Aurumnus Δημοσιεύτηκε October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2014 (edited) Καλημέρα! :) Το Jiayu G4 μου μετά από βουτιά στο νερό απ'ότι φαίνεται τα έπαιξε και ψάχνω να πάρω καινούργιο smartphone. Τι έχετε να προτείνετε για Δίκαρτο Octacore με οθόνη το πολύ 5', 2GB Ram, καλή ακουστική (γιατί με το Jiayu G4 όλοι μου έλεγαν ότι ακουγόμουν σαν να είμαι σε σπηλιά) και μέχρι τα 150 €; Edited October 16, 2014 by Aurumnus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 coolpad f1 €130 vickmall.com , to2c.com , minideal.net Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 coolpad f1 €130 vickmall.com , to2c.com , minideal.net Το Lenovo έχει 2 @@ριές που στα πρώτα που ήρθαν, όπως το δικό μου,δεν δουλεύουν.Προσωπικά εμένα αλλά και αρκετούς ακόμη,δεν μας ενοχλούν. Τα "Theme Center" και το "Power Manager"....... :p:p:p Στις συσκευές που παρελήφθησαν τελευταία, έχουν λυθεί αυτά τα "προβλήματα". Τώρα για το Coolpad F1, λόγω του τίτλου του ως vfm, το ήθελα μέχρι που μπήκα στο post του. Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες. Εκεί βεβαιώθηκα πως για να στρώσει, μόνο τα κουμπιά στο πλάι και το πίσω καπάκι αφήνεις απείραχτα !!!!!!! Η χαρά του προγραμματιστή είναι. Όλα αλλαγή θέλουν. Μέχρι και τάπα στο καπάκι πίσω γιατί αν το αφήσεις κάπου δεν ακούς το ηχείο. Sorry αλλά vfm δεν λέγεται......:( Υ.Γ. Και τα 2 τηλέφωνα ΔΕΝ έχουν φιδάκι !!!!!! Αυτό δεν ακούγεται και πολύ ευχάριστο. Για το Jiayu G4S τι γνώμη έχετε; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psapikas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Κοίτα και το THL T11. Βγαίνει λίγο πάνω από 150 όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δες και to Asus Zenphone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Φίλε μου για το coolpad f1, επειδή είμαι ευτυχής κάτοχος του κινητού, θα σου πω μόνο ότι είναι το πιο vfm κινητό octacore 2g ram. Έχει απίστευτες δυνατότητες και υποστήριξη. Και μέσα στο thread του κινητού υπάρχουμε πολλοί πειραγμένοι που αλλάζουμε ρομ λόγω ευκολίας του και μόνο.. Κολλάμε σε μια λεπτομέρεια που μπορεί να είχε η στοκ ρομ(π.χ. τετραψήφια sms) και βρίσκουμε αφορμή για αλλαγή και τελειοποίηση. Κανένα μα κανένα κινητό σε αυτά τα χρήματα δεν είναι 100% λειτουργικό out of the box. Πάντα θα βρεις μικρά ψεγάδια, μπορεί και μεγάλα. Οπότε και εγώ σου προτείνω αυτό http://www.coolicool.com/coolpad-dashen-f1-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-1280-720-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33717 αλλιώς πας σε lenovo για να είσαι σίγουρος.. http://www.coolicool.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjY6Imxlbm92byI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0MTM1Nzg4MTA7fQ== Το συγκεκριμένο κατάστημα στο προτείνω γιατί έχω ψωνίσει από εκει 3-4 φορές μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος και στο after sale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Φίλε μου για το coolpad f1, επειδή είμαι ευτυχής κάτοχος του κινητού, θα σου πω μόνο ότι είναι το πιο vfm κινητό octacore 2g ram. Έχει απίστευτες δυνατότητες και υποστήριξη. Και μέσα στο thread του κινητού υπάρχουμε πολλοί πειραγμένοι που αλλάζουμε ρομ λόγω ευκολίας του και μόνο.. Κολλάμε σε μια λεπτομέρεια που μπορεί να είχε η στοκ ρομ(π.χ. τετραψήφια sms) και βρίσκουμε αφορμή για αλλαγή και τελειοποίηση. Κανένα μα κανένα κινητό σε αυτά τα χρήματα δεν είναι 100% λειτουργικό out of the box. Πάντα θα βρεις μικρά ψεγάδια, μπορεί και μεγάλα. Οπότε και εγώ σου προτείνω αυτό http://www.coolicool.com/coolpad-dashen-f1-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-1280-720-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33717 αλλιώς πας σε lenovo για να είσαι σίγουρος.. http://www.coolicool.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjY6Imxlbm92byI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0MTM1Nzg4MTA7fQ== Το συγκεκριμένο κατάστημα στο προτείνω γιατί έχω ψωνίσει από εκει 3-4 φορές μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος και στο after sale. Ωραίος! Ευχαριστώ! Το vfm τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ωραίος! Ευχαριστώ! Το vfm τι είναι; vfm==>value for money Asus Zenfone 5 και από μένα. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Είμαι ανάμεσα στο Coolpad F1 και στο Jiayu G4S. Jiayu G4S vs Coolpad F1 Διαβάζω τα threads τους και προσπαθώ να βρω άκρη (χαμός) Κοιτόντας στο to2c για το Coolpad F1 είδα το εξής: Στο Screen Protector έχει 10(!) επιλογές, όλες παραλλαγές των Universal και Tempered Glass. Σε τι διαφέρουν αυτά τα 2 από το απλό Screen Protector που δίνει δωρεάν; Edited October 31, 2014 by Aurumnus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Παράθεση από telefoneri > coolpad f1 €130 vickmall.com , to2c.com , minideal.net Παράθεση από immortal207 > Το Lenovo έχει 2 @@ριές που στα πρώτα που ήρθαν, όπως το δικό μου,δεν δουλεύουν.Προσωπικά εμένα αλλά και αρκετούς ακόμη,δεν μας ενοχλούν. Τα "Theme Center" και το "Power Manager"....... Στις συσκευές που παρελήφθησαν τελευταία, έχουν λυθεί αυτά τα "προβλήματα". Τώρα για το Coolpad F1, λόγω του τίτλου του ως vfm, το ήθελα μέχρι που μπήκα στο post του. Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες. Εκεί βεβαιώθηκα πως για να στρώσει, μόνο τα κουμπιά στο πλάι και το πίσω καπάκι αφήνεις απείραχτα !!!!!!! Η χαρά του προγραμματιστή είναι. Όλα αλλαγή θέλουν. Μέχρι και τάπα στο καπάκι πίσω γιατί αν το αφήσεις κάπου δεν ακούς το ηχείο. Sorry αλλά vfm δεν λέγεται...... Υ.Γ. Και τα 2 τηλέφωνα ΔΕΝ έχουν φιδάκι !!!!!! Αυτό δεν ακούγεται και πολύ ευχάριστο. Για το Jiayu G4S τι γνώμη έχετε; Αξίζει; Lenovo a806 και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ελάχιστα πιο ακριβό από το Coolpad F1 με 16gb ROM και 4,4 android. Το παραγγέλνεις, το παίρνεις, το ανοίγεις και δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Edited November 3, 2014 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 zenphone 5 16 gb storage/2gb ram version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. November 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Lenovo a806 και δεν έχει κανένα. Ελάχιστα πιο ακριβό από το Coolpad F1 με 16gb ROM και 4,4 android. Το παραγγέλνεις, το παίρνεις, το ανοίγεις και δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Είναι μονόκαρτο. Αν ήταν δίκαρτο θα το είχα ήδη αγοράσει. Έπεσε στην υπόληψη μου και το Elephone P3000s 2GB RAM 16GB ROM 4G FDD-LTE 3150 mAh Battery! Φαίνεται πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Kαι εγω σκεφτομαι το Elephone 3000s αλλα ακομη δεν εχουμε πληροφοριες για αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts