Jump to content

Αγορα tablet.

Lux
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι ασχετος απο tablet. Το θελω για εργασιες και μαθηματα.. Ακουσα οτι θα χρησιμοποιουμε το office 365. Τα android tablet το εχουν; Θα πρεπει να παω σε windows tablet;

Τα tablet μπορουν να ξεκλειδωσουν οπως και τα κινητα; Και να τα βαλεις custom εκδοσεις; Υπαρχει καποιο προβλημα;

Επισης τι γινεται με το internet; Θα θελει και καρτα sim ή μονο εαν υπαρχει wifi; Μερικα γραφουν οτι δεν ειναι καν 3g, αλλα οτι ειναι LTE. Δε καταλαβαινω.. Παντως θα με βολευε εαν εμπαινε στο ιντερνετ και απο το δικτυο των τηλεφωνων. Αν και θα χρειαζοταν LTE εκει..

Ειδα τα καινουρια samsung αλλα ειναι ακριβα.. Αν και εχουν πολυ καλη οθονη..

Θελω να εχει καλη και ξεκουραστη οθονη.. Και να ειναι πανω απο 7 ιντσες.

Σκεφτομουν κατι μεχρι 250 ευρω το πολυ.. Ισως και κινεζικο;

Το LG G Pad V500 εχει καλη τιμη και πολλες καλες αξιολογησεις.. Δε θυμαμαι αν ηταν το συγκεκριμενο μοντελο που χειριστηκα σε ενα μαγαζι, αλλα η αποκριση στη οθονη αφης ηταν αργη, ισως επειδη να ηταν και λερωμενη απο τις καθημερινες δαχτυλιες που δεχεται.

Σε ιδια τιμη περιπου ειναι και το google nexus 7, καθως και το samsung galaxy tab pro 8.4

Edited by Lux

Το Samsung που έβαλες το tab pro είναι η καλύτερη λύση σε android.

3g ανεβαίνει το κόστος οπουδήποτε σε tablet.

Υπάρχουν και σε windows αυτά εδώ που μπορείς να δεις εξίσου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=401348

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

+1 για το Galaxy tab pro 8.4. Το πήρα και είναι εξαιρετικό για τα χρήματά του. Στα 200 ευρώ πραγματικά χωρίς αντίπαλο!

Φίλε μου αυτό το έχεις τσεκάρει; Νομίζω ότι θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

http://www.coolicool.com/cube-u65gt-97-inch-2048-1536-ips-screen-tablet-pc-mtk8392-17ghz-octa-core-android-44-g-33591

Φίλε μου αυτό το έχεις τσεκάρει; Νομίζω ότι θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

http://www.coolicool.com/cube-u65gt-97-inch-2048-1536-ips-screen-tablet-pc-mtk8392-17ghz-octa-core-android-44-g-33591

+1 για το u65gt, το πήρα για ξάδελφό μου και το έχει και το εφχαριστιέται! Άψογο και γρήγορο.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

για το office, για να κανεις edit θα πρεπει να πληρωσεις συνδρομη. αλλα υπαρχει και το kingsoft office, που κανει την ιδια δουλεια, οποτε θα κοιταγα και γω αυτο που εδωσε ο φιλος πιο πριν.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Και πως μπαινουν ιντερνετ αυτα, χωρις wifi;

Φίλε δεν ξέρω για ποιά λες, αλλά όλα τα τάμπλετ έχουν wifi.

Παναγιώτης

Εννοω, περα απο το wifi, πως αλλιως μπαινουν στο ιντερνετ; Δεχονται καρτες sim; usb stick;

Όποια είναι 3G μπορείς να τα συνδέσεις στο ίντερνετ μέσω του 3G με την αντιστοιχη κάρτα εννοείται.

Επίσης μπορείς να τα συνδέσεις από το κινητό σου μέσω bluetooth.

Αυτά βασικά.

Παναγιώτης

Οποτε καλυτερα να παρω 3G tablet; Υπαρχει 4G;

Αν το θες "για το δρόμο" δηλαδή να είσαι συνέχεια έξω ναι μάλλον το 3G είναι καλύτερη επιλογή. Αλλά προβλήματα σύνδεσης ή ταχύτητας θα έχεις όσο είσαι έξω (τουλάχιστον εδώ στην επαρχία δεν έχεις πάντα και καλή ταχύτητα). Για 4G δεν το έχω ψάξει αναλυτικά αλλά νομίζω πως δεν έχει από κίνα (ίσως δεν έχει γενικά).

Παναγιώτης

Επειδη δε θελω να μπλεξω με κινα, υπαρχει κατι αξιολογο απο Ελλαδα; Σε λογικη τιμη. Για την κοπελα μου το θελω κυριως για εργασιες.. Οχι πως δε θα το χρησιμοποιησουμε και για καμια ταινια.

Απορριπτω το nexus λογω μικρης οθονης. Επισης απορριπτω το cube talk, επειδη το θελω αμεσα, αν και πρεπει να ειναι το κορυφαιο tablet σε αυτη τη τιμη, απ'οτι ειδα..

Αναμεσα στο lg pad και το samsung tab; Να προτιμησω 2k οθονη; Ποιο εχει καλυτερη αυτονομια;

Ειδα το lg g pad v500 και απογοητευτηκα απο την περιστροφη οθονης.. Αργουσε τουλαχιστον 5 δευτερολεπτα! Δε ξερω αν εφταιγε το συγκεκριμενο στο καταστημα! Επισης δε μου αρεσε και η οθονη..

Πχ το ipad mini που εχω τωρα για λιγες ημερες στα χερια μου, μου φαινεται καλυτερο απο το lg g pad v500. Ισως να ειναι η ιδεα μου βεβαια..

Ειδα και το samsung s tad με την super amoled οθονη. Αλλα πολυ ακριβο..

Αληθεια, το samsung galaxy tab pro 8.4 γιατι δεν υπαρχει σε καποιο γνωστο καταστημα; Στο skroutz το βλεπω μονο σε μη γνωστες αλυσιδες.. Παιζει κατι;

Edited by Lux

Το tab pro είναι υπό απόσυρση από τότε που έβγαλε το tab s οπότε πλέον βρίσκεις ότι έχει περισσέψει. Σε άριστη τιμή βέβαια πλέον.

Το tab s εχει gps;

Το pro, εχει επιπλεον professional και καλα δυνατοτητες; Με τιποτα λειτουργιες ή προγραμματα;

Και για να μη ανοιγω καινουριο θεμα, επειδη ειμαι ψιλοαχετος. Ολες οι εφαρμογες για tablet κανουν και για κινητα;

Εχω ενα ipad mini τωρα στα χερια μου και στο appstore λεει οτι κανει για ολες τις συκσευες. Αλλα αν επιλεξω να μου εμφανιζει τα παιχνιδια για ipad ή για iphone, μου βγαζει διαφορετικη λιστα.. Τι ακριβως παιζει;

Τα 3g,4g tablet λειτουργουν οπως και τα κινητα; Δλδ παιρνουν καρτα sim και μπορουν να κανουν κλησεις και να συνδεονται στο ιντερνετ; Αξιζει; Αν και σε 1080p αναλυση ή 2k, πιστευω θα ρουφανε αρκετα mbs.. Οποτε με καποοιο προγραμμα για ιντερνετ που εχουν οι εταιριες, ισως και να ειναι αρκετα πολυδαπανο.

Edited by Lux

Διέθετα 200 ευρώ για αγορά tablet, αλλά τελικά είπα να δώσω αρκετά παραπάνω για να πάρω το κορυφαίο. Αλλά διαβάζω για αρκετά προβλήματα. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω πλέον.

Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα iPad mini και μου κάνει εντύπωση ότι είναι τόσο γρήγορο με μόλις 512mb ram!! Το έχω προσωρινά εδώ και λίγες ημέρες. Ούτε από android έχω κάποια εμπειρία πάντως. Ένα παλιό Symbian Nokia έχω τόσα χρόνια για κινητό.

Άμα είναι να δώσω τόσα λεφτά ίσως αξίζει να πάω στο iPad mini. 3;