IRONMAIDEN Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Την αποστολη που πρεπει να σκοτωσεις τον Pulaski ,την περασα με την πρωτη.Καθως πηγαινα να το σωσω,σκοτωθηκα! Ε απο τοτε,προσπαθησα 20 φορες και δεν... Την N.O.E. την περασες; οχι δεν την περασα...γιαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 E περνα τη!!Εχει και αλλες αποστολες αφου την περασεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Μολις βαζω το DVD μεσα παταω Install και μου βγαζει αυτο το μηνυμα....Πειτε μου τι να κανω... Αδιασε τον καδο ανακυκλοσης, τον φακελο με τα temporari του νετ και κλεισε πιθανα αλλα προγραματα που τρεχουν. Αμα δεν πιανει πρεπει να εισαι στο νετ οταν κανει εγκατασταση, δεν ξερω γιατι εγω ειμαι ουτος η αλλως (Παλι ψωνιζομαι με την ADSL μου :lol: :lol: ) Συμφωνα με την πινακιδα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Αδιασε τον καδο ανακυκλοσης, τον φακελο με τα temporari του νετ και κλεισε πιθανα αλλα προγραματα που τρεχουν. Αμα δεν πιανει πρεπει να εισαι στο νετ οταν κανει εγκατασταση, δεν ξερω γιατι εγω ειμαι ουτος η αλλως (Παλι ψωνιζομαι με την ADSL μου :lol: :lol: ) Συμφωνα με την πινακιδα παντα Σιγά να μην φορέσει και το βρακί του ανάποδα... :p Έτσι τα λέει ο installer αυτά... Μάλλον κακογραμμένο DVD είναι.. ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 E περνα τη!!Εχει και αλλες αποστολες αφου την περασεις! :) ναι ξερω...πρεπει ομως να τις περασω για να με παρει τηλ o rosie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Nαι,πρεπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Ρε παιδια, εχω ειμαι ακομα σχετικα στην αρχη επειδη κανω πολλες βολτες... Ειμαι ομως στην αποστολη του Truth που βαζεις φωτια στης φιτιες, την εκανα μια φορα αλλα εκανα ενα λαθος με τον πυραβλο και σκωτοθικα και τωρα βαριεμε να πηγενω παλι ως εκει... πως θα ξεβαρεθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batrahian Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Κανε κανα ντουσακι και ξαναπροσπαθησε :) Παράθεση ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gR33kLov3r Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ase to paixnidi gia kamia bdomada kai meta xanapaixe kai de 8a xenerwseis sto uposxomai :p :p Παράθεση afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP http://www.dota-allstars.com http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 An bariese s'auti.. fantasou stis epomenes pou tha tis paizeis 500 fores gia na tis peraseis.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gR33kLov3r Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 An bariese s'auti.. fantasou stis epomenes pou tha tis paizeis 500 fores gia na tis peraseis.. pisteuw pou leei o logos 500 fores etsi den einai ? giati den exw kamia orexh na paizw mia apostolh 500 fores gia na th perasw :p Παράθεση afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP http://www.dota-allstars.com http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 500 fores (pou leei o logos), xwris cheats (ennoeitai) To maximum pou exw paksei mia apostoli einai gurw stis 30 fores, sto Las Venturas pou paei na prosgiwthei ena aeroplano, kai prepei na pas se enan kuklo pou exei apo panw tou gia na mpeis mesa, den mporousa na mpw ston kuklo. Stis upoloipes einai apo 1-10 fores. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 αυτη που λες crypton r την περασα με την πρωτη...και ειμουν πολυ χαρουμενη γιατι φαινοταν πολυ δυσκολη.εγω επαιξα αρκετες φορες,πολλες θα ελεγα τις αποστολες στο αεροδρομιο...εινα οι πιο δυσκολες μαρκαν απο τις αλλες...τωρα εχω κολησει στην n.oe. bomber 21 εννοεις πως πρεπει να περασω την n.o.e. για να με παρει τηλ ο rosie?αυτο ειναι σιγουρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 αυτη που λες crypton r την περασα με την πρωτη...και ειμουν πολυ χαρουμενη γιατι φαινοταν πολυ δυσκολη.εγω επαιξα αρκετες φορες,πολλες θα ελεγα τις αποστολες στο αεροδρομιο...εινα οι πιο δυσκολες μαρκαν απο τις αλλες...τωρα εχω κολησει στην n.oe. bomber 21 εννοεις πως πρεπει να περασω την n.o.e. για να με παρει τηλ ο rosie?αυτο ειναι σιγουρο? Αν πας απο τη θαλασσα και οχι απο τα βουνα,η n.o.e. ειναι ευκολη. Οσο για αυτο που ρωτας,οχι δεν ειμαι σιγουρος,αλλα εγω την περασα και με πηρε ΜΕΤΑ τηλεφωνο ο rosie.Τωρα ειμαι στο Los Santos Οπου προσπαθω να καταλαβω ολες τις territories. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 H n.o.e. einai paneukoli, apla den prepei na petas psila. Tha pas kuklika ekei pou prepei kai xamila, kai tha epistrepseis etsi pali. Prosexe mhn boutikseis stin thalassa. Nai, gia na se parei o Rosie prepei na peraseis kai tis apostoles tou aerodromiou.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ok θα το πρσπαθησω παλι...ολο βουτες τρωω ομως lol...ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Η END OF THE LINE ειναι η τελευταια αποστολη;; Φοβερα δυσκολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Τι πρεπει να κανεις Bomber σε αυτη την αποστολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Nα σκοτωσεις τον Smoke και μετα να σωσεις τον Sweet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Η END OF THE LINE ειναι η τελευταια αποστολη;; Φοβερα δυσκολη... Στα ποσα της %[εκαατο] ειναι αυτη η αποστολη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ναι παιδια το πηρα το αεροδρομιο και με πηρε τηλ ο rosie...αντε να τελειωνω κι εγω... παντως απο το αεροδρομιο η πρωτη αποστολη ηταν η πιο δυσκολη,τις αλλες ολες τις περασα με τη μια...πρεπει να ειμουν λιγο κωλοφαρδη στην προτελευτεα...θα συνεχισω το βραδυ. ναι η τελευτεα αποστολη ειναι h end of the line. απο οτι διαβασα στο περιοδικο (2 σελ μοναχα γιαυτη)ειναι αρκετα δυσκολη...θα δουμε :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Tο τερμάτισα!!!:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Τι γινεται στο τελος?Πες περιλιπτικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batrahian Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Προσοχη σποιλερς..... Πηγαινεις στο εργοστασιο του big smoke και τον σκοτωνεις, μετα κυνηγας εκεινον τον διεφθαρμενο μπατσο με το αμαξι μεχρι που πεφτει απο μια γεφυρα και ψοφαει και αυτος, εν ολιγης Παράθεση ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Προσοχη σποιλερς..... Πηγαινεις στο εργοστασιο του big smoke και τον σκοτωνεις, μετα κυνηγας εκεινον τον διεφθαρμενο μπατσο με το αμαξι μεχρι που πεφτει απο μια γεφυρα και ψοφαει και αυτος, εν ολιγης Μου ειχε πει ενας "φιλος" οτι ειναι τεραστια αποστολη και οτι του πειρε 4 ωρες, ειναι πραγματι τεραστια ή ηθελε να με φρικαρει ή ειναι τοσο ασχετος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts