stoni90 Δημοσιεύτηκε October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2014 Καλησπέρα παίδες, Αύριο θα μου έρθει η συσκευή αντικατάστασης του Find 5 μου,ήτοι το Find 7a. Το ερώτημά μου είναι το εξής: FIND 7a ή OnePlusOne 64gb? Πήρα to Find 7a με 99€, λογικά στο κουτί του θα μπορώ να το πουλήσω 380€ - 400€. Επομένως σκεφτόμουν ότι μπορώ να αγοράσω το 64αρι OPO . Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μην διστασεις! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. October 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δεν θα διστάσω. Αλλα να μην διστάσω για τι πράγμα ακριβώς? :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Να μη διστασεις να δώσεις το Find 7a :) καλή συσκευή αλλά δεν συγκρίνεται. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Βρες ένα opo και συγκρινετα...Για εμένα μοιάζουν Πολύ αλλά το find είναι ανώτερο...κάτι σαν audi με skoda...ειδικά για την τιμή που το πήρες Ούτε του πάπα..είναι από της καλύτερες συσκευές εκεί έξω..Επίσης υπάρχουν και review εδώ από ανθρωπο που έχει το opo και δοκίμασε και τα δύο find...νομίζω ότι παντού υπερτερεί ελαφρύ πλην μπαταρίας..Και το colors είναι πανεμορφο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αν θέλει περνάει ColorOS στο opo... Συν ότι το opo είναι μικρότερο σε μέγεθος συνολικά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Χτύπα το 1+1. Κορυφαία συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το θέμα είναι πως πουλάω το Find 7a τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Λοιπόν καλύτερη οθόνη,καλύτερη κάμερα,καλύτερα ηχεία,καλύτερη Κατασκευή,vooc,led notification..χάνει σε μπαταρία με την color ....το opo είναι ένα φθηνό oppo,για αυτό βγήκε.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Οπότε λες να κρατήσω το OPPO e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Ναι..κατηγορηματικά....είναι καλύτερη συσκευή..ειδικά στην τιμή που την πήρες...άσε που πιστεύω το πως είδες το after sales support τής oppo..Για ψάξε να δεις και της opo..αναλαμβάνεις τα έξοδα Εσυ..αν το πάρεις από Ευρώπη με πρόσκληση πρέπει να το στείλεις Αγγλία σε κάποιον δικό σου και αυτός να τους το στείλει..Και είχαν αρκετοι θέμα με εγγύηση .. Edited October 24, 2014 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts