμενα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts