sagiadinos Δημοσιεύτηκε October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2004 Καλημέρα παιδιά.Μου συμβαίνει το εξής περίεργο έτσι εντελώς ξαφνικά.Παω να εκτελέσω ορισμένα προγράμματα(έχω windows xp prof. sp2) και μου βγάζει ότι δεν είναι κατάλληλο το AUTOEXEC.NT για εκτέλεση προγραμμάτων DOS και WINDOWS στο SYSTEM 32 των windows. Επειδή το΄AUTOEXEC.NT το έχω αποθηκευμένο και σε έναν άλλο φάκελλο σε άλλο δίσκο το αντιγράφω απο εκεί και το τοποθετώ στο system 32 των windows οπότε όλα διορθώνονται.Μόλις όμως κάνω επανεκκίνηση το AUTOEXEC.NT εξαφανίζεται από το system 32 των windows οπότε πρέπει να το ξαναβάλω για να δουλέψουν τα διάφορα προγράμματα.Αν γνωρίζει κάποιος φίλος ας βοηθήσει.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 ...καλέ μου φίλε το πρόβλημα είναι απλό. :!: ΔΕΝ σβηνεις ούτε ξαναγράφει κανένα aytoexec!!! Στο exe (που προφανώς μιλάμε για exe αρχεία) που θα πας να τρέξεις πρέπει να κάνεις δεξί κλικ να πας στο tab "ιδιότητες" και μετά στην επιλογή συμβατότητας . Δηλαδή αν το πρόγραμμα που πας να τρέξεις είναι παλιό και έχει κατασκευαστεί για win9x ή ακόμη και Me ή 2000 θα πρέπει να επιλέξεις να τρέξει σε ένα από αυτά. :alien: ΥΓ1:Αν ακόμη έχεις πρόβλημα pm me.... ΥΓ2:Μην κατηγορούμε και συνέχεια τα xp κάτι έχουν και αυτά να μας δείξουν! :blink: Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. October 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Φίλε μου dogas μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.Τα windows xp αυτά τα χρησιμοποιώ τρείς μήνες.Τα προγράμματα που δεν δουλεύουν τώρα(ενω για δυόμισυ μήνες δούλευαν ρολόι) είναι το polylex(magenta) καθώς και το πρόγραμμα των ιδιων των windows η γραμμή εντολών MS-DOS στα βοηθήματα των προγραμμάτων που έχουν ενσωματωμένα τα ίδια τα windows οπότε δεν είναι θέμα συμβατότητας προγραμμάτων.Οσο για το ότι τα ΧΡ έχουν πολλά να μας δείξουν συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Τώρα αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση φίλε sagiadine! Το είχα αντιμετοπίσει παλιότερα και με τα παραπάνω σταμάτησε. Αν βρω κάτι ακόμα θα το postαρω αν και η προσωπική γνώμη μου είναι να κάνεις ένα back up τα αρχεία σου και να εγκαταστήσεις ξανά το λειτουργικό. Αμέσως μετά να πάρεις ένα ghost (symantec) του υπολογιστή και να μην χαλιέσαι κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι παράξενο! Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. October 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Φοβάμαι μήπως μου το αφαιρεί κάποιο απο τα antispyware προγράμματα που τρέχουν.(χρησιμοποιώ δύο)Θα τα αφαιρέσω και θα δώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Exw kai egw to idio provlima... kapio programma to afairei...vrisketai ston fakeloC:\windows\repair an den kanw lathos... An den einai ekei vres to kai kane to copy paste ston system32 kai tha doulevei... mporei na xreiastei na to kaneis kathe fora pou tha theleis na tre3eis kati se dos... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts