dimo74 Δημοσιεύτηκε October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2014 Φιλοι μου καλησπερα, εδω και ενα μηνα περιπου το pc μου αρχισε να κανει restrart απο μονο του. Πρωτα μαυριζει η οθονη και μετα προσπαθει να κανει ανεπιτυχει restart. Αναβαθμισα το bios και τα drivers, το προβλημα συνεχιζεται, απλα καταφερνει και κανει restart , δεν χρειαζεται να το κλεισω απο το κουμπι. Παρατηρησα λοιπον οτι πλεον μονο οταν οταν παιζω παιχνιδια κανει διακοπη. : και μετα μαυρη οθονη shut down. Τι μπορει να φταιει ? Windows, τροφοδοτικο, καρτα γραφικων ή κατι αλλο ? Εχω Dell pc, gts240 και τροφοδοτικο 350w... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φιλοι μου καλησπερα, εδω και ενα μηνα περιπου το pc μου αρχισε να κανει restrart απο μονο του. Πρωτα μαυριζει η οθονη και μετα προσπαθει να κανει ανεπιτυχει restart. Αναβαθμισα το bios και τα drivers, το προβλημα συνεχιζεται, απλα καταφερνει και κανει restart , δεν χρειαζεται να το κλεισω απο το κουμπι. Παρατηρησα λοιπον οτι πλεον μονο οταν οταν παιζω παιχνιδια κανει διακοπη. : και μετα μαυρη οθονη shut down. Τι μπορει να φταιει ? Windows, τροφοδοτικο, καρτα γραφικων ή κατι αλλο ? Εχω Dell pc, gts240 και τροφοδοτικο 350w... Μπορεί να κλείνει λόγω θερμοκρασίας , ξεσκόνισε το καλά και φρόντισε ο ζεστός αέρας να φεύγει και να μην παγιδεύεται μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Tροφοδοτικό, δεν μπορεί να αποδώσει πλήρως και σκάει με restarts, αλλαγή για να μην κλαις ..:) Φυσικά μπορεί να είναι και από θερμοκρασίες, αλλά εγώ ποντάρω τροφοδοτικό. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo74 Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μπορεί να κλείνει λόγω θερμοκρασίας , ξεσκόνισε το καλά και φρόντισε ο ζεστός αέρας να φεύγει και να μην παγιδεύεται μέσα Ειναι πεντακαθαρο, το ειχα ...ξεσκονησει μολις αρχισε το προβλημα :). Σε ευχαριστω για το μηνυμα... Tροφοδοτικό, δεν μπορεί να αποδώσει πλήρως και σκάει με restarts, αλλαγή για να μην κλαις ..:) Φυσικά μπορεί να είναι και από θερμοκρασίες, αλλά εγώ ποντάρω τροφοδοτικό. Δεν ειναι απιθανο, αν και με βαζει σε σκεψεις η καρτα γραφικων επειδη -πλεον- κλεινει μονο οταν βαζω παιχνιδια... Σε ευχαριστω για το μηνυμα, συνεχιζω να ακουω αποψεις :cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μηπως οταν το ξεσκονιζες ξεκολλησες την παστα αναμεσα σε επεξεργαστη και ψυκτρα? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo74 Δημ. November 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδες, ξαναξεσκονησα ενδελεχως... εβαλα-εβγαλα ολες τις συσκευες... και εδω και 2 εβδομαδες δεν αντιμετοπιζω προβλημα... για την ιστορια πιστευω οτι ηταν προβλημα τροφοδοτικου ή υπερθερμανσης... πιθανοτατα συνδυασμος των δυο... τωρα βεβαια που χειμονιασε η υπερθερμανση παει περιπατο... αυτα... ευχαριστω για την βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts