Jump to content

Δίκαρτο Octacore μέχρι 150 €

Aurumnus
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! :)

Το Jiayu G4 μου μετά από βουτιά στο νερό απ'ότι φαίνεται τα έπαιξε και ψάχνω να πάρω καινούργιο smartphone.

Τι έχετε να προτείνετε για Δίκαρτο Octacore με οθόνη το πολύ 5', 2GB Ram, καλή ακουστική (γιατί με το Jiayu G4 όλοι μου έλεγαν ότι ακουγόμουν σαν να είμαι σε σπηλιά) και μέχρι τα 150 €;

Edited by Aurumnus

coolpad f1 €130

vickmall.com , to2c.com , minideal.net

Το Lenovo έχει 2 @@ριές που στα πρώτα που ήρθαν, όπως το δικό μου,δεν δουλεύουν.Προσωπικά εμένα αλλά και αρκετούς ακόμη,δεν μας ενοχλούν.

Τα "Theme Center" και το "Power Manager"....... :p:p:p

Στις συσκευές που παρελήφθησαν τελευταία, έχουν λυθεί αυτά τα "προβλήματα".

Τώρα για το Coolpad F1, λόγω του τίτλου του ως vfm, το ήθελα μέχρι που μπήκα στο post του. Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες.

Εκεί βεβαιώθηκα πως για να στρώσει, μόνο τα κουμπιά στο πλάι και το πίσω καπάκι αφήνεις απείραχτα !!!!!!! Η χαρά του προγραμματιστή είναι. Όλα αλλαγή θέλουν.

Μέχρι και τάπα στο καπάκι πίσω γιατί αν το αφήσεις κάπου δεν ακούς το ηχείο.

Sorry αλλά vfm δεν λέγεται......:(

Υ.Γ. Και τα 2 τηλέφωνα ΔΕΝ έχουν φιδάκι !!!!!!

Αυτό δεν ακούγεται και πολύ ευχάριστο.

Για το Jiayu G4S τι γνώμη έχετε; Αξίζει;

Φίλε μου για το coolpad f1, επειδή είμαι ευτυχής κάτοχος του κινητού, θα σου πω μόνο ότι είναι το πιο vfm κινητό octacore 2g ram. Έχει απίστευτες δυνατότητες και υποστήριξη. Και μέσα στο thread του κινητού υπάρχουμε πολλοί πειραγμένοι που αλλάζουμε ρομ λόγω ευκολίας του και μόνο.. Κολλάμε σε μια λεπτομέρεια που μπορεί να είχε η στοκ ρομ(π.χ. τετραψήφια sms) και βρίσκουμε αφορμή για αλλαγή και τελειοποίηση. Κανένα μα κανένα κινητό σε αυτά τα χρήματα δεν είναι 100% λειτουργικό out of the box. Πάντα θα βρεις μικρά ψεγάδια, μπορεί και μεγάλα.

Οπότε και εγώ σου προτείνω αυτό

http://www.coolicool.com/coolpad-dashen-f1-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-1280-720-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33717

αλλιώς πας σε lenovo για να είσαι σίγουρος..

http://www.coolicool.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjY6Imxlbm92byI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0MTM1Nzg4MTA7fQ==

Το συγκεκριμένο κατάστημα στο προτείνω γιατί έχω ψωνίσει από εκει 3-4 φορές μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος και στο after sale.

Φίλε μου για το coolpad f1, επειδή είμαι ευτυχής κάτοχος του κινητού, θα σου πω μόνο ότι είναι το πιο vfm κινητό octacore 2g ram. Έχει απίστευτες δυνατότητες και υποστήριξη. Και μέσα στο thread του κινητού υπάρχουμε πολλοί πειραγμένοι που αλλάζουμε ρομ λόγω ευκολίας του και μόνο.. Κολλάμε σε μια λεπτομέρεια που μπορεί να είχε η στοκ ρομ(π.χ. τετραψήφια sms) και βρίσκουμε αφορμή για αλλαγή και τελειοποίηση. Κανένα μα κανένα κινητό σε αυτά τα χρήματα δεν είναι 100% λειτουργικό out of the box. Πάντα θα βρεις μικρά ψεγάδια, μπορεί και μεγάλα.

Οπότε και εγώ σου προτείνω αυτό

http://www.coolicool.com/coolpad-dashen-f1-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-1280-720-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33717

αλλιώς πας σε lenovo για να είσαι σίγουρος..

http://www.coolicool.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjY6Imxlbm92byI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0MTM1Nzg4MTA7fQ==

Το συγκεκριμένο κατάστημα στο προτείνω γιατί έχω ψωνίσει από εκει 3-4 φορές μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος και στο after sale.

Ωραίος! Ευχαριστώ!

Το vfm τι είναι;

Είμαι ανάμεσα στο Coolpad F1 και στο Jiayu G4S.

Jiayu G4S vs Coolpad F1

Διαβάζω τα threads τους και προσπαθώ να βρω άκρη (χαμός)

Κοιτόντας στο to2c για το Coolpad F1 είδα το εξής:

Στο Screen Protector έχει 10(!) επιλογές, όλες παραλλαγές των Universal και Tempered Glass.

Σε τι διαφέρουν αυτά τα 2 από το απλό Screen Protector που δίνει δωρεάν;

Edited by Aurumnus

Παράθεση από telefoneri >

coolpad f1 €130

vickmall.com , to2c.com , minideal.net

Παράθεση από immortal207 >

Το Lenovo έχει 2 @@ριές που στα πρώτα που ήρθαν, όπως το δικό μου,δεν δουλεύουν.Προσωπικά εμένα αλλά και αρκετούς ακόμη,δεν μας ενοχλούν.

Τα "Theme Center" και το "Power Manager".......

Στις συσκευές που παρελήφθησαν τελευταία, έχουν λυθεί αυτά τα "προβλήματα".

Τώρα για το Coolpad F1, λόγω του τίτλου του ως vfm, το ήθελα μέχρι που μπήκα στο post του. Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες.

Εκεί βεβαιώθηκα πως για να στρώσει, μόνο τα κουμπιά στο πλάι και το πίσω καπάκι αφήνεις απείραχτα !!!!!!! Η χαρά του προγραμματιστή είναι. Όλα αλλαγή θέλουν.

Μέχρι και τάπα στο καπάκι πίσω γιατί αν το αφήσεις κάπου δεν ακούς το ηχείο.

Sorry αλλά vfm δεν λέγεται......

Υ.Γ. Και τα 2 τηλέφωνα ΔΕΝ έχουν φιδάκι !!!!!!

Αυτό δεν ακούγεται και πολύ ευχάριστο.

Για το Jiayu G4S τι γνώμη έχετε; Αξίζει;

Lenovo a806 και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ελάχιστα πιο ακριβό από το Coolpad F1 με 16gb ROM και 4,4 android. Το παραγγέλνεις, το παίρνεις, το ανοίγεις και δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Lenovo a806 και δεν έχει κανένα. Ελάχιστα πιο ακριβό από το Coolpad F1 με 16gb ROM και 4,4 android. Το παραγγέλνεις, το παίρνεις, το ανοίγεις και δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.

Είναι μονόκαρτο. Αν ήταν δίκαρτο θα το είχα ήδη αγοράσει.

Έπεσε στην υπόληψη μου και το Elephone P3000s 2GB RAM 16GB ROM 4G FDD-LTE 3150 mAh Battery! Φαίνεται πολύ καλό!