Jump to content

[PC] Grand Theft Auto: San Andreas

Jim22378
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την αποστολη που πρεπει να σκοτωσεις τον Pulaski ,την περασα με την πρωτη.Καθως πηγαινα να το σωσω,σκοτωθηκα!

Ε απο τοτε,προσπαθησα 20 φορες και δεν...

Την N.O.E. την περασες;

οχι δεν την περασα...γιαυτο?

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις βαζω το DVD μεσα παταω Install και μου βγαζει αυτο το μηνυμα....Πειτε μου τι να κανω...

Αδιασε τον καδο ανακυκλοσης, τον φακελο με τα temporari του νετ και κλεισε πιθανα αλλα προγραματα που τρεχουν. Αμα δεν πιανει πρεπει να εισαι στο νετ οταν κανει εγκατασταση, δεν ξερω γιατι εγω ειμαι ουτος η αλλως (Παλι ψωνιζομαι με την ADSL μου :lol: :lol: ) Συμφωνα με την πινακιδα παντα

Αδιασε τον καδο ανακυκλοσης, τον φακελο με τα temporari του νετ και κλεισε πιθανα αλλα προγραματα που τρεχουν. Αμα δεν πιανει πρεπει να εισαι στο νετ οταν κανει εγκατασταση, δεν ξερω γιατι εγω ειμαι ουτος η αλλως (Παλι ψωνιζομαι με την ADSL μου :lol: :lol: ) Συμφωνα με την πινακιδα παντα

Σιγά να μην φορέσει και το βρακί του ανάποδα... :p Έτσι τα λέει ο installer αυτά...

Μάλλον κακογραμμένο DVD είναι.. ;)

E περνα τη!!Εχει και αλλες αποστολες αφου την περασεις! :)

ναι ξερω...πρεπει ομως να τις περασω για να με παρει τηλ o rosie?

Ρε παιδια, εχω ειμαι ακομα σχετικα στην αρχη επειδη κανω πολλες βολτες...

Ειμαι ομως στην αποστολη του Truth που βαζεις φωτια στης φιτιες, την εκανα μια φορα αλλα εκανα ενα λαθος με τον πυραβλο και σκωτοθικα και τωρα βαριεμε να πηγενω παλι ως εκει... πως θα ξεβαρεθω;

ase to paixnidi gia kamia bdomada kai meta xanapaixe kai de 8a xenerwseis sto uposxomai :p :p

afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP

http://www.dota-allstars.com

http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg

An bariese s'auti.. fantasou stis epomenes pou tha tis paizeis 500 fores gia na tis peraseis..

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

An bariese s'auti.. fantasou stis epomenes pou tha tis paizeis 500 fores gia na tis peraseis..

pisteuw pou leei o logos 500 fores etsi den einai ?

giati den exw kamia orexh na paizw mia apostolh 500 fores gia na th perasw :p

afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP

http://www.dota-allstars.com

http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg

500 fores (pou leei o logos), xwris cheats (ennoeitai)

To maximum pou exw paksei mia apostoli einai gurw stis 30 fores, sto Las Venturas pou paei na prosgiwthei ena aeroplano, kai prepei na pas se enan kuklo pou exei apo panw tou gia na mpeis mesa, den mporousa na mpw ston kuklo.

Stis upoloipes einai apo 1-10 fores.

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

αυτη που λες crypton r την περασα με την πρωτη...και ειμουν πολυ χαρουμενη γιατι φαινοταν πολυ δυσκολη.εγω επαιξα αρκετες φορες,πολλες θα ελεγα τις αποστολες στο αεροδρομιο...εινα οι πιο δυσκολες μαρκαν απο τις αλλες...τωρα εχω κολησει στην n.oe.

bomber 21 εννοεις πως πρεπει να περασω την n.o.e. για να με παρει τηλ ο rosie?αυτο ειναι σιγουρο?

αυτη που λες crypton r την περασα με την πρωτη...και ειμουν πολυ χαρουμενη γιατι φαινοταν πολυ δυσκολη.εγω επαιξα αρκετες φορες,πολλες θα ελεγα τις αποστολες στο αεροδρομιο...εινα οι πιο δυσκολες μαρκαν απο τις αλλες...τωρα εχω κολησει στην n.oe.

bomber 21 εννοεις πως πρεπει να περασω την n.o.e. για να με παρει τηλ ο rosie?αυτο ειναι σιγουρο?

Αν πας απο τη θαλασσα και οχι απο τα βουνα,η n.o.e. ειναι ευκολη.

Οσο για αυτο που ρωτας,οχι δεν ειμαι σιγουρος,αλλα εγω την περασα και με πηρε ΜΕΤΑ τηλεφωνο ο rosie.Τωρα ειμαι στο Los Santos Οπου προσπαθω να καταλαβω ολες τις territories.

H n.o.e. einai paneukoli, apla den prepei na petas psila. Tha pas kuklika ekei pou prepei kai xamila, kai tha epistrepseis etsi pali. Prosexe mhn boutikseis stin thalassa.

Nai, gia na se parei o Rosie prepei na peraseis kai tis apostoles tou aerodromiou..

ok θα το πρσπαθησω παλι...ολο βουτες τρωω ομως lol...ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.

Η END OF THE LINE ειναι η τελευταια αποστολη;;

Φοβερα δυσκολη...

Στα ποσα της %[εκαατο] ειναι αυτη η αποστολη????

ναι παιδια το πηρα το αεροδρομιο και με πηρε τηλ ο rosie...αντε να τελειωνω κι εγω...

παντως απο το αεροδρομιο η πρωτη αποστολη ηταν η πιο δυσκολη,τις αλλες ολες τις περασα με τη μια...πρεπει να ειμουν λιγο κωλοφαρδη στην προτελευτεα...θα συνεχισω το βραδυ.

ναι η τελευτεα αποστολη ειναι h end of the line.

απο οτι διαβασα στο περιοδικο (2 σελ μοναχα γιαυτη)ειναι αρκετα δυσκολη...θα δουμε :cry:

Προσοχη σποιλερς.....

Πηγαινεις στο εργοστασιο του big smoke και τον σκοτωνεις, μετα κυνηγας εκεινον τον διεφθαρμενο μπατσο με το αμαξι μεχρι που πεφτει απο μια γεφυρα και ψοφαει και αυτος, εν ολιγης

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

Προσοχη σποιλερς.....

Πηγαινεις στο εργοστασιο του big smoke και τον σκοτωνεις, μετα κυνηγας εκεινον τον διεφθαρμενο μπατσο με το αμαξι μεχρι που πεφτει απο μια γεφυρα και ψοφαει και αυτος, εν ολιγης

Μου ειχε πει ενας "φιλος" οτι ειναι τεραστια αποστολη και οτι του πειρε 4 ωρες, ειναι πραγματι τεραστια ή ηθελε να με φρικαρει ή ειναι τοσο ασχετος;