Jump to content

Ψαχνω tablet

antonispatra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνω tablet με τις εξης προιποθεσεις

1.μεγιστο οριο τιμης τα 250 ευρω

2.η οθονη να μην ειναι ουτε πολυ μεγαλη ουτε πολυ μικρη γυρω στις 8 ιντσες

3.να το αγορασω απο Ελλαδα

4.καλυτερα να ειναι τετραπυρινο αλλα και να μην ειναι αν ειναι γρηγορο δεν πιραζει

Η χρηση θα ειναι εφαρμογες,παιχνιδια,ιντερνετ,youtube και ισως και καμια ταινια παντως θα βαλω σχετικα βαριες εφαρμογες οποτε θελω να αντεχει πολλες εφαρμογες

προς το παρον μου εχουν τραβειξει το ενδιαφερον τα Αpple Apple iPad mini Wifi (16GB) ,Samsung Galaxy Tab 4 8.0" LTE( 16GB),Samsung Galaxy Note 8.0 N5110 (16GB),LG G Pad V500 8.3" (16GB)

οντως το samsung που μου προτινεις φενεται πολυ καλο ομως απο την αρχη μου αρεσε παρα πολυ το ipad πιστευεις το samsung ειναι καλυτερο?

και σχετικα με το lg ποιο ειναι ποιο καλο?

Το samsung είναι καλύτερο και από τα 2.Αν ήσουν ανάμεσα στο tab και στο mini με retina display,οκ είναι ανάλογα τι σε βολεύει,android η ios.Το mini το απλό είναι αρκετά χειρότερο για μένα.

Αυστηρά το mini retina όχι το προπέρσινο απλό mini σε iPad.

http://www.skroutz.gr/s/4010747/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-16GB.html

Αλλιώς το tab pro της Samsung αν θες αυστηρά έως 250 ευρω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

αυστηρα 250 και αυτα με το ζορι

τον tab pro οντως φενεται τελειο

να ροτησω κατι αυτο που λεγεται για τα samsung οτι κατω απο 200-250 ευρω δεν ειναι πολυ καλα ισχιει?

Γεια σας παιδια,λοιπων επιδει θα ταξιδεψω στο εξοτερικο χρειαζωμαι να κανω 1 αγωρα ταβλετ,θελω τα εξεις

1 τετραπυρινο ..

2 να το πάρω από εδώ Ελλάδα,

3 χρήση skype να μπορώ να μιλάω με την οικογένεια μου επιδει θα κάνω 6 μήνες στο εξωτερικό,και αργότερα να μπορώ να του φορτώσω & κάποιες εφαρμογές...

4 θα ήθελα σε 10 ίντσες..άλλα ας είναι & ποιο μικρο απο 10..

μου ήρθε αυτό από το πλαίσιο,πως το κόβεται..?

δεν με πειράζει η μάρκα,άλλα να είναι ποιοτικό ..

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-3g/Turbo-X-Tablet-Thunder-7-M782.htm

τιμή κοντά στα 250 ευρω με 270..

ευχαριστώ & περιμένω απαντήσεις...

αυστηρα 250 και αυτα με το ζορι

τον tab pro οντως φενεται τελειο

να ροτησω κατι αυτο που λεγεται για τα samsung οτι κατω απο 200-250 ευρω δεν ειναι πολυ καλα ισχιει?

Για τα λεφτά του και για αυτα που θες να κανεις μαζί του θα σε καλύψει πολυ ικανοποιητικά.

Οπως μπορεις να τσεκάρεις απο τις εντυπώσεις χρηστών στο skroutz ικανοποιημένοι δηλώνουν.

Και τα 300-350 ευρω Samsung δεν νομίζω να βρεις ουσιώδες αλλαγές προς το πολυ καλύτερο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

οκ με καλυπτεις απλα ειναι και το αλλο δεν ειχα ποτε συσκευη της apple και δεν ξερω τα ios βολευουν πιο πολυ απο τα αντροιτ σχετικα με εφαρμογες?

παντως λογικα θα παρω το samsung αυριο μεθαυριο θα το παραγγειλω

Κοίτα στη xe για nexus 7 και 10 δεν είναι κανένα στις ίτζες που θες και θα τα αγοράσεις μεταχειρισμένα όμως αξίζουν Πολύ μα πάρα πολύ. Εχω δει το 10ρι γύρω στα 250 Ευρώ και συνήθως δίνουν τη μεμβράνη και θήκη για να μην αγοράσεις μετά την αγορά του καινούργιου. Μην σταθείς μόνο στα χαρακτηρηστικα Εγώ έχω το nexus 10 από πέρισυ τον Οκτώβρη δεν έχει πάθει τίποτα και δεν είναι πιο αργό από το lg g3 που το'χω ένα μήνα. Για μένα nexus ipad και μετά το χάος

Αν ανευω λιγο σε τιμη και παρω το ipad retrina display αξιζει 100 ευρω διαφορα απο το samsung? Και ποιες ειναι οι διαφορες του απλου ipad με το retina display?

οχι δεν το θελω για επαγγελματικη χρηση...

για την ακριβια το ιδιο μου λενε και οι γονεις μου(15 χρονων ειμαι) οποτε το samsung πιστευω πως ειναι υπερβολικα καλο