sv2evs Δημοσιεύτηκε October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2014 Καλημέρα, Έχω 2 δίσκους σε raid και ξαφνικά μετά απο 2 αναπάντεχα shutdown ενω πριν έβλεπα 1 σκληρό δίσκο (ο υπολογιστής μου) τώρα βλέπω και τους 2. Με Ctrl-I δεν καταφέρνω να μπω στο raid utility. Οι δίσκοι δεν έχουν τα ίδια δεδομένα αυτοί την στιγμή, έχουν διαφορετικό ελεύθερο χώρο. PC: Quad Core Q8400, 4GB Ram, Win7 Pro 32bit. 2X500GB Western Digital Caviar Black. Mo/bo P5P43TD-Pro Asus. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Από την στιγμή που δεν μπαίνει με Ctrl I είναι 100 % το raid κατεστραμμένο. Θα σου πρότεινα να το ξανακτίσεις (το raid) με την δισκετούλα ή με όποιον άλλο τρόπο μπορείς και να το δοκιμάσεις χωρίς να πειράξεις δίσκους. Που ξέρεις. Να αλλάξεις καλώδια? Υποδοχές στον controller? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ο controller προφανώς ειναι στη μητρική και μάλλον δεν αλλάζει.με τα καλώδια μπορω να δοκιμάσω πιο εύκολα με ελπίδα να το φτιάξει μόνο του,βαριέμαι το φορματ... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδια τελικά απο το bios είχε χαθεί η ρύθμιση.σημερα το άλλαξα και λογικά θα φτιάξει το raid μόνο του. Ειμαι λογικά οκ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδια τελικά απο το bios είχε χαθεί η ρύθμιση.σημερα το άλλαξα και λογικά θα φτιάξει το raid μόνο του. Ειμαι λογικά οκ. Μακάρι γιατί ανέφερες ότι πλέον οι δίσκοι έχουν διαφορετικά δεδομένα Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 είχαν όταν είχε φύγει η ρύθμιση, λογικά τώρα θα το επισκευάσει μόνο του αφού φαίνεται σαν ένας δίσκος πάλι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts