antonispatra Δημοσιεύτηκε October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2014 Ψαχνω tablet με τις εξης προιποθεσεις 1.μεγιστο οριο τιμης τα 250 ευρω 2.η οθονη να μην ειναι ουτε πολυ μεγαλη ουτε πολυ μικρη γυρω στις 8 ιντσες 3.να το αγορασω απο Ελλαδα 4.καλυτερα να ειναι τετραπυρινο αλλα και να μην ειναι αν ειναι γρηγορο δεν πιραζει Η χρηση θα ειναι εφαρμογες,παιχνιδια,ιντερνετ,youtube και ισως και καμια ταινια παντως θα βαλω σχετικα βαριες εφαρμογες οποτε θελω να αντεχει πολλες εφαρμογες προς το παρον μου εχουν τραβειξει το ενδιαφερον τα Αpple Apple iPad mini Wifi (16GB) ,Samsung Galaxy Tab 4 8.0" LTE( 16GB),Samsung Galaxy Note 8.0 N5110 (16GB),LG G Pad V500 8.3" (16GB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλό το lg.Εγώ από samsung προτείνω αυτό https://www.skroutz.gr/s/4574766/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-Wi-Fi-16GB.html. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispatra Δημ. October 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 οντως το samsung που μου προτινεις φενεται πολυ καλο ομως απο την αρχη μου αρεσε παρα πολυ το ipad πιστευεις το samsung ειναι καλυτερο? και σχετικα με το lg ποιο ειναι ποιο καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το samsung είναι καλύτερο και από τα 2.Αν ήσουν ανάμεσα στο tab και στο mini με retina display,οκ είναι ανάλογα τι σε βολεύει,android η ios.Το mini το απλό είναι αρκετά χειρότερο για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispatra Δημ. October 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 οντως τελειο το samsung μαλλον αυτο θα παρω αλλα και το ipad ειναι ωραιο αν και ειναι κατοτερο σε χαρακτηριστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αυστηρά το mini retina όχι το προπέρσινο απλό mini σε iPad. http://www.skroutz.gr/s/4010747/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-16GB.html Αλλιώς το tab pro της Samsung αν θες αυστηρά έως 250 ευρω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispatra Δημ. October 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 αυστηρα 250 και αυτα με το ζορι τον tab pro οντως φενεται τελειο να ροτησω κατι αυτο που λεγεται για τα samsung οτι κατω απο 200-250 ευρω δεν ειναι πολυ καλα ισχιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Γεια σας παιδια,λοιπων επιδει θα ταξιδεψω στο εξοτερικο χρειαζωμαι να κανω 1 αγωρα ταβλετ,θελω τα εξεις 1 τετραπυρινο .. 2 να το πάρω από εδώ Ελλάδα, 3 χρήση skype να μπορώ να μιλάω με την οικογένεια μου επιδει θα κάνω 6 μήνες στο εξωτερικό,και αργότερα να μπορώ να του φορτώσω & κάποιες εφαρμογές... 4 θα ήθελα σε 10 ίντσες..άλλα ας είναι & ποιο μικρο απο 10.. μου ήρθε αυτό από το πλαίσιο,πως το κόβεται..? δεν με πειράζει η μάρκα,άλλα να είναι ποιοτικό .. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-3g/Turbo-X-Tablet-Thunder-7-M782.htm τιμή κοντά στα 250 ευρω με 270.. ευχαριστώ & περιμένω απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispatra Δημ. October 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 φτιαξε δικο σου θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 αυστηρα 250 και αυτα με το ζορι τον tab pro οντως φενεται τελειο να ροτησω κατι αυτο που λεγεται για τα samsung οτι κατω απο 200-250 ευρω δεν ειναι πολυ καλα ισχιει? Για τα λεφτά του και για αυτα που θες να κανεις μαζί του θα σε καλύψει πολυ ικανοποιητικά. Οπως μπορεις να τσεκάρεις απο τις εντυπώσεις χρηστών στο skroutz ικανοποιημένοι δηλώνουν. Και τα 300-350 ευρω Samsung δεν νομίζω να βρεις ουσιώδες αλλαγές προς το πολυ καλύτερο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispatra Δημ. October 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 οκ με καλυπτεις απλα ειναι και το αλλο δεν ειχα ποτε συσκευη της apple και δεν ξερω τα ios βολευουν πιο πολυ απο τα αντροιτ σχετικα με εφαρμογες? παντως λογικα θα παρω το samsung αυριο μεθαυριο θα το παραγγειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κοίτα στη xe για nexus 7 και 10 δεν είναι κανένα στις ίτζες που θες και θα τα αγοράσεις μεταχειρισμένα όμως αξίζουν Πολύ μα πάρα πολύ. Εχω δει το 10ρι γύρω στα 250 Ευρώ και συνήθως δίνουν τη μεμβράνη και θήκη για να μην αγοράσεις μετά την αγορά του καινούργιου. Μην σταθείς μόνο στα χαρακτηρηστικα Εγώ έχω το nexus 10 από πέρισυ τον Οκτώβρη δεν έχει πάθει τίποτα και δεν είναι πιο αργό από το lg g3 που το'χω ένα μήνα. Για μένα nexus ipad και μετά το χάος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispatra Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Αν ανευω λιγο σε τιμη και παρω το ipad retrina display αξιζει 100 ευρω διαφορα απο το samsung? Και ποιες ειναι οι διαφορες του απλου ipad με το retina display? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για tablet . Ήδη τα 250 ευρώ πολλά είναι εκτός και αν το θες για επαγγελματική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispatra Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 οχι δεν το θελω για επαγγελματικη χρηση... για την ακριβια το ιδιο μου λενε και οι γονεις μου(15 χρονων ειμαι) οποτε το samsung πιστευω πως ειναι υπερβολικα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts