jimdem582 Δημοσιεύτηκε November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2014 (edited) http://www.techzilla.it/wp-content/uploads/2014/10/inbox-610x255.png Αγαπητοί φίλοι. Δίνουμε τις προσκλήσεις μας απο το Google Inbox στους τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση! Ήδη σε συνεργασία με άλλα μέλη του myphone έχουμε συγκεντρώσει τις εξής προσκλήσεις: tamtiriri: 2 Romanos: 3 paris_89: 2 Σύνολο: 7 Για να λάβετε μέρος, κάντε κλικ εδώ και απλά συμπληρώστε το username που έχετε στο myphone. Η φόρμα θα κλείσει την Τετάρτη 12/11/2014 στις 22:00. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μέσω random.org. Μετά την κλήρωση, θα επικοινωνήσουμε με τους τυχερούς για να τους αποστείλουμε την πρόσκληση. Δωρητές προηγούμενης κλήρωσης: jimdem582: 3 iliasx8: 2 teotsi: 3 SkenaDena: 9 kollatos: 2 Alexakisd: 2 nikoskat: 1 Sofos_5: 3 charlie_pace4: 1 Όποιο μέλος έχει διαθέσιμες προσκλήσεις και θέλει να τις προσφέρει, μπορεί να με ενημερώσει με PM. Η κλήρωση γίνεται για βοήθεια στα μέλη που περιμένουν πρόσκληση. Δεν έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος ούτε συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα. Καλή τύχη!!! :) Edited November 9, 2014 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μήτσο κανόνισε τη πορεία σου. Θέλω μια. Δε ξέρω τι θα κάνεις αλλά θέλω να δω το όνομα μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλή κίνηση ειδικά για αυτούς που δεν έχουν άτομα να τις μοιράσουν και να μη πάνε χαμένες! Μπράβο Δημήτρη :thumbup: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήτσο κανόνισε τη πορεία σου. Θέλω μια. Δε ξέρω τι θα κάνεις αλλά θέλω να δω το όνομα μου :p Χαχα στη σειρά σου κύριος! Καλή σας επιτυχία! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μήτσο κανόνισε τη πορεία σου. Θέλω μια. Δε ξέρω τι θα κάνεις αλλά θέλω να δω το όνομα μου :p Myphone staff είσαι αντί να δίνεις το καλό παράδειγμα όλο λαμογιές! :mad: (στέλνω με PM το IBAN) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλή επιτυχία σε όλους σας! :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Χαχα στη σειρά σου κύριος! Καλή σας επιτυχία! Myphone staff είσαι αντί να δίνεις το καλό παράδειγμα όλο λαμογιές! :mad: (στέλνω με PM το IBAN) Μου χρωστάει χάρη ο Μήτσος, Ηλία! Δε θα χρειαστεί να στείλει IBAN :p Άντε καλή επιτυχία σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Όπως έχω πει και σε πμ, υπολογίστε άλλες δύο προσκλήσεις απο εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 1 από μένα Σορρυ έλεγε με πμ, τώρα το πρόσεξα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Όπως έχω πει και σε πμ, υπολογίστε άλλες δύο προσκλήσεις απο εμένα 1 από μένα Σορρυ έλεγε με πμ, τώρα το πρόσεξα.. Είστε ωραίοι! Για να βλέπω συμμετοχές! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μεγάλη η συμμετοχή των δωρητών όπως μπορείτε να δείτε και στο 1ο post! Μπράβο σας. Μέχρι τώρα έχουμε 14 συμμετοχές για την κλήρωση! Συνεχίστε έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Με 14 συμμετοχές και 30+ προσκλήσεις πιστεύω πως πρέπει να γίνει λίγο πιο μετά η κλήρωση για να μπορέσουν να πάρουν περισσότεροι τις προσκλήσεις. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Με 14 συμμετοχές και 30+ προσκλήσεις πιστεύω πως πρέπει να γίνει λίγο πιο μετά η κλήρωση για να μπορέσουν να πάρουν περισσότεροι τις προσκλήσεις. Μέχρι τώρα είναι 23 συμμετοχές και 33 οι προσκλήσεις. Αν δε συμπληρωθούν λογικά θα πάρει παράταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μέχρι τώρα είναι 23 συμμετοχές και 33 οι προσκλήσεις. Αν δε συμπληρωθούν λογικά θα πάρει παράταση. Υπέροχα :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η δινεται τις 23 τωρα και τις υπόλοιπες οταν βρεθει ενδιαφερόμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Έχουμε 26 συμμετοχές μέχρι τώρα. Η κλήρωση θα γίνει όπως προγραμματίστηκε, σήμερα στις 10 το βράδυ, για να είμαστε δίκαιοι. Εαν περισσέψουν προσκλήσεις, όσοι πήραν μέρος κερδίζουν και για όσες περισσέψουν, θα τρέξει πάλι διαγωνισμός. Τα ξαναλέμε στις 10! -------------- 27 νικητές τελικά. Έμειναν άλλες 7 προσκλήσεις! Όποιος δεν πήρε να η ευκαιρία. Edited November 9, 2014 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Κατ'αρχήν ευχαριστώ τα παιδιά για τις προσκλήσεις. Πως θα τις πάρουμε αυτοί που συμμετείχαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έχει στείλει ο Δημήτρης (jimdem582) πμ στα παιδιά που τις δίνανε τις προσκλήσεις. Προσωπικά τις έστειλα το μεσημέρι στα 2 παιδιά που κέρδισαν. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Οκ. Άρα περιμένουμε. Ευχαριστούμε προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Done κι από εμένα, μόλις τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έφυγαν και οι 3 δικές μου πριν από λίγο. Χαρείτε τις οι 3 τυχεροί :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μου ηρθε! Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Έχω μιαδιαθέσιμη... ο 1ος που θα μου στείλει πμ (στειλτε μου το Email σας με PM) θα την πάρει... ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η διαθέσιμες προσκλήσης έγιναν 2.... (εστειλα σε 3 φιλους αν εχουν, και μου εστειλαν και οι 3...) χαχαχχαχαχα, και πεισεύουν 2 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ενδιαφερομαι κι εγω αν υπαρχει η δυνατοτητα...ευχαριστω:) Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts