kostisb Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλησπερα σε ολους! Το Απιστευτο αυτο εργαλειο το εχω σχεδον 20 μερες και θελω να ευχαριστησω ολους σε αυτο το φορουμ, γιατι αν και βουβος, τη τελικη μου αποφαση για να το παρω και επισης τον εμπολυτισμο του με διαφορα προγραμματακια τη πηρα διαβαζοντας ολες τις σελιδες. Τις δυο τελευταιες μερες εχω το εξης προβλημα: δεν εμφανιζει στην οθονη το ονομα του δικτυου (ΤΙΜ GR) αλλα κενη οθονη. Οταν βρεθω καπου που δε πιανει και βγαζει στην οθονη μονο επειγ.κλησεις, αυτο μενει μετα συνεχεια ακομα και αν εχω φουλ σημα και μπορω να παρω κανονικοτατα τηλ. Επισης σημερα ανοιγοντας το εμεινε πολυ ωρα στο σημα της sony-ericsson χωρις καμμια αντιδραση και χωρις ανταποκριση στο on-off πληκτρο. Εβγαλα τη μπαταρια τη ξαναβαλα και μετα απο αρκετη ωρα προχωρησε στο να ζητησει pin. Να σημειωσω οτι δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα που δημιουργει προβληματα στο 910 και οσα εχει μεσα δε του προξενησαν κατι οταν τα εκανα install. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 στο κανει συνεχεια δηλαδη;εμενα το εχει κανει 2-3 φορες τους 5 μηνες που το εχω,εχεις κανει αναβαθμιση;αν οχι κανε μια και το βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostisb Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 για το σημα της ΤΙΜ...μου φαινεται οτι ηρθε για να μεινει........ :( Το αλλο κατα το ανοιγμα εγινε μονο μια φορα.... Αναβαθμιση θα τη προσπαθησω το Σ/Κ. Απλα με παραξενεψε που τα επαθε ξαφνικα χωρις να βαλω καποιο προγραμμα μεσα..... τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 για το σημα της ΤΙΜ...μου φαινεται οτι ηρθε για να μεινει........ :( Το αλλο κατα το ανοιγμα εγινε μονο μια φορα.... Αναβαθμιση θα τη προσπαθησω το Σ/Κ. Απλα με παραξενεψε που τα επαθε ξαφνικα χωρις να βαλω καποιο προγραμμα μεσα..... τι να πω....τυχαιο ειναι,το θεμα ειναι μην στο κανει 2-3 φορες την εβδομαδα,τοτε να φοβασαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 καλησπερα..ειμαι κατοχος ενος p910 αλλα μολις το πηρα και εχω πελαγωσει λιγακι...μπορειται να με βοηθησετε σε καποια πραγματα που θελω να κανω αλλα μου φαινονται "βουνο"?? 1) δεν μπορω να περασω αρχεια mpeg απο τον υπολογιστη μου στο κινητο.μου ειπαν πως πρεπει πρωτα να τα μετατρεψω σε αρχεια 3gp.υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτη τη δουλεια και αν ναι,που μπορω να το βρω?? η ποιοτητα επισης θα ειναι καλη??? 2)οσον αφορα στους χαρτες αττικης αλλα και αλλων μεγαλων πολεων,που μπορω να τους βρω??χρειαζομαι καποιο προγραμμα?? 3)τελος για προβολη ταινιων και εγκατασταση παιχνιδιων,που μπορω να βρω??? το κινητο το εχω εδω και μια βδομαδα εχοντας περασει μοναχα κατι photos.. σημειωση¨χτες μου κολλησε και εμενα για πρωτη φορα οταν πηγα να το ανοιξω και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να "συνελθει".ελπιζω να ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα που μου συμβαινει αν και εχω ακουσει οτι γενικως τα p000 κολλανε...ιδωμεν..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostisb Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 τυχαιο ειναι,το θεμα ειναι μην στο κανει 2-3 φορες την εβδομαδα,τοτε να φοβασαι ;) καλημερα! Σε ευχαριστω για της απαντησεις σου! μαλλον τυχαιο πρεπει να ηταν γιατι σημερα ολα μια χαρα! αυτο που παρατηρησα, ειναι οτι απο τη στογμη που ξαναενεργοποιησα το bluetooth, ολα μια χαρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 καλησπερα..ειμαι κατοχος ενος p910 αλλα μολις το πηρα και εχω πελαγωσει λιγακι...μπορειται να με βοηθησετε σε καποια πραγματα που θελω να κανω αλλα μου φαινονται "βουνο"?? 1) δεν μπορω να περασω αρχεια mpeg απο τον υπολογιστη μου στο κινητο.μου ειπαν πως πρεπει πρωτα να τα μετατρεψω σε αρχεια 3gp.υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτη τη δουλεια και αν ναι,που μπορω να το βρω?? η ποιοτητα επισης θα ειναι καλη??? 2)οσον αφορα στους χαρτες αττικης αλλα και αλλων μεγαλων πολεων,που μπορω να τους βρω??χρειαζομαι καποιο προγραμμα?? 3)τελος για προβολη ταινιων και εγκατασταση παιχνιδιων,που μπορω να βρω??? το κινητο το εχω εδω και μια βδομαδα εχοντας περασει μοναχα κατι photos.. σημειωση¨χτες μου κολλησε και εμενα για πρωτη φορα οταν πηγα να το ανοιξω και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να "συνελθει".ελπιζω να ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα που μου συμβαινει αν και εχω ακουσει οτι γενικως τα p000 κολλανε...ιδωμεν..!!!ενα καλο site για αρχη με πολλα σπασμενα ειναι το http://www.p800stuff.com για κανε εγγραφη και ριξε μια ματια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THOUVOU Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. :D ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ P910i ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ FORMAT ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΤΟ :D ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ SE ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Ο OPERA (ΙΔΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ FORMAT 6.32) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ INTERNET , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.Η ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ AUTODETECT.ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟΝ OPERA ΥΠΑΡΧΟΥΝ GREEK (ISO-8859-7)&GREEK(WINDOWS-1253) ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΡΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ SE ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SERVICE ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ GREEK ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ 1)πκδφεγ 2)ΠΚΓΜΛ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΓΡΑΨΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ HELP!!!! :alien: Παράθεση Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μπες στο επισημασμένο θέμα "SE P800/P900 FAQ" και κατέβασε τα fonts που βρίσκονται στο τέλος της σελίδας. Τα κάνεις copy στο c:/system/fonts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THOUVOU Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μπες στο επισημασμένο θέμα "SE P800/P900 FAQ" και κατέβασε τα fonts που βρίσκονται στο τέλος της σελίδας. Τα κάνεις copy στο c:/system/fonts. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ SE KAI ΜΠΟΥΡΔΕΣ! MYPHONE RULES! THANKS AGAIN Παράθεση Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THOUVOU Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Παιδιά κατέβασα το Symbian XP Evolution Icon και πάγωσε το τηλεφωνο στο λογότυπο της Ericsson.Κάπου διάβασα οτί ξεκολάει με fw update.Πως γίνετε αυτό; ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ)ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ KIN ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΣΑΓΕΤΕ SIM ΕΚΑΝΑ SCROLL UP * 2 SCROLL DOWN * SCROLL DOWN * ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ , ΕΓΙΝΕ FORMAT ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕΤΑ. Παράθεση Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 ερωτηση....οταν ανοιγει το κινητο μου(p910i) κολαει για 2 δευτερολεπτα...βγαζει ενα μυνημα ''how are you" παταω οκ και φευγει...εχω vodafone καρτα συγκεκριμενα cu...πιστεω πως η καρτα μου φταιει...το θεμα ειναι...ΜΠΟΡΩ να το κανω να μην εμφανιζεται καθε φορα που κανω restart το κινητο?? thanx τα μαλα!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Bλεπω πως πολλοι απο σας ψαχνετε απεγνωσμενα το quickoffice 3 και το κρρακ του.αφου το p900-910 exoun kai qicksheet-excel kai quickword-word προεγκατεστημενα τι το θελετε??....επειδη ειμαι νεος χρηστης του P910 μπορει να μου πει κανεις γιατι ειναι καλυτερο... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 ερωτηση....οταν ανοιγει το κινητο μου(p910i) κολαει για 2 δευτερολεπτα...βγαζει ενα μυνημα ''how are you" παταω οκ και φευγει...εχω vodafone καρτα συγκεκριμενα cu...πιστεω πως η καρτα μου φταιει...το θεμα ειναι...ΜΠΟΡΩ να το κανω να μην εμφανιζεται καθε φορα που κανω restart το κινητο?? thanx τα μαλα!!oχι φιλε μου ειναι θεμα καρτας,το κανει και σε μενα το 800 μου που ειναι cu ενω το 910 που το εχω με συνδεση δεν το κανει ;)αν δεν πατησεις οκ σε 1 λεπτο ειναι ενταξει απο μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 ενα καλο site για αρχη με πολλα σπασμενα ειναι το http://www.p800stuff.com για κανε εγγραφη και ριξε μια ματια ;) hi! καλο το site που μου ειπες,εκανα εγγραφη,κατεβασα και καποια apps ομως δεν βρηκα αυτα που ζητουσα ακριβως( χαρτης αθηνας,προγραμμα μετατροπης apo mpeg se mp4 για το κινητο,λεξικα κτλ..).so εαν ξερεις κατι απο τα παραπανω η κανενα καλυτερο site,διαφωτισε μας please :rolleyes: :rolleyes: το κινητο το εχω ηδη μια βδομαδα και μεχρι χτες που του περασα προγραμματακια ειχα "ξενερωσει" λιγακι... :O anyway τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τι μπορει πραγματικα να κανει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 hi! καλο το site που μου ειπες,εκανα εγγραφη,κατεβασα και καποια apps ομως δεν βρηκα αυτα που ζητουσα ακριβως( χαρτης αθηνας,προγραμμα μετατροπης apo mpeg se mp4 για το κινητο,λεξικα κτλ..).so εαν ξερεις κατι απο τα παραπανω η κανενα καλυτερο site,διαφωτισε μας please :rolleyes: :rolleyes: το κινητο το εχω ηδη μια βδομαδα και μεχρι χτες που του περασα προγραμματακια ειχα "ξενερωσει" λιγακι... :O anyway τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τι μπορει πραγματικα να κανει... ;)ετσι και εγω ειχα ξενερωσει οταν πριν ενα χρονο πηρα το 800,βλεπεις ειχα μαθει 8χρονια μονο νοκια :p αλλα σιγα σιγα με την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα καταλαβα οτι η σειρα Ρ ειναι κλασεις καλυτερη,στειλε μου το μαιλ σου να σου στειλω το λεξικο που εχω,αλλα καλυτερα να συνεχισουμε στο thread που ζηταμε προγραμματα γιατι θα μας κραξουν οι mod :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 kai kati allo gia opoion gnorizi...giati to kinito mou den anagnorizei arxeia rar (e-books)?xriazomai kapoio programma?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 kai pali hello.....! kapoios mou eipe pos xriazomai to programma winrar gia tin aposimpiesi ton arxion rar..kseri kaneis pou mporo na to vro(free?!)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 ετσι και εγω ειχα ξενερωσει οταν πριν ενα χρονο πηρα το 800,βλεπεις ειχα μαθει 8χρονια μονο νοκια :p αλλα σιγα σιγα με την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα καταλαβα οτι η σειρα Ρ ειναι κλασεις καλυτερη,στειλε μου το μαιλ σου να σου στειλω το λεξικο που εχω,αλλα καλυτερα να συνεχισουμε στο thread που ζηταμε προγραμματα γιατι θα μας κραξουν οι mod :D meipos mporeis na moy steilis to lexiko kai emena ? eyxaristo!!!! jimbrav@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 meipos mporeis na moy steilis to lexiko kai emena ? eyxaristo!!!! jimbrav@hotmail.comστο στελνω αλλα ειναι μεγαλο και θα αργησει ετσι; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 στο στελνω αλλα ειναι μεγαλο και θα αργησει ετσι; :O ok perimeno . pantos euxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Να υπενθυμίσω ότι εδώ ΔΕΝ ζητάμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Να υπενθυμίσω ότι εδώ ΔΕΝ ζητάμε. :)σορρυ bill, :O ξεφυγαμε λιγο :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Να υπενθυμίσω ότι εδώ ΔΕΝ ζητάμε. :) sosto!!! sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 εχω εγκαταστησει ενα παιχνιδι πιο συγκεκριμενα το edoom αλλα οταν παω να κανω απεγκατασταση γραφει οτι παρουσιαζει προβλημα κατα την απεγκατασταση και ετσι δεν μπορω να το απεγκαταστησω.Πως μπορω να το απεγκαταστησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts