ioannis_m Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 ολο το βραδ εκτοσ ηταν . και το πρωι τα ειδια. αστο σας λεω τ δοκιμασα ολα ειτε recovery download τπτ εκανα τη ******* κ φλασαρα το ροοτ στην ενοτητα BL dead Aν όντως δεν κάνει τίποτα το κινητό μπορείς να το πας αντιπρωσοπεία και να σου αλλάξουν πλακέτα στην εγγύηση.Δεν θα μπορέσουν λογικά και εκείνοι να το αναστήσουν όπως το περιγράφεις. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Κανένα nandroid back up δεν είχες; Εκει μενει και ο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Κανένα nandroid back up δεν είχες; Εκει μενει και ο bootloader. Εφόσον δεν ανοίγει η συσκευή σε recovery ή download mode δεν βλέπω λόγο να το αναλύσουμε άλλο και σίγουρα ένα nandroid backup δεν μπορεί να βοηθήσει κάπου έτσι όπως έχει η κατάσταση. Προσοχή γενικότερα λοιπόν όταν φλασάρουμε μέσω Odin. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Καλησπέρα σας χτες μου έδωσε ένας φίλος ένα n910f το οποίο δεν έκανε boot γιατί είχε προσπαθήσει ένας φίλος να περάσει μία rom χωρίς να αλλάξει bootloader. Με τη βοήθεια των παιδιών στο επίσημο θέμα εδώ του πέρασα official rom και όλα καλά!! Αφού bootee ανακάλυψα ότι είναι κλειδωμένο από Αγγλία που το αγόρασε... από την εκει Vodafone Τι μπορεί να γίνει τώρα? ? Έχω βρει κάποια site αλλά δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ. Άσε που απο ότι είδα και το PayPal δεν μας κάνει τη χάρη. .. Edited July 22, 2015 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλησπέρα σας χτες μου έδωσε ένας φίλος ένα n910f το οποίο δεν έκανε boot γιατί είχε προσπαθήσει ένας φίλος να περάσει μία rom χωρίς να αλλάξει bootloader. Με τη βοήθεια των παιδιών στο επίσημο θέμα εδώ του πέρασα official rom και όλα καλά!! Αφού bootee ανακάλυψα ότι είναι κλειδωμένο από Αγγλία που το αγόρασε... από την εκει Vodafone Τι μπορεί να γίνει τώρα? ? Έχω βρει κάποια site αλλά δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ. Άσε που απο ότι είδα και το PayPal δεν μας κάνει τη χάρη. .. εψαξες στο xda ?εκει μπορει να βρεις κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Έψαξα λίγο τα περισσότερα είναι με πληρωμή εξωτερικό και ένα βρήκα αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Έψαξα λίγο τα περισσότερα είναι με πληρωμή εξωτερικό και ένα βρήκα αλλά δεν... εχεις μυνημα.αυτο σε καποιους δουλεψε Edited July 22, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 τεσταρα την rom του ketan με το sustem ui s6.η rom τα σπαει γρηγορη smooth και καλη μπαταρια αν και ειναι με στοκ κερνελ.φυσικα εφαγε και ενα extreme debloat.με καστομ κερνελ θα αγγιξει το τελειο.καιρος ηταν να βγαλει ο γιατρος κατι καλο γιατι η πιο παλιες ηταν φολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εκανα update την baseband σε boe3 και απο τοτε μου λενε πολυ συχνα οτι δεν με ακουνε, έχετε παρατηρήσει κατι τέτοιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα σας Έχετε να μου προτείνετε καμία καλή ROM? Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα σας Έχετε να μου προτείνετε καμία καλή ROM? για ποιο μοντελο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 για ποιο μοντελο ? Για το N910F Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Για το N910F simple rom.και του doctor ketan αυτη που εχει το system ui απο s6.ως τωρα αθτες οι δυο ξεχωριζουν.τωρα αν ψαχνεις στοκ ρομ ρωτα στο θεμα του f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλησπέρα στη παρέα. Μετά από το S2 και στη συνέχεια το S4 και αφού το S6 έφαγε άκυρο λόγω μπαταρίας και sd έφτασα και γω στο note 4 (F)! Εντυπώσεις άριστες. Οθονάρα, απίστευτα χρώματα και όλα τα συναφή... Αλλά ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην υπάρχει ακόμα τρόπος για KNOX Free Root??? Εδώ κάνουν root στο S6 που βγήκε προχθές και μεις στην απ' έξω? Τι γίνεται? Το είχα τόσο σίγουρο ότι θα υπάρχει τρόπος που δεν το έψαξα πριν το πάρω και τώρα πέφτω από τα σύννεφα. Έφτασα 2 χρόνια με το S4 με KNOX 0x0 από ROM σε ROM με ότι τέχνασμα υπήρχε και τώρα τίποτα? Υπάρχει έστω καμιά φήμη ότι είμαστε κοντά σε κάτι? Αυτό το PingPong αποκλείεται σιγά σιγά να συμπεριλάβει κι άλλες συσκευές μαζί με τη δικιά μας? ΔΩΣΤΕ ROOT ΣΤΟ ΛΑΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Καλησπέρα στη παρέα. Μετά από το S2 και στη συνέχεια το S4 και αφού το S6 έφαγε άκυρο λόγω μπαταρίας και sd έφτασα και γω στο note 4 (F)! Εντυπώσεις άριστες. Οθονάρα, απίστευτα χρώματα και όλα τα συναφή... Αλλά ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην υπάρχει ακόμα τρόπος για KNOX Free Root??? Εδώ κάνουν root στο S6 που βγήκε προχθές και μεις στην απ' έξω? Τι γίνεται? Το είχα τόσο σίγουρο ότι θα υπάρχει τρόπος που δεν το έψαξα πριν το πάρω και τώρα πέφτω από τα σύννεφα. Έφτασα 2 χρόνια με το S4 με KNOX 0x0 από ROM σε ROM με ότι τέχνασμα υπήρχε και τώρα τίποτα? Υπάρχει έστω καμιά φήμη ότι είμαστε κοντά σε κάτι? Αυτό το PingPong αποκλείεται σιγά σιγά να συμπεριλάβει κι άλλες συσκευές μαζί με τη δικιά μας? ΔΩΣΤΕ ROOT ΣΤΟ ΛΑΟ!!! δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει καποιος ωστε να φτιαξει κατι για να μην γραφει ο knox.στο 4 η ρουταρεις και γραφει η δεν ρουταρεις καθολου.θα επρεπε πρωτα να διαβασεις και μετα να επιλεξεις αν διαβαζες θα ηξερες οτι ο knox γραφει αν θες root Edited July 25, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Με τον τελευταίο emotion kernel r18 παρατηρώ υπερθέρμανση της συσκευής και γενικότερα χειρότερη λειτουργία της συσκευής σε σχέση με τη προηγούμενη έκδοση r17. Έχει δοκιμάσει κανείς για να διασταυρώσω αν πρόκειται για δικό μου θέμα ή γενικότερο πρόβλημα; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Με τον τελευταίο emotion kernel r18 παρατηρώ υπερθέρμανση της συσκευής και γενικότερα χειρότερη λειτουργία της συσκευής σε σχέση με τη προηγούμενη έκδοση r17. Έχει δοκιμάσει κανείς για να διασταυρώσω αν πρόκειται για δικό μου θέμα ή γενικότερο πρόβλημα; ο 18 εχει οντως θεμα τον τεστσρα με την ρομ του γιατρου και ενω με τον 17 ημουν καλα με τον 18 δεν μπορουσα να το πιασω.απο λειτουργια μια χαρα ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) ο 18 εχει οντως θεμα τον τεστσρα με την ρομ του γιατρου και ενω με τον 17 ημουν καλα με τον 18 δεν μπορουσα να το πιασω.απο λειτουργια μια χαρα ηταν Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Δυστυχώς στη δική μου συσκευή η γενικότερη εμπειρία χρήσης με interactive governor από ένα σημείο και μετά αν και δεν κολλούσε, δεν ήταν τόσο "smooth" όσο την ένιωθα με r17 οπότε απλά γύρισα σε προηγούμενη έκδοση και όλα καλά. Μάλλον πείραξε σύμφωνα με το changelog και σημεία του εν λόγω governor. Τέλοσπαντων, λύσεις υπάρχουν. Είναι που είναι και η θερμοκρασία αυτές τις μέρες υψηλή, δεν είμαστε για πειράματα.. Edited July 28, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Δυστυχώς στη δική μου συσκευή η γενικότερη εμπειρία χρήσης με interactive governor από ένα σημείο και μετά αν και δεν κολλούσε, δεν ήταν τόσο "smooth" όσο την ένιωθα με r17 οπότε απλά γύρισα σε προηγούμενη έκδοση και όλα καλά. Μάλλον πείραξε σύμφωνα με το changelog και σημεία του εν λόγω governor. Τέλοσπαντων, λύσεις υπάρχουν. Είναι που είναι και η θερμοκρασία αυτές τις μέρες υψηλή, δεν είμαστε για πειράματα.. νομιζω οτι με την ζεστη που ηδη εχει πειραματα μακρια απο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Άκουσα διάφορα από διάφορους φίλους. Είδα πολλές rom να κυκλοφορούν αλλά καμία σταθερή και χωρίς lag. Είμαι σε custom kitkat και πάει σφαίρα χωρίς κολλήματα. Τώρα θα μου πεις , σε τρώει; Αλλά το flashing είναι κόλλημα. Υπάρχει κάτι αξιοπρεπές σε lollipop ή να περιμένω την 5.1 ; Έχω το 910f με snapdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Άκουσα διάφορα από διάφορους φίλους. Είδα πολλές rom να κυκλοφορούν αλλά καμία σταθερή και χωρίς lag. Είμαι σε custom kitkat και πάει σφαίρα χωρίς κολλήματα. Τώρα θα μου πεις , σε τρώει; Αλλά το flashing είναι κόλλημα. Υπάρχει κάτι αξιοπρεπές σε lollipop ή να περιμένω την 5.1 ; Έχω το 910f με snapdragon. Πες μου δύο, τρία πράγματα που κάνεις και βλέπεις πως υπάρχει lag. Θα τα δοκιμάσω και θα ανεβάσω και ανάλογο βίντεο με stock lollipop και custom kernel. Προσωπικά δηλώνω υπερευχαριστημένος με μηδέν κολλήματα/lag αλλά μιας και αισίως φτάσαμε τέλη Ιουλίου θα σου συνιστούσα να περιμένεις την 5.1.1. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Εγω προς το παρον με το C έχω καταλήξει σε simplrom και ultimate kernel.Θέλω όμως να δοκιμάσω και την rulinglite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Άκουσα διάφορα από διάφορους φίλους. Είδα πολλές rom να κυκλοφορούν αλλά καμία σταθερή και χωρίς lag. Είμαι σε custom kitkat και πάει σφαίρα χωρίς κολλήματα. Τώρα θα μου πεις , σε τρώει; Αλλά το flashing είναι κόλλημα. Υπάρχει κάτι αξιοπρεπές σε lollipop ή να περιμένω την 5.1 ; Έχω το 910f με snapdragon. μια ρομ που τσουλαει καλα ειναι του dr.ketan με system ui απο s6 και η simple ron 3.2 σταθερες ειναι σχεδον ολες γιατι ειναι στοκ με προσθηκες.τωρα αναλογως τι θεωρει ο καθενας αξιοπρεπες.και η 5.1 εχει θεματα απλα διορθωνει αυτα της 5.0.1 και βγαινουν νεα ετσι ειναι η samy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 τελικα παιδια ολα καλα εγινε αντικατασταση .. με νεα συσκευη και ολα καλα δενμπορεσαν ουτε αυτοι να το βαλουν μπροστα ..... και πλεον δεν το πειραζω καν .. μια χαρα ειμαι και χωρις ροοτ εχω το κεφαλι μου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 τελικα παιδια ολα καλα εγινε αντικατασταση .. με νεα συσκευη και ολα καλα δενμπορεσαν ουτε αυτοι να το βαλουν μπροστα ..... και πλεον δεν το πειραζω καν .. μια χαρα ειμαι και χωρις ροοτ εχω το κεφαλι μου ήσυχο δεν φταει το root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts