Jump to content

κινεζικο με καλο δίχως πρόβλημα GPS με πολύ καλή φωτογραφικ

jiannis50
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερίζω την παρέα:).

Νέος εδώ και ψάχνοντας το φόρουμ από την ημερα που μπήκα για καλο κινεζικο κινητό ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί λίγο

Ο λόγος ότι μόλις νομίζω ότι βρήκα ΤΟ κινητό που θέλω να ένα ελάττωμα από εδώ να ένα άλλο από εκεί και το απορρίπτω πηγαίνοντας για άλλο .

Έτσι αποφάσισα να ζητήσω την βοήθεια σας εσάς που ήδη είστε κάτοχοι κάποιου κινέζου με άριστο GPS και φωτογραφική στα 13mp , 2GB ram 16 rom 5 inch οθόνη και μετά αν αξίζει η αγορά ενός επωνυμου το πολύ ενός χρόνου μεταχειρισμένο και είναι προτιμότερη και δε του xperia Z1 που είναι και πρώτο στην προτίμηση μου (σαν μεταχειρισμένο πάντα )λόγο ενασχόλησης με το ψάρεμα .

Ελπίζοντας να μην ζητάω πολλά ???

ευχαριστώ :)

υγ.φοβερό φόρουμ και παρέα :)

υγ 2.είμαι από αυτούς τους χρηστες που θα το πάρουν και δεν θέλουν(γιατί δεν σκαμπάζουν και πολλά:lol: ) να αρχίσουν τα βάλε βγάλε αλλα μονο αλλαγή γλώσσας αν χρειαστεί και τίποτα άλλο αν είναι δυνατόν πάντα .

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο την ημερα που μπηκα ενοω εδω και 2 μηνες που ψαχνω για κινεζικο στο φορουμ :)λαθος το διατύπωσα επάνω απο την βιασύνη μου:lol:

Μέχρι πόσα θες να δώσεις? Πολύ καλή πρόταση το oppo find 7a, αν και λίγο αλμυρό.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

ξεκινησα για μεχρι 120 και εχω ανεβει για αντε μεχρι 150 -170 ευρω

χτες βραδυ στο τσακ ειμουν για το newman k18 νομιζω που το ειχαν σε προσφορα ημερας νομιζω 135ευρω μεχρι που ειδα σε τεστ οτι το gps ειναι για κλαματα :( και ειχε οτι ακριβως ζηταω .

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ωχ,νομιζα οτι ειχα γραψει το οριο χρηματων που ειναι τα 200 δολαρια

ωραιο το oppo find 7a, αλλα πολυ πανω απο το bugdet moy .

Asus zenfone 2.0 ghz κ 2gb ram
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

ξεκινησα για μεχρι 120 και εχω ανεβει για αντε μεχρι 150 -170 ευρω

χτες βραδυ στο τσακ ειμουν για το newman k18 νομιζω που το ειχαν σε προσφορα ημερας νομιζω 135ευρω μεχρι που ειδα σε τεστ οτι το gps ειναι για κλαματα :( και ειχε οτι ακριβως ζηταω .

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ωχ,νομιζα οτι ειχα γραψει το οριο χρηματων που ειναι τα 200 δολαρια

ωραιο το oppo find 7a, αλλα πολυ πανω απο το bugdet moy .

σε αφτα τα λεφτά με πολύ ζόρι βρίσκεις καλο gps (zenphone) καλή φωτογραφική απο 300++++ (και αν)

δηλαδη μεχρι τα 200 δεν ......... καλο gps (πχ σαν αυτο ποy εχει το xperia arc s που εχω )και τουλαχιστον μια αξιοπρεπεις camera παρομοια του arc s (ετσι την βλεπω εγω τουλαχιστον )??

και πανω που θα ρωταγα γνωμες για αυτο που ειδα πριν λιγο στα 134 δολαρια ?????????οταν σε αλλα eshops το εχουν απο 240+????(μπας ειναι αντιγραφη κινεζου σε κινεζο :))

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Jiayu-G5S-MTK6592-Octa-Core-2-0Ghz-GPS-2GB-RAM-5-0-1920x1080/2046215504.html?s=p

πως το βλεπετε ?????αν και με βαζει σε σκεψεις η τιμη του 100 δολαρια κατω απο αλλα σαιτ

δηλαδη μεχρι τα 200 δεν ......... καλο gps (πχ σαν αυτο ποy εχει το xperia arc s που εχω )και τουλαχιστον μια αξιοπρεπεις camera παρομοια του arc s (ετσι την βλεπω εγω τουλαχιστον )??

και πανω που θα ρωταγα γνωμες για αυτο που ειδα πριν λιγο στα 134 δολαρια ?????????οταν σε αλλα eshops το εχουν απο 240+????(μπας ειναι αντιγραφη κινεζου σε κινεζο :))

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Jiayu-G5S-MTK6592-Octa-Core-2-0Ghz-GPS-2GB-RAM-5-0-1920x1080/2046215504.html?s=p

πως το βλεπετε ?????αν και με βαζει σε σκεψεις η τιμη του 100 δολαρια κατω απο αλλα σαιτ

το arc ειχε αψογο gps.............. (α ναι και οτιδήποτε με mtk επεξεργαστή απορρίπτεται)

και ναι καλη camera == πολλαααααααααα $$$$$$$$$$

εδω και το lenovo σε τιμη :X

http://www.aliexpress.com/item/New-Daxian-T780-5-0inch-IPS-MTK6589-Quad-Core-Dual-SIM-1G-ram-4G-rom-Android/1416397664.html

τι παιζει ???????????τοσο φτηνα ???με οθονη fhd ??????????

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το arc ειχε αψογο gps.............. (α ναι και οτιδήποτε με mtk επεξεργαστή απορρίπτεται)

και ναι καλη camera == πολλαααααααααα $$$$$$$$$$

καταλαβα :(

mtk γιατι ??(να μαθαινουμε κιολας σιγα σιγα )

εδω και το lenovo σε τιμη :X

http://www.aliexpress.com/item/New-Daxian-T780-5-0inch-IPS-MTK6589-Quad-Core-Dual-SIM-1G-ram-4G-rom-Android/1416397664.html

τι παιζει ???????????τοσο φτηνα ???με οθονη fhd ??????????

καταλαβα :(

mtk γιατι ??(να μαθαινουμε κιολας σιγα σιγα )

mtk cpu δεν εχει και το καλυτερο gps.......... εκτος και αν το εχουν στην συσκευη που κοστιζει αρκετα (300+)

καλο το ζεν πολυ καλο πραγματι αλλα δεν θα ηθελα παλι camera sta 8mp αλλα στα 13

δεν υπαρχει καποιο απο τα καλα μεσαια κινεζικα με καλη φωτογραφικη ??δηλ.αυτα εδω που γραφουν οτι εχουν της sony camera με blue filter κτλ.δεν βγαζουν καλες φωτο ??και σχετικα καλο GPS ???γιατι σε ενα βιντεο ειδα τεστ GPS αναμεσα σε δυο φτηνα κατω απο 100 δολ.νομιζω και το newman Κ18 οπου τα φτηνα επιασαν δορυφορους σε λιγο χρονο ενω το newman κανεναν μα κανεναν και μου εκανε μεγαλη εντυπωση ,το βιντεο αυτο ηταν η αιτια να μην παραγγειλω το τηλ.αυτο προχθες .

καποιοι φιλοι που εχουν καιρο αυτα τα κιν.τον μεχρι 200 ευρω ( lenovo-iocean- HDC one -amoi-coolpad-zopo ktl) ειναι ικανοποιημενοι απο αυτα που υποσχονται ??

Βλεπω οτι την πολυ καλη camera την ξεχναμε ,αλλα τουλαχιστον καλη και καλο gps θα βρουμε σε μεσαιας κλασης κινητα η να περιμενω λιγο να ανεβασω σε λιγους μηνες το οριο για κατι ποιο καλο ??πχ σαν το mi3 xiaomi ???αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι στα 230 ευρω σε λιγο θα παιρνεις samsung s4 :grin: (270 τωρα :))

βρε τι παθαμε στα γεραματα :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοίτα το zenfone που προταθηκε. Έκανε και hands on το σαιτ.

τι ειναι αυτο ???(ολιγον ασχετος με αυτα )

hands on ειναι μια σχετικα συντομη δοκιμη-παρουσιαση μιας συσκευης, οχι πληρης δοκιμη ομως...

Το jiayu 5s+ , lenovo s960t που εδωσες λινκ με μια γρηγορη ματια ειναι κλωνοι/fakes...γενικα μακρια απο οτιδηποτε υποπτα πολυ φθηνο, ειδικα στο AliAli

Διαλεξε ενα εκ των mi3, mx3, k910 και εισαι οκ σε αυτα που ζητας

καλο το ζεν πολυ καλο πραγματι αλλα δεν θα ηθελα παλι camera sta 8mp αλλα στα 13

δεν υπαρχει καποιο απο τα καλα μεσαια κινεζικα με καλη φωτογραφικη ??δηλ.αυτα εδω που γραφουν οτι εχουν της sony camera με blue filter κτλ.δεν βγαζουν καλες φωτο ??και σχετικα καλο GPS ???γιατι σε ενα βιντεο ειδα τεστ GPS αναμεσα σε δυο φτηνα κατω απο 100 δολ.νομιζω και το newman Κ18 οπου τα φτηνα επιασαν δορυφορους σε λιγο χρονο ενω το newman κανεναν μα κανεναν και μου εκανε μεγαλη εντυπωση ,το βιντεο αυτο ηταν η αιτια να μην παραγγειλω το τηλ.αυτο προχθες .

καποιοι φιλοι που εχουν καιρο αυτα τα κιν.τον μεχρι 200 ευρω ( lenovo-iocean- HDC one -amoi-coolpad-zopo ktl) ειναι ικανοποιημενοι απο αυτα που υποσχονται ??

Βλεπω οτι την πολυ καλη camera την ξεχναμε ,αλλα τουλαχιστον καλη και καλο gps θα βρουμε σε μεσαιας κλασης κινητα η να περιμενω λιγο να ανεβασω σε λιγους μηνες το οριο για κατι ποιο καλο ??πχ σαν το mi3 xiaomi ???αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι στα 230 ευρω σε λιγο θα παιρνεις samsung s4 :grin: (270 τωρα :))

βρε τι παθαμε στα γεραματα :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι ειναι αυτο ???(ολιγον ασχετος με αυτα )

τοτε σε αυτα τα χρήματα απλος δεν εχει αυτο που θελεις :)

οποτε εφοσον το επομενο πρεπει να ειναι το ιδιο καλο η και καλυτερο του τορινου xperia arc s στα τεχνικα χαρακτηρηστικα :) ολιγον υπομονη λιγο καιρο μπας πεσουν η τιμες τον καλον η βρεθει καποιο επωνυμο μεταχειρισμενο μηνων μεχρι τοτε

ευχαριστω πολυ παιδια :)

hands on ειναι μια σχετικα συντομη δοκιμη-παρουσιαση μιας συσκευης, οχι πληρης δοκιμη ομως...

Το jiayu 5s+ , lenovo s960t που εδωσες λινκ με μια γρηγορη ματια ειναι κλωνοι/fakes...γενικα μακρια απο οτιδηποτε υποπτα πολυ φθηνο, ειδικα στο AliAli

Διαλεξε ενα εκ των mi3, mx3, k910 και εισαι οκ σε αυτα που ζητας

το φανταστηκα οτι κατι τρεχει για αυτο εβαλα τα λινκ εδω

θανκς :)